-
[QUOTE=hilm;159513]Sizi yorgun görüyorum, vade sonuna kadar ara verseniz iyi olur, fakat ara verirseniz bu zamanda sistemleriniz bir yöne iyi getiri verebilme ihtimalini göz önüne alın.
Özellikle vade sonları değişik hareketler oluyor...[/QUOTE]
Yorgunum dostalarım yoruldum artık... üüü
-
paradan kaçış........
ama nereye....hisse senetleri doğru adres değil orta ve uzun vadede..
algılama şu an böyle ...ama yakın gelecekte değişecektir...göreceğiz....
-
[QUOTE=boz ayı;159514]dow açıldı 15 dk..oluyor.........
düşüyormuyuz......
heh hee.........[/QUOTE]
düşmüyoruz .. hehehe :D:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;159498]o su sesi başka yerden geliyor bence .. heheheh :D:D:D[/QUOTE]
Lavabonun musluğu açık kalmışi. Evi su basacak.... .dng
-
[QUOTE=boz ayı;159517]paradan kaçış........
ama nereye....hisse senetleri doğru adres değil orta ve uzun vadede..
algılama şu an böyle ...ama yakın gelecekte değişecektir...göreceğiz....[/QUOTE]
Bu görüş doğrudur. Ama bu görüş genelleştikçe borsa yukarı gider.
(20 yıllık tecrübe)
-
astatin 175 points karını cebe koyar...flatlar..15 gün yoktur...herkese bol kazançlar..
-
[QUOTE=enorton;159509]Şimdi birazdan dow eksiye geçer, sistem sat verir biz geceye short gireriz. Dow gece topuklar %1 artar ertesi sabah al sana kocaman bir gap...
Fdax nasıl ki gece 23.30 a kadar açık bizim de açık olmamız lazım... Nedir bu yaw...[/QUOTE]
Aracıların vardiyalı personel çalıştırmaı gerekir o zman. Bunun amsrafını d akomsiyon zammıyla alırlar.
-
[QUOTE=Astatin;159521]astatin 175 points karını cebe koyar...flatlar..15 gün yoktur...herkese bol kazançlar..[/QUOTE]
Atilla aldımı işe ?:..:
-
[QUOTE=VOBiX;159522]Aracıların vardiyalı personel çalıştırmaı gerekir o zman. Bunun amsrafını d akomsiyon zammıyla alırlar.[/QUOTE]
Valla ben gap yemektense 3 kuruş fazla komisyon vermeye razıyım...
-
[quote=Astatin;159521]astatin 175 points karını cebe koyar...flatlar..15 gün yoktur...herkese bol kazançlar..[/quote]
nere gidiyonki? himalayalara mı çıkıyon?
gittivin yerde internet yok mu?
eeee ne ajitasyon yapıyon o zaman?arhandan bi tasta su dökek mi? :::
-
[QUOTE=SEYYAH;159525]nere gidiyonki? himalayalara mı çıkıyon?
gittivin yerde internet yok mu?
eeee ne ajitasyon yapıyon o zaman?arhandan bi tasta su dökek mi? :::[/QUOTE]
Belki hacca gidiyordur, hacı asti deriz artık :)
-
[quote=enorton;159526]Belki hacca gidiyordur, hacı asti deriz artık :)[/quote]
e tabii bak bunu düşünemedim.sattı nuri alço tabletlerini şimdi pişmanlık duyuyor :D