-
[QUOTE=hexen;72129][B][COLOR="Red"]sindi eyer 33600 asaya olmaz o beli kitlede bazısı short kapamasıla terkar yukarya harket normal olur [/COLOR][/B]dedidim amma 34400.34700 yeresinden yukarsı olmasa o beli kitle pes etmez
yukarsı icun ne gerek ?
beli kitleyi pes etirme gerek bu sıkıntıda olur amma o sıra alt peryot bakan tecrube traders iyi kar eder
asaya devam icun nolur?
asaya devam icun 33600 asayasında hem alt hem üst peryot bakan traders short meyil olur dikat olun[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;72143]800 ortalam %50 kısa... baya rahatsızım 600u kıramıyorlar bir türlü tutuyorlar[/QUOTE]
hexen babanın dediği "beli kitle" shortlarını kaparsa simdi .dng
-
3 üncü tekil şahıs hiç sesin çıkmıyo...nasılmış astatinle aynı safta olmak kötü bişiymiymiş :)
-
Şimdi sevgili arkadaşlar,
İçimde şöyle kıpır kıpır bir his var..DJI da çöküş vaktimi geliyor nedir..olacak a vakit bugünmüdür emin olamıyorum... şöyle fiyat grafiğine bakıyorum DJI'nın..Fİyat ile alt bollinger band kavuşmayı arzu eden ferhat ve şirin gibi duruyo...böyle urumlarda bazen 1-2 gün süren tuzak yukarı yapıp sonra bir batında %3-4 bastıkları olmuştur..bazense onu bile yapmaz..şu vobci bi tepsede dışarı ile birlikte, şortlasak
-
[QUOTE=Astatin;72146]3 üncü tekil şahıs hiç sesin çıkmıyo...nasılmış astatinle aynı safta olmak kötü bişiymiymiş :)[/QUOTE]
hala aynı safta mıyız peki;)
-
çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)
-
[quote=jerfin;72148]hala aynı safta mıyız peki;)[/quote]
yok ben 525 puan - 2işlem neticesinde flat im şu an..ama..bir kedi gördüm sanki :)
-
[QUOTE=Astatin;72149]çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)[/QUOTE]
kozaaaa:..: borsaya gelen haber güzel:)))
-
[QUOTE=Astatin;72149]çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)[/QUOTE]
aman aman aman halin yaman :D bir zamanlar ne kazanmıştım bozadan ah ah ne gunlerdı hep yukaru hep yukarı giderdi
-
[quote=jerfin;72151]kozaaaa:..: borsaya gelen haber güzel:)))[/quote]
hiç haberine bakmadım valla..sadece tekniğine baktım..son iki hafta enteresan şeyler olmuş..1.04 üzeri kapanış çok şık bir teyit olur..bu arada sen söyledin adını ben değil
-
[QUOTE=gacırt;72152]aman aman aman halin yaman :D bir zamanlar ne kazanmıştım bozadan ah ah ne gunlerdı hep yukaru hep yukarı giderdi[/QUOTE]
kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi
-
[QUOTE=jerfin;72154]kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi[/QUOTE]
evet sonuna kadar nerdeyse somurdüğümü sanımıstım kaadı maliyetim 0,46 falandı 3 lerden cıkmıstım :D ama 6 lara gitmisti.kom
-
aynı yerden yine %25e düşürdüm ya karar veremedi piyasada bende
-
Yahu bu Eur-Jpy iyi yerlere geldi burdan alım denenebilir sanki, bu seviyelerde japon merkez bankası heran müdahele edebilir demişlerdi. Az önce 40 pip kazandım fakat bu forexte hayır yok sürekli kayıp, sadece boş zamanım olunca heyecan arıyorum o kadar :D 120 leri tekrar görebilir sanki
-
UFFFFFFF Çok sıkıcı...Memleket ve forum kötüye gidio.. Son zamanlarda, şöyle şuh ve hoş bir avatar yetişmedi ki kardeşim..-ki bu bence en az enflasyon kadar tehlikeli bir şey- sarkalım vuralım geyiğin gözüne...böyle giderse moderatörlerden " en cillop avatar" yarışması düzenlemelerini rica edeceğim...
