teknik bi yorum verecek arkadaş var mı? yön konusunda ben sistem ve histem olarak işin içinden çıkamadım da kapatıp gideyim mi ekranı arkadaşlar
Printable View
teknik bi yorum verecek arkadaş var mı? yön konusunda ben sistem ve histem olarak işin içinden çıkamadım da kapatıp gideyim mi ekranı arkadaşlar
10063
yaf ne ayak bunlar 600 lot girip geri cekmeler filan.. yapanı yakalarsam cok pıs olucak ama su katılmamıs deyyuslar poz kapadım 3 saniyede .dng.dng.dng
üüü
[QUOTE=YAVUZHAN;159463]kardeşi olmasın genç duruyor :)[/QUOTE]
Ecevit de genç kuruyor ak düşmedi hiç saçlarına ama olabilir .kom
[QUOTE=ordi;159465]teknik bi yorum verecek arkadaş var mı? yön konusunda ben sistem ve histem olarak işin içinden çıkamadım da kapatıp gideyim mi ekranı arkadaşlar[/QUOTE]
Yukarı trend devam ediyor 65,275 - 65,050 - 64,850 destekelr . Seç beğen stoploss için kullan. 65,275 bayrak için önemli.
[quote=ordi;159465]teknik bi yorum verecek arkadaş var mı? yön konusunda ben sistem ve histem olarak işin içinden çıkamadım da kapatıp gideyim mi ekranı arkadaşlar[/quote]
65350 ciddi destek durumuna geldi. Onu kırarsa gözü kapalı short girilebilir, ancak şu anda güçlü bir satış basıkısı yok. 350 kırılana dek long ya da flat.
[quote=Strategist;159461]Bernanke coşturdu fdow'u...
[B]Bizim Pala tuvalette galiba,[/B] hala tepki vermedi... :..:[/quote]
cırcır olmuş, 16:30'dan önce çıkamaz bence... :D
.dng
Fdjr : 10054, 10055,
10011, 9988, 5000, 3000, 1,
[quote=Kennym;159467]yaf ne ayak bunlar 600 lot girip geri cekmeler filan.. yapanı yakalarsam cok pıs olucak ama su katılmamıs deyyuslar poz kapadım 3 saniyede .dng.dng.dng
üüü[/quote]
Derinliğe bakmak bende kafa karıştırmaktan başka bir fayda sağlamıyor. Derinlikten çıkarttığım bilgi ile tek kuruş kazanmışlığım yoktur. Artık hiç bakmıyorum. Kimin ne alıp sattığından bana ne diye düşünüyorum...
Sabah gapını yakalayamazsan gün içi ekmek yok... Kaç etti bu yaw...
[quote=enorton;159474]Sabah gapını yakalayamazsan gün içi ekmek yok... Kaç etti bu yaw...[/quote]
Evet enorton, ekteki grafikte de görüldüğü gibi bu hafta tam çarpılma haftası oldu. Pala çok formdaydı. Haram olsun çarptıkları... :..:
[quote=ordi;159465]teknik bi yorum verecek arkadaş var mı? yön konusunda ben sistem ve histem olarak işin içinden çıkamadım da kapatıp gideyim mi ekranı arkadaşlar[/quote]
yeni tepe gerçekleştirdi endeks ve şuan en yüksek seviyenin 200 puan altında sadece..kısa için teknik sebep yok bence.
sabahki longları tutuyorum halen,64700 şuanki stop seviyem..