Valla şişman teyze ( MERRILL) olmasa bu piyasanın gideceği yok.EFG kendine müslüman,ekim den aralığa tasınma derdinde birazda bize faydası olsa.
Printable View
Valla şişman teyze ( MERRILL) olmasa bu piyasanın gideceği yok.EFG kendine müslüman,ekim den aralığa tasınma derdinde birazda bize faydası olsa.
[quote=jerfin;159862]kapanışı kaçtan yaparlar sizce[/quote]
tam tamına 65000 ama akşama dowu öperler azcık
[quote=fxci;159859]uyarım işe yaramıştır inşallah
64600 maliyetli lonklarım 65100 devredildi flat[/quote]
süper abicim tam isabet ama ben aralık vadede çalışıyom 65250 longlar kapandı shorta gecildi
Ekim ayında sistemin zararı 2100 puan oldu.. .Eylüle kötü derken ekim daha da beter oldu...
[QUOTE=enorton;159870]Ekim ayında sistemin zararı 2100 puan oldu.. .Eylüle kötü derken ekim daha da beter oldu...[/QUOTE]
son sinyal ne patron ?
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun Larossıan.
Başın sağolsun Larossian, Allah sabır versin.
Çok üzüldüm, ne kadar fani işlerle uğraştığımızı bir kez daha hatırladım. Bu