-
[quote=Astatin;72160]UFFFFFFF Çok sıkıcı...Memleket ve forum kötüye gidio.. Son zamanlarda, şöyle şuh ve hoş bir avatar yetişmedi ki kardeşim..-ki bu bence en az enflasyon kadar tehlikeli bir şey- sarkalım vuralım geyiğin gözüne...böyle giderse moderatörlerden " en cillop avatar" yarışması düzenlemelerini rica edeceğim...[/quote]
sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72161]sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.[/QUOTE]
sadece bayanlara veriyor o hizmeti astatin:D
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72161]sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.[/QUOTE]
Benim avatarimdan da yapabilirsin.dng
-
ABD de başlayan krizi önceden gören ve adı ''kriz kahini'' denilen adam dow ve sp nin yıl ortasınba kadar enaz %20 düşeceğini söylemiş.:)bana uyar..zaten en geç şubatdan sonra çöküş bekliyorum..yani hedef dow da 6.500 demek istemiş..temmuzda dip beklediğimi daha önce ifade etmişdim..imkb-100 de herhalde 18.000 olur...
-
[quote=jerfin;72162]sadece bayanlara veriyor o hizmeti astatin:D[/quote]
sahi ya erkeğim dimi ben .kom
-
ooohhoooo.. siz beni hep yanlış anlamışsınız :)
1) Ben avatardan değil, yazdığınız mesajlardan yola çıkarak kişilik analizi yapıyorum.. Ama yaratıclığımın zirve yapması ve beynimin tetiklenmesi için iki koşul var...
a) Avatar tetikleyici derece şuh olmalı
b) İlgili kişi yeterli sayıda ve nitelikde mesaj yazmış olmalı..
yani sadece avatarla veya mesajla olmuyo bu iş..
2) Şuh avatara bakmadığım zamanlarda oluyor.. Ama bunun için Bay SAZAN gibi şahsına münhasır ve güzide bir kişilik olmanız lazım...
evvettt görelim avatarları bakiimmm :)
-
[quote=thracian;72163]Benim avatarimdan da yapabilirsin.dng[/quote]
ama sizin henüz avatarınız bile yok :)
bi bakın isterseniz sözlüğe avatar olarak :D
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72166]sahi ya erkeğim dimi ben .kom[/QUOTE]
yada dur şöyle yapalım.. şöyle astatinin gözlerini alamayacağı bir avatar yap kendine.:..:
-
[quote=ÖZGÜR EFE;72166]sahi ya erkeğim dimi ben .kom[/quote]
değil misin :confused::confused::confused::D:D:D:cool::cool::cool:
-
metastock 9 ve seri numarasını arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. Bulundugu yerin linkini verirseniz sevinirim. Aramada cok sayıda yer gözüküyor ama linkleri göremedim
-
[QUOTE=Astatin;72170]değil misin :confused::confused::confused::D:D:D:cool::cool::cool:[/QUOTE]
aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)
-
33.800 maliyet uzun ... 5-15 dklar alda . ralli ralli ralli
-
[quote=jerfin;72172]aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)[/quote]
sen bana özelden şık bi avatar yap en iyisi ...,malum sen daha iyi bilirsin onun nelerden hoşlandığını :D
-
[quote=jerfin;72172]aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)[/quote]
aaa aaaaa ne pis bi insanmışsın sen yaaa...bi kişil analizi yaptım o gün bugün başıma bela oldun:..::..::..: bucak buck kçıyorum, habire peşimdesin..ya neden anlamak istemiyorsun, biz kavuşamayız, dağ yolundaki yonca ve güldeki gonca hikayei bu..:..::..::..: hem peşimi bırkmıyo hem de aleyhimde propaganda yapıyo...:eek:
-
[QUOTE=Astatin;72167]ooohhoooo.. siz beni hep yanlış anlamışsınız :)
1) Ben avatardan değil, yazdığınız mesajlardan yola çıkarak kişilik analizi yapıyorum.. Ama yaratıclığımın zirve yapması ve beynimin tetiklenmesi için iki koşul var...
a) Avatar tetikleyici derece şuh olmalı
b) İlgili kişi yeterli sayıda ve nitelikde mesaj yazmış olmalı..
yani sadece avatarla veya mesajla olmuyo bu iş..
