[quote=a.kaya;267859]YA 82-85 e gidersek 2 ay sonra :) hocam buna göre şıklar yokmu[/quote]
Mümkünse 82-85 bandındada 5-6 ay dursun:D
Printable View
[quote=a.kaya;267859]YA 82-85 e gidersek 2 ay sonra :) hocam buna göre şıklar yokmu[/quote]
Mümkünse 82-85 bandındada 5-6 ay dursun:D
vob 30 dakikalık
[IMG]http://i26.tinypic.com/33o5owx.jpg[/IMG]
yatay bantta hareket ediyoruz.Üstteki mavi yukarıya geçilmezse orta banda gerileyebilirz.Orta yeşil 73750 den geçiyor.Üst bantta kısalmak bence en mantıklısı.Risk düşük.
[B]Buraya da atıyorum faydam olur diye ama topiğimi ziyaret ederseniz çok sevinirim.Eğer fayda sağlanıyorsa grafik yollayım.Boşu boşuna yollamak istemem.[/B]
PALA ya
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas[/URL]
[quote=Kennym;267860]yada
1.grup iiki shortları kapatmışım diicek
2.grup [B][U]iiki histeme uyup short acmamısım sistemi takip ettikte sermaye erimedi diyecek[/U][/B] :..::..::..::..:
sistem ne diyosa uymak lazım ... tabi arada derede gostergelere binaen histemik hareketlerde yapılabilir...[/quote]
bu testerelerde sistemciler hala sermayeyi eritmediyse sağlam kaynakları var demektir
5000-6000 puan zincirleme zarar eden sistem histemden daha zararlıdır. en azından benim histemlerim 1500 puandan fazla zarar etmeme asla izin vermez
[quote=kitaro;267864]bu testerelerde sistemciler hala sermayeyi eritmediyse sağlam kaynakları var demektir
5000-6000 puan zincirleme zarar eden sistem histemden daha zararlıdır. en azından benim histemlerim 1500 puandan fazla zarar etmeme asla izin vermez[/quote]
öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:
[quote=a.kaya;267866]öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:[/quote]
orta vadeli sistemlerde daha aşağısını ben bulamadım :) seninki yapmadıysa mutlaka birgün oda yapacaktır kitaro kardeş dediydi dersin.
10 dk dayansa 400 üstünde süper olcek
sayım memurunun raporuna göre anlaşılan 75000den dönecek
[quote=a.kaya;267866]öyle bi sistem mi varmış 5-6000 puan zarar yazan üst üste hadi ya:confused:[/quote]
Olabilirde öyle sistemi kim kullanır? Herkese güvendiği bildiğini kullanır. Histemden histeme değiştiği gibi sistemden sistemede değişir. Bazı histem vardır trendlerde hep terstedir:))) Bu piyasada zarar etmek bir yana kazanamamak bile kabul edilemez.
[QUOTE=Kennym;267852]sagolasın patron sımdı gordum cevabını ... pıyasanın yukselmeme sebebını anladım tam satıs yazıyorum zırt dıye cıkıyo 1 kademe.. sorun bende sanırım... elımdekılerı sattıgım an pıyasa 1000 puan yukarı gıtcek bak gor... :D:D:D:D:D:D
edındıgım ızlenım yeterınce shortcu kalmadı ılk yukselıs sonrası apsd -3000 e ulastıgında dolayısıyla elemanlarda hafıfzayıf gorunerek aynı bolgeden bır mıktar longu sırtlarından atıp ustune short yaparak hem ıhanet edenlerı cezalandıracak hem de pıyasa 3 4 gundur takılıp kaldıgı kademeyı zıplayarak gececek .. ahanda ıbretlık bır analız.. alfred hıtckok bıle boyle korkunc bır senaryo yazmamıstır :)
acıdır amme ıbretluktur !! (hacivat ile karagoz filminde oynayan ve senaryosunu yazan herkese saygılarımla )[/QUOTE]
senaryo geçerli oldu gibi...
[quote=kitaro;267868]orta vadeli sistemlerde daha aşağısını ben bulamadım :) seninki yapmadıysa mutlaka birgün oda yapacaktır kitaro kardeş dediydi dersin.[/quote]
hocam benim sistem 15 dk lık da orta vd derken ???
[quote=cırcır;267871]Olabilirde öyle sistemi kim kullanır? Herkese güvendiği bildiğini kullanır. Histemden histeme değiştiği gibi sistemden sistemede değişir. Bazı histem vardır trendlerde hep terstedir:))) Bu piyasada zarar etmek bir yana kazanamamak bile kabul edilemez.[/quote]
senin sistemin 1500 puandan azmı zarar yazıyor zincirlemede
geçen sordum cevap yazmadın
burada en baba sistemler asti abide onun bile haşırtı geçen gün 1500 ü geçtiğini söyledi