saatlik destekteyiz son long denemesi .. deneysel ...stop yakın gene .. üvvv ..
Printable View
saatlik destekteyiz son long denemesi .. deneysel ...stop yakın gene .. üvvv ..
[QUOTE=selçuklu;159719]saatlik destekteyiz son long denemesi .. deneysel ...stop yakın gene .. üvvv ..[/QUOTE]
deneysel :D Abi öldürüyor senin bu lafların beni... Sana marul iyi gelmedi abi, sen değiştir avatarı...
buralardan depmesi lazım .. ralli .. :o
64.775 Stop...Bugün dar bandda her iki yöne de ters hareketler olabilir...Dolayısıyla bol bol çarpılma sözkonusu olabilir...Hızlı hareket edip vurup kaçabilenler dışındakiler çok dikkatli olsun derim...FX'ci senkronu yakaladın mı tam senin piyasan...Hadi gayri... :) Hepinize bol kazançlar...
[quote=MASTER;159723]64.775 Stop...Bugün dar bandda her iki yöne de ters hareketler olabilir...Dolayısıyla bol bol çarpılma sözkonusu olabilir...Hızlı hareket edip vurup kaçabilenler dışındakiler çok dikkatli olsun derim...FX'ci senkronu yakaladın mı tam senin piyasan...Hadi gayri... :) Hepinize bol kazançlar...[/quote]
Çok çalkaladı sabah sabah harbiden. Bi çarpıyorum, bi çarpılıyorum. Yenişemedik ağayla...
[B]SPK/AKGIRAY:BUGUN BIR YILI GECEN BIR ARANIN ARDINDAN ILK HALKA ARZ GERCEKLESTIRILECEK [/B]
[B]SERMAYE PIYASASI KURULU (SPK) BASKANI VEDAT
AKGIRAY, BUGUN BIR YILI GECEN BIR ARANIN ARDINDAN ILK HALKA ARZIN
GERCEKLESTIRILDIGINI BELIRTEREK, ''BUNUN DA EKONOMIK DURGUNLUKTAN CIKTIGIMIZA
ILISKIN GUZEL BIR ISARET OLDUGUNU UMUYORUM'' DEDI.[/B]
AKGIRAY, SPK ILE FONKSIYONEL MUADILI OLAN ABD'NIN MENKUL KIYMETLER VE
BORSALAR KOMISYONU'NUN (SEC) BIRLIKTE DUZENLEDIGI ''CALKANTILI DONEMLERDE
PIYASAYI KORUMA: MENKUL KIYMET DUZENLEYICI KURULUSLARININ GOZETIM, INCELEME VE
DENETIMI'' BASLIKLI ULUSLARARASI EGITIM PROGRAMININ ACILISINDA YAPTIGI KONUSMADA,
SON MALI KRIZIN YAPILANLARIN TEKRAR GOZDEN GECIRILMESINI SAGLADIGINI IFADE
EDEREK, HEM GOZETIM HEM DE DENETIM VE IZLEME ALANLARINDA COK DAHA DIKKATLI
OLUNMAYA BASLANDIGINI SOYLEDI.
OZELLIKLE DUZENLEMELERIN ANA HEDEFLERINE GERI DONULMESI GEREKTIGINI
KAYDEDEN AKGIRAY, BU HEDEFLERI, ''FIYAT ISTIKRARI'', ''MALI SISTEMIN ISTIKRARI VE
SISTEMIK RISKLERIN ONLENMESI'' ILE ''KUCUK YATIRIMCILARIN PIYASADA GUVENININ
KORUNMASI'' OLARAK SIRALADI.
SISTEMIK RISKLERIN YONETIMININ, ULUSLARARASI ISBIRLIGINE, ES GUDUME VE
HIZLI HAREKET EDEBILMEYE DAYALI OLDUGUNA ISARET EDEN AKGIRAY, TURKIYE'NIN BU
CERCEVEDE ULUSLARARASI KURUMLARA UYE OLDUGUNU VE GELISMIS ULKELERLE ANLASMALARI
BULUNDUGUNU ANLATTI.
AKGIRAY, ''BUGUN BIR YILI GECEN BIR ARANIN ARDINDAN ILK HALKA ARZ
GERCEKLESTIRILECEK. BUNUN DA EKONOMIK DURGUNLUKTAN CIKTIGIMIZA ILISKIN GUZEL BIR
ISARET OLDUGUNU UMUYORUM'' DIYE KONUSTU.
SEC DIREKTOR YARDIMCISI ROBERT FISHER DE EGITIM PROGRAMINDA 15 ULKEDEN
300 KATILIMCININ YER ALDIGINI BELIRTEREK, FARKLI KULTURLERDEN FARKLI YASAL
CERCEVELERDEN GELINSE DE KARSILASILAN ZORLUKLAR VE BU ZORLUKLARLA BASA CIKMAK
ICIN KULLANILAN ARACLARIN ORTAK OLDUGUNU VE HERKESIN AYNI KURESEL PIYASADA
CALISTIGINI SOYLEDI.
OZEL SEKTORDEN GELENLERIN CIKARLARI ILE DUZENLEYICILERIN CIKARLARININ
ASLINDA BIRE BIR ORTUSTUGUNU KAYDEDEN FISHER, ''OZEL SEKTORDE MALI PIYASALARDA
CALISAN KISILER, 'DUZENLEYICILER BIZI BIRAZ RAHAT BIRAKSIN, DAHA GENC BIR
PIYASAYIZ' GIBI SEYLER SOYLEYEBILIYOR. AMA SIZE BOYLE BIR RAHATLIK SAGLAYAMAZLAR.
SONUCTA ITIBARINIZ BUYUDUKCE PARANIZ BUYUYECEKTIR. O NEDENLE DE, PARA NE ISTER,
NEDEN KORKAR, HEPSINI DIKKATE ALMANIZ GEREKIYOR'' SEKLINDE KONUSTU.
PIYASA BUTUNLUGUNUN, BIR ALICININ, BIR SEY SATIN ALDIGINDA HEM RISK HEM
DE GETIRI ANLAMINDA NE ALDIGINI BILMESI OLDUGUNU DILE GETIREN FISHER, BU SURECTE
DOGRU UYGULAMALARIN YAPILABILMESI ICIN GEREKLI YAPTIRIM VE CEZALARIN UYGULANMASI,
PIYASA ARACILARININ YALAN SOYLEMEMELERININ SAGLANMASI VE HERKESIN SATIN ALDIGI
FIYATIN MAKUL VE ISTIKRARLI KILINMASI GEREKTIGINI VURGULADI.
FISHER, ''BUNUN YOLU PIYASA MANIPULASYONUNUN OLMAMASI, ICERIDEN BILGI
SIZDIRILMAMASIDIR. BU KONULARDA YAPTIRIMLAR UYGULAMAZSANIZ OZEL SEKTOR BATAR YA
DA SAHTECILIK ICERISINDE BOGULUP GIDER'' DEDI.
PIYASALARDA HIC DUZENLEME OLMAMASI VE ASIRI DUZENLEME ARASINDAKI ORTA
YOLUN BULUNMASI GEREGINE DIKKATI CEKEN FISHER, ''ORTADAKI KORIDORDA SEKTORLE
BIRLIKTE MALIYET ETKIN YATIRIM KORUMA YONTEMLERININ GELISTIRILMESI YER ALIYOR.
BUGUN OZEL SEKTOR VE DUZENLEYICILER FIKIR ALISVERISINDE BULUNMALI KI BU ORTA YOLU
BULSUNLAR'' DIYE KONUSTU.
-AA-
Ben de tam tersi halka arz gördüm mü tırsarım... Adı üstünde HALKA ARZ... Yani mal yedirme :) Ne zaman halka arzlar başlar dikkat ettin kısa süre sonra borsa gümler...
[quote=fXci;159710]yahu ben saa bunu baa sorduun kapı sorusunda demek istemiştim zamanında gayri emme annamamıştın ... beni cahallıkla suçlamıştırn gayri ...
medeniyete gidince akıllandın herhal :::[/quotez
lem efiksçi yine üste çıkıyon diyecen ama, benim o sorduğum soru matematik dünyasının meşhurrrrrr sorularından biridir..ve cevabı benim dediğim gibidir...ayem sori....:..: sunucunun kapıları elemesi senin başlangıçta seçtiğin kapının olasılığını değiştirmez::::::...bunun canlı örneğini acun yarışmasında kendi kutusuna gidip papazı bulanalrdan da görebilirsin...en sona 3 kırmızı da braksan, senin tuttuğun kapının arkasında 500000 olma olasılığı = 500000 olan kutu sayısı / Toplam Kutu sayısıdır.
Yani 100000 den büyük her hamfi bey teklifi kabul edilmelidir. (500000 olan kutu sayısı 5 se geçerli bu tabi..4 olsaydıda 125000 den büyük her teklifin kabul edilmesi gerekir...NO WAY:::
[quote=selçuklu;159722]buralardan depmesi lazım .. ralli .. :o[/quote]
depti depti depemedi çiçek gönder formasyonu oluşur patron :..:
64800 altında zayıflık artabilir..
775 satıp tribüne çıkıyorum
Biraz karım var onuda ağaya kaptırmayalım. Israr edince ağanın eli cebimden çıkmıyor.
650 yıkılmadıkça alım çılgınlığı bekliyorum .. hadi hayırlısı ....
[QUOTE=Strategist;159724]Çok çalkaladı sabah sabah harbiden. Bi çarpıyorum, bi çarpılıyorum. Yenişemedik ağayla...[/QUOTE]
5 gündür ilkkez güne karla başladım... O da sistemin son saniye sat vermesiyle oldu... Bakalım gün sonu nasıl olacak...
Buarada Pes 10 çıkmış 6,5 GB indir indir bitmedi dün geceden beri...
[quote=sazan;159715]Astatinim , koalam,
Edward dogru anladı. Sen şincik sıkılıyorsun ya, aç google'ı, arat Henrick Payyoff Indeks'i. Bir bak. Yazı tura olasılığı, Nonlinear ve psikolojinin olduğu ortamlarda ne hale gelmiş. Bu Indeks literatürde acaip kabul görmüştür ve jiddi jiddi kullanılır.[/quote]
:D:D ben zaten Emortım ın yazdığını yanlış anlamoş süsü vererek geyik vadilerine yol yapayım dedim..::: jiddiyse diyecek bişey yok zati:D