2) Şuh avatara bakmadığım zamanlarda oluyor.. Ama bunun için Bay SAZAN gibi şahsına münhasır ve güzide bir kişilik olmanız lazım...
evvettt görelim avatarları bakiimmm :)[/QUOTE]
sakın hexen babayı analiz edim deme taş olursun taş:D
-
[quote=ÖZGÜR EFE;72174]sen bana özelden şık bi avatar yap en iyisi ...,malum [COLOR=red]sen daha iyi bilirsin onun nelerden hoşlandığını[/COLOR] :D[/quote]
aha jerfin bak işte..adımız çıktı dedikodular ayyuka vurdu sayende...benim için sorun değil:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;72175]aaa aaaaa ne pis bi insanmışsın sen yaaa...bi kişil analizi yaptım o gün bugün başıma bela oldun:..::..::..: bucak buck kçıyorum, habire peşimdesin..ya neden anlamak istemiyorsun, biz kavuşamayız, dağ yolundaki yonca ve güldeki gonca hikayei bu..:..::..::..: hem peşimi bırkmıyo hem de aleyhimde propaganda yapıyo...:eek:[/QUOTE]
de getttt.kom
ya sen mersiyk nin analizi ile uğraşsana biraz da:..:.dng
-
Silahları çekmişsiniz gerilim seziyorum :D
[quote=nunu;71945]bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)[/quote]
Rızk değil zekat veya Maun diyelim ama neticede haklısın :D
Pariteler borsadaki yükselişi destekliyor sanki bugün için Vob ve DJI kapanış tahmini olan?Artışla kapatabilir sanki
-
[quote=mersiyk;72176]sakın hexen babayı analiz edim deme taş olursun taş:D[/quote]
yok onu analiz etmeyeyim..öyle bi analiz lazımsa da kendisi en iyisini yapar zaten :..::..:
AMA!!!! arada bişey dikkatimi çekti...yoksa...:))):))) sen:):) de mi:D:D analiz istiyorsun sayın Jr. Moderatör:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;72177]aha jerfin bak işte..adımız çıktı dedikodular ayyuka vurdu sayende...benim için sorun değil:..::..::..:[/QUOTE]
hep senin yüzünden hep senin yüzünden.dng.dng
borsa forumunu chat forumuna dönüştürdün.boks..dng
-
[quote=jerfin;72181]hep senin yüzünden hep senin yüzünden.dng.dng
[COLOR=red]borsa forumunu chat forumuna dönüştürdün[/COLOR].boks..dng[/quote]
Buna çok alındım...benim multiskill geyiklerimi, hormonlarını dökecek yer arayan lise öğrencisi diyalogları ile aynı kefeye koydun..Gidiyorum:mad:
-
dikat olun artık 33575 onem yeresi 33900 üstesi olur eyer beli kitle short kapama devam olur
systems
5 dakk short - 15 dakk long - gun short (beli kitle gun system gore harket edyor)
33575 yeresi teknik sevye system alaka yok
-
jerfin
eski bir üye olarak metastock dan haberin vardır. Yardımcı olursan sevinirim. Metastock 9 ve serinumarasını arıyorum
-
ıh
[QUOTE=jerfin;72154]kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi[/QUOTE]
Evimizde kullandığııımız küçük ev aletleri de öyle. 3,6 den- 0,60 a keskiin bir düşüşü var şimdilerde.
Ha bu arada bu kağıt boza işine girmeden önce 2004 yılında evinde oturup alet kullanırken bile 1,8 i görmüş.. şimdilerde ise 0,60 ın altına bırakmıyorlar artık. tabannn..
-
[QUOTE=selçuklu;72173]33.800 maliyet uzun ... 5-15 dklar alda . ralli ralli ralli[/QUOTE]
naptın ya bende oradan biraz daha kısaldımm rahattım seni okuyunca şimdi tedirgin oldum :)
-
[QUOTE=serdar41;72184]jerfin
eski bir üye olarak metastock dan haberin vardır. Yardımcı olursan sevinirim. Metastock 9 ve serinumarasını arıyorum[/QUOTE]
Metastock hiç kullanmadım sn.serdar41, yardımcı olamayacağım..