-
[QUOTE=Astatin;72089]rııınn rıınn rıınn rınnnn...jaws ın hası peşinizde haberiniz yok.. günsonuna iki porsion torsion sırt, bir porsion catedral ense diyorum ben..akşam menüm budur... hele catedarl sen var ya sen...fake boğa seni...[/QUOTE]
Olm malı boşaltıp senden alacağımı alıp uzadım bile aşağıdan tekrar:).kom
-
-
[QUOTE=Astatin;72097]bir dilim catedral, bir dilim torsion, bir dilim tomates, bir dilim, patlıcan...:) VOB Kebap :)[/QUOTE]
Hızlı çevik ve atak ve dönek bir ayıyım ben bilmiyorsan öğren.boks.
-
[quote=catedral;72102]Olm malı boşaltıp senden alacağımı alıp uzadım bile aşağıdan tekrar:).kom[/quote]
detttt:..::..:
-
[quote=catedral;72104]Hızlı çevik ve atak ve dönek bir ayıyım ben bilmiyorsan öğren.boks.[/quote]
ben ise zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaksız bir ayıyım .... öylesini severim.dng.dng.dng
-
Bugün için önemli veriler : EUR Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Kas) 12:00 - USD Perakende Satışlar (Ara) 15:30 - USD Perakende Satışlar (Otomobil Satışları Hariç) (Ara) 15:30 - USD Fed-Plosser'in Ekonomik Beklentiler Hakkındaki Konuşması (Newark, Delaware) 15:30 - USD petrol stokları 17:35
-
hexen baba 34800 yeresimi potans şuan ?
-
[quote=furkan;72108]hexen baba 34800 yeresimi potans şuan ?[/quote]
34400 üstü 34800 yeresi ve ayılara yürek yarası, 33850 altı 33200 yeresi v boğalara yürek yarası..hexen sen ne diyorsun:)
-
Gece beklediğim yükselişi dow future ve uzakdoğu biraz yaptı ama ben daha fazlasını bekliyordum abartmışım :D Bugün için imkb tahmini olan var mı? Zaten Altın onsu çözebilene aşkolsun bir taraf 720 lere düşer diyor bir taraf eski zirveyi kırar diyor XAU kaçtan alınır sizce?
-
spotun keyfini bekliyoruz şuan karar versin diye
-
astatın suıkastcı elektrıklrımıde kestın ama uzunlarımı alamayacaksın simdilik
-
[quote=torsion;72112]astatın suıkastcı elektrıklrımıde kestın ama uzunlarımı alamayacaksın simdilik[/quote]
benim suçum yok..ama mesleğini icra ederken kullandığın aletler elektrikli ise acırım gariplerin haline.dng.dng
-
[QUOTE=Astatin;72113]benim suçum yok..ama mesleğini icra ederken kullandığın aletler elektrikli ise acırım gariplerin haline.dng.dng[/QUOTE]
yok yok meslegımı saglam yaparım o konuda saglamcıyımdır ama vob tada oyle sıstemım suanda uzunda o nedenle devam sat verırse satarız ne yapalım boynumuz kıldan ince ( yavas yavas pesmı edıyorum ne :()
-
dikat olun
systems
5 dakk snır signal 15 dakk long signal gun short
sindi -
eyer 33600 asayası olmasa terkar yukarya deneme potans devam eder amma 33600 asayasında longs dikat olma gerek
-
taste bears' flesshhhhhhhhhhh
-
-
tamam tamam pes ettım flatım :(
-
[quote=hexen;72116]dikat olun
systems
5 dakk snır signal 15 dakk long signal gun short
sindi -
eyer 33600 asayası olmasa terkar yukarya deneme potans devam eder amma 33600 asayasında longs dikat olma gerek[/quote]
systems
5 dk short signal , 15 dk short signal, 60 dk flat signal, gün short signal
eyer 33600 kirilir 33200 yersi potans var, eyer 34200 kırılıs shortlar korksun..eyer 33200 kırılsn, longlar intihar yeresi
:) imza: klon hexen
-
[QUOTE=Astatin;72120]systems
5 dk short signal , 15 dk short signal, 60 dk flat signal, gün short signal
eyer 33600 kirilir 33200 yersi potans var, eyer 34200 kırılıs shortlar korksun
:) imza: klon hexen[/QUOTE]
ilk seferde kırmaz gibi astatinim...ondan 625de flat
-
[quote=furkan;72121]ilk seferde kırmaz gibi astatinim...ondan 625de flat[/quote]..öyle anacak benim sistem 33600 altında 1200 puan civarı daha eksi yapar der..o nasıl sistem demeyin..der işte.boks..boks.
