-
[QUOTE=enorton;159579]Benim buna eleştirim var.. Bana hiç mantıklı gelmedi, sonuçta iki farklı borsa ve iki farklı grafik.. Aynı grafik içersindeki benzerliklere bakılması mantıklı da farklı grafiklerdeki benzerliklere bakılması bence doğru değil... :)[/QUOTE]
saygı duyarız..:p
64700 ler önem yerleri..aşağı kayarsa dikkat etmeli
-
graflara baktım ..düşüş için bişeyler eksik .tepe sivri olacak bence .. dikkat edelim batmasın .. hehheeh :o
-
[quote=selçuklu;159583]graflara baktım ..düşüş için bişeyler eksik .tepe sivri olacak bence .. dikkat edelim batmasın .. hehheeh :o[/quote]
Katılıyorum patron. Ha düştü ha düşecek diye beklediğimiz için her düşüşü büyük şelale başlangıcı olarak görür olduk.
Halbuki olay basit. Herkes açsın günlük grafiği, basit bir 20 SMA çizdirsin. Bu çizgi Mart'ın sonunda kafasını yukarı çevirdi. Daha düşmeyi bırakalım bir kez yataya bile geçmedi.
Acele etmeye gerek yok. Hem düşecek de no'olacak? İlla short'dan para kazanacağız da ne olacak? Long'dan gelen para mundar mı? :)))
Bu hafta yine short'larda çok çarpıldım. Düşüş beklentisinde olduğum için Çarşamba öğleden sonra gelen ralli'yi de mal gibi flat seyrettim. Artık düşüş müşüş yok kardeşim. Günlükte 20 SMA kafayı çevirmedikçe long'cuyum.
Tepe avlayacam diye salak saçma trade'lerimle ağayı gülmekten kırdım geçirdim. Herif beni Eylül'den beri soyduğu kadar hiç soymamıştı, bu işe ilk başladığım zamanlarda bile. Artık düşüş müşüş beklemiyorum. Bence bu endeks 200.000'e gider. Ben de azılı long'cuyum artık. Bu böyle biline... :..:
-
A.DOĞAN DYHOL hisselerinin tamamını veya bir bölümünü satmak için çalışmalara başlamış.uyanık adam baktıki mal varlığı elden gidecek.medyadan çekilerek eldeki paracıkları sağlama almak istiyor muhtemelen.
hatta şöyle birşey bile yaşanmış olabilir aracılarla en yukarıdakine haber göndermiştir abi etme eyleme ben çekileyim bu işlerden sesimi soluğumu çıkartmayayım emme malımı mülkümü elimden almayın gibilerinden.
belkide en yukarıdakida OK demiştir.bknz ÇALIK grubuna...yarın öbürgün DYHOL de böyle birilerinin akrabası,yakını dostu olan birine satılır belki kimbilir...
A.D. da bugüne kadar elde ettiği serveti korumuş olur bu şekilde.yoksa bununda sonu UZAN lar gibi olacak.
acaba böyle mi düşündü aydın emmi?
-
[QUOTE=enorton;159579]Benim buna eleştirim var.. Bana hiç mantıklı gelmedi, sonuçta iki farklı borsa ve iki farklı grafik.. Aynı grafik içersindeki benzerliklere bakılması mantıklı da farklı grafiklerdeki benzerliklere bakılması bence doğru değil... :)[/QUOTE]
Türkiyedeki trafik kuralları ile ABDdeki trafik kuralları farklı mı?
(Dingiltereyi karışlmırma) .dng
TRde OBO oluyr da DJIda olmuyor mu?
zigzagsal bayrak formasonu denebilir ona. Ben uydurdum.
-
bi çalışma yaptım...23 kasım..74300 rakamına ulaştım..sadece fal diye bakıyorum..meraktan..dikkate almayın..olurda tutarsa azcık hava atarım..ona göre..
-
[QUOTE=VOBiX;159589]Türkiyedeki trafik kuralları ile ABDdeki trafik kuralları farklı mı?
(Dingiltereyi karışlmırma) .dng
zigzagsal bayrak formasonu denebilir ona. Ben uydurdum.[/QUOTE]
Ne alakası var Tolga :) Kural farklı değil ama kaza olma istatistikleri farklı... Çünlü ikisi de farklı yapılar, bence tabi...
-
dow da saatlik 20 ekimden beri sat da..hemde 3 lü tepe var(saatlik)..hemde 10.000 altı kapanış var...hemde vob sistem sat da....
mesela 24-31 agustosa benziyor...
şelale olsun..bin tane çicek açsın..
-
Ankarada okullar 7 gün tatil..domuz gribinden...
-
[QUOTE=abka;159639]Ankarada okullar 7 gün tatil..domuz gribinden...[/QUOTE]
Dün itibari ile 958 kişiye bulaşmış domuz gribi...
[url]http://www.saglik.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA91171E62F0FF153D8239D8509A1CEE4[/url]
-
[QUOTE=enorton;159640]Dün itibari ile 958 kişiye bulaşmış domuz gribi...
[url]http://www.saglik.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA91171E62F0FF153D8239D8509A1CEE4[/url][/QUOTE]
ölen 29 yaşında genç erkek..hastenede ki personel..adam 4 gün önce zature teşhisi konuluyor..dün yoğun bakıma alınıyor..ve ölüyor...
o hastaneye evim 500 metre uzakta..
dünde hasta ziyaretine gittim..[B]ama hiçbir önlem yoktu..taki gece saat 20;00 ye kadar[/B]...
dehşet bulaşıcı hastalık...
-
[QUOTE=VOBiX;159589]Türkiyedeki trafik kuralları ile ABDdeki trafik kuralları farklı mı?
[B](Dingiltereyi karışlmırma[/B]) .dng
zigzagsal bayrak formasonu denebilir ona. Ben uydurdum.[/QUOTE]
Merak ettim araştırdım... Benim bildiğim İngiltere, japonya, avustralya, hindistan ve kıbrıstı ama daha bir çok ülke varmış trafiğin soldan aktığı...
[B]Dünyada insanların %66 'sı araçlarını sağdan akan trafikte sürerler, %34'ü ise soldan akan trafikte.[/B]
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1788/adszpp.jpg[/IMG]