[QUOTE=Astatin;159693]he valla burada ölebilirim..cem yılmaz ın almanca ile ilgili diyalogları :) nda belirtilen nedenlerle ...:..::..:[/QUOTE]
Benim daha çok domuz giribi aklıma gelmişti :..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;159693]he valla burada ölebilirim..cem yılmaz ın almanca ile ilgili diyalogları :) nda belirtilen nedenlerle ...:..::..:[/QUOTE]
Benim daha çok domuz giribi aklıma gelmişti :..:
[quote=enorton;159694]Güle güle abi, yolun açık olsun... Kazasız belasız, domuz gripsiz sağ salim dönersin inşallah...[/quote]
eywallah emortımım...da ben zaten doyçlanddayım şu an..kimsenin domuz gribi falan salladığı yok burda:..::..: üşşşşşş şuraya bak.....lelele.leleleüşşşş
[QUOTE=Astatin;159696]eywallah emortımım...da ben zaten doyçlanddayım şu an..kimsenin domuz gribi falan salladığı yok burda:..::..: üşşşşşş şuraya bak.....lelele.leleleüşşşş[/QUOTE]
Bizim sağlık bakanından onların daha haberi yok da ondandır abi... Bu sağlık bakanı onlarda olsa adamlar korkudan sokağa çıkamazlar valla :::
boz ayı 65.200 üstüne her atakta şortlar...65.200 üstü zordur..yalandır ve dahi tuzaktır....
[quote=enorton;159687]Mantuklu :) ama bir de şöyle bişey var... Yukarı gitme olasılığı %70 aşağı gitme %30 olsa idi...
Yukarı gitme olasılığı x Kazanç = 0.70 (%70) * 495 (10.485 hedefi) = 346,5
Aşağı gitme olasılığı x Kazanç = 0.30 * 2000 (8000 hedefi) = 600
Yine burada 600 puan 346 dan büyük olduğu için short tarafına oynayacaktınız... Ama piyasa büyük oranda yukarı gidecekti çünkü olasılığı %70...
Çarşı gibi ben de herşeye karşıyım ama muhalefet olsun diye yazmadım sadece aklıma geldi yazdım, yanlış anlamayın sakın... :)[/quote]
%70 olasılıkla hareketleri bilme şansı olan, zaten deveyi hamudu ile yer ve teoriyle vs'le kafayı yormaz Edward'ım.:..:
Sazan shortların yarusunu kapar.
[QUOTE=sazan;159699]%70 olasılıkla hareketleri bilme şansı olan, zaten deveyi hamudu ile yer ve teoriyle vs'le kafayı yormaz Edward'ım.:..:[/QUOTE]
Bu da mantuklu :)
[quote=sazan;159699]%70 olasılıkla hareketleri bilme şansı olan, zaten deveyi hamudu ile yer ve teoriyle vs'le kafayı yormaz Edward'ım.:..:[/quote]
:..::..::..::..:
bende olasılık teorisine bir katkıda bulunayım..aslında herşeyin olasılığı %50 dir..hata size piyango çıkma olasılığı bile..neden mi? çünkü ya çıkar ya çıkmaz.lelele.lelele ahada ispatı;
A:Olasılık 1: çıkar
B=Olasılık 2 : çıkmaz
E=Bu istatistiğin Evrensel Kümesindeki Toplam Olasılık Sayısı : 2
A:1/2=B=1/2=%50 :..::..::..: gayet net...
oplantıda başlamadı gitti..bu avropyanlar ne rilax adamlar:)))
[QUOTE=Astatin;159702]:..::..::..::..:
bende olasılık teorisine bir katkıda bulunayım..aslında herşeyin olasılığı %50 dir..hata size piyango çıkma olasılığı bile..neden mi? çünkü ya çıkar ya çıkmaz.lelele.lelele ahada ispatı;
A:Olasılık 1: çıkar
B=Olasılık 2 : çıkmaz
E=Bu istatistiğin Evrensel Kümesindeki Toplam Olasılık Sayısı : 2
A:1/2=B=1/2=%50 :..::..::..: gayet net...
oplantıda başlamadı gitti..bu avropyanlar ne rilax adamlar:)))[/QUOTE]
Abi ben bunu daha önce dile getirmiştim ama sn sazan ın bir eleştirisi vardı... İnsan psikolojisinin etkisi olan yerlerde (borsa gibi) geçerli değildir demişti... Bana da mantuklu geldi :) Sen de koskaca mantuk adamı spock olduğuna göre sana da mantuklu gelmesi lazım :)
800 kısa kapa. tekrar kısa için bekle.
spot 51.000 i aşağı kırmadıkça long tabiki long şekerim..:cool:
istopp .... flat ..