-
[QUOTE=Astatin;72122]..öyle anacak benim sistem 33600 altında 1200 puan civarı daha eksi yapar der..o nasıl sistem demeyin..der işte.boks..boks.[/QUOTE]
hoca dur emir gitmedi delirticek bunlar beni
-
sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
onlar nerde short vazgecer ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur
-
5 dak sistem dün 33.000 den al verdi..hala al /tut da... ama 15 dak sistem 7 ocakdan beri hiç sat vermedi...şimdi seyyah diyecek; sistemin bozuk...:) bu sistemi sanayiye götürüp rot-balans yapmak lazım..:) cidden ne oluyor diye baktım ama birşey çıkmadı..
-
[quote=hexen;72124]sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur[/quote]
hexen ayuları diskoya götür...gnam gnam...HEXEN ciğim sabah sabah çok iyi gitmiyo ama istersen yarım porisyon CATEDRAL antrkot ikram edebiirm :)
-
-
-
[QUOTE=hexen;72124]sindi noluyo ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur[/QUOTE]
sindi eyer 33600 asaya olmaz o beli kitlede bazısı short kapamasıla terkar yukarya harket normal olur dedidim amma 34400.34700 yeresinden yukarsı olmasa o beli kitle pes etmez
yukarsı icun ne gerek ?
beli kitleyi pes etirme gerek bu sıkıntıda olur amma o sıra alt peryot bakan tecrube traders iyi kar eder
asaya devam icun nolur?
asaya devam icun 33600 asayasında hem alt hem üst peryot bakan traders short meyil olur dikat olun
-
825den 1/3 uzun bakalım hayırlısı
-
33.725 LONG.....
60 dk. AL'da SAT verirse anında SHORT...
-
[QUOTE=Astatin;72127]775 flat :) gnam gnam[/QUOTE]
bak gordunmu aynı yerden aynı poza gırdık flatız ıkımızde :(
-
33600 yeresinin altını isteriz.
-
al sata başladıgım için forumuda kirletmek istemiyorum yön bulursam kalıcı pozu yazarım
-
[quote=Ardasu;72133]33600 yeresinin altını isteriz.[/quote]
istemeyiz LONG uz :p
34.200 yeresinin üstünü isteriz :..:
-
[quote=furkan;72134]al sata başladıgım için forumuda [COLOR=red]kirletmek istemiyorum[/COLOR] yön bulursam kalıcı pozu yazarım[/quote]
niyeki..zaten biz bizeyiz..moderatörler de ortada yok zaten..:) vur gözüne geyiğin
-
[quote=furkan;72134]al sata başladıgım için forumuda kirletmek istemiyorum yön bulursam kalıcı pozu yazarım[/quote]
ehhhhmmm pardon..evet furkancığım çok haklısın..forumu kirletmemek lazım..ona ediz hun un hülya koçyiğit e baktığı gibi bamak lazım..
([B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=428"][B]mersiyk[/B][/URL])..
-
[QUOTE=Astatin;72126]hexen ayuları diskoya götür...gnam gnam...HEXEN ciğim sabah sabah çok iyi gitmiyo ama istersen yarım porisyon CATEDRAL antrkot ikram edebiirm :)[/QUOTE]
catedral 34.050 den tekrar kısalmıştı.. Ahanda dev gibi bir obo vardır 5 dakkalıklarda... Saatliklerde de TOBO ..
Hızlı çevik bla blaa sayrken ahlaksız bir ayu olduğunu yazmamıştım.. Zaten biliyosundur diye:..:
-
[QUOTE=Astatin;72137]niyeki..zaten biz bizeyiz..moderatörler de ortada yok zaten..:) vur gözüne geyiğin[/QUOTE]
birazcıkta kendim için istemiştim yazamıyorum diye :)
APS artarken fiyat düşüyorsa sert satış yaklaşıcak demektir yanlışmı hatırlıyorum?
-
bi daha sistemden dışarı çıkmıycam.evet zararda ettiriyor ama yok abi ettiği karlarla fazlasıyla ihya ediyor.en son düşüşte erkenden atladık 1050 puana tav olduk.3000 puan kardan olduk.bi daha yok.
şimdi LONG'ta sisteme dahil olmak için longladım.SAT derse SAT AL derse AL v.s.
öteki türlü kafa ağrısından başka bişey değil.uyanıklık edicez derken ortada kalıyoruz.yine benimkisi bi nebze kabul edilir.birde önünde sistem olduğu halde dip-tepe avlayanlar var onların işi hakikaten zor.
ben olası fazla karı kaçırıyorum bazen.ama dip-tepe avlayanlar cepten veriyor.
yok abi iş değil.uyacaksın harfiyen.ister 5 ister 15/20 ister 60 dk neyse istersede günlük.
-
hiç yukarı inancım yok açıkçası.. spot geçsin 26,400 bende kapatayım kısaları..
-
800 ortalam %50 kısa... baya rahatsızım 600u kıramıyorlar bir türlü tutuyorlar