[QUOTE=enorton;159740]64250 MOST seviyesi... Bakalım orayı deneyecek miyiz, denersek tutacak mı?? :)[/QUOTE]
Enorton 64250 seviyesini nasıl hesapladın bende tam most ta bakıyordum.
Printable View
[QUOTE=enorton;159740]64250 MOST seviyesi... Bakalım orayı deneyecek miyiz, denersek tutacak mı?? :)[/QUOTE]
Enorton 64250 seviyesini nasıl hesapladın bende tam most ta bakıyordum.
long devam tüm sistemlerim satta ... histem zayıf alda .. ... trade yeteneğimi kaybettim ..::::::
[quote=selçuklu;159746]long devam tüm sistemlerim satta ... histem zayıf alda .. ... trade yeteneğimi kaybettim ..::::::[/quote]
Sende sorun yok patron, Pala çok haysiyetsizleşti yine. Sabah sabah kaç kere çalkaladı şuna bak... Ben de bi tırtıklıyorum, bi tırtıklanıyorum. Yazı tura atarak oynasam bundan çok farklı olmazdı herhalde... Öğleden sonraya dek tırtığa ara veriyorum. Belki o zaman adam gibi bir yön alır piyasa...
[QUOTE=oguzhan;159745]Enorton 64250 seviyesini nasıl hesapladın bende tam most ta bakıyordum.[/QUOTE]
Ben 5dk lıklarda bakıyorum ve şuanda tam 64250 seviyesinde...
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1107/adszye.jpg[/IMG]
kısa devam...kanımca,kocaoğlanda sat vermiştir
[QUOTE=enorton;159748]Ben 5dk lıklarda bakıyorum ve şuanda tam 64250 seviyesinde...
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1107/adszye.jpg[/IMG][/QUOTE]
Anladım patron teşekkür ederim mostun üstünden yani indigatörün kendi değerinden bakmak aklıma gelmedi ben gıraf üzerinden ne zaman kırılma olur tahmin etmeye yani hesaplamaya çalışıyordum teşekkürler
bunlar yakıt topluyo olmasınlar :)) aga bu sagı solu bellı olmaz... 5000 kısa actırdıysa saga sola bı baslar fıseklemeye 70000 bıle tutamaz o vakit bunları..
nasıl bi paranoya oldu bu allahım :)))
yavuzhan patron senin ort ne durumda grafı yollayabilirmisin .. teşekkür ederim .. :o:o:o
kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::
[quote=Kennym;159751]bunlar yakıt topluyo olmasınlar :)) aga bu sagı solu bellı olmaz... 5000 kısa actırdıysa saga sola bı baslar fıseklemeye 70000 bıle tutamaz o vakit bunları..
nasıl bi paranoya oldu bu allahım :)))[/quote]
ne şortu arkadaşlar buralar tutarsa ilk hedef 66bin sonrası 70bin.. aman tikkat..
64600 stopos flotos....
[QUOTE=Kennym;159753]kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::[/QUOTE]
yazmaya korkuyom patron ... şimdi ralli desem şelale olur şelale desem ralli olur *q .. unknown baskı .. histem exxxxx ... .:D:D
[QUOTE=Kennym;159753]kimsenin sistemi al yada sat vermedimi ne suskun bi gun boyle :)) sistemlerde mi kafayı yedi yoksa :D:::::::::[/QUOTE]
Ulu sistem diyorki;
Gemi yanaştı, koyver zincirleri, çık limana, akşamdan akşama bi uğra sonra git bi bara diyor.
Söz dinleyerek 950 2/3 kısa yazar
Parderi kaçar.
Herkese bol şans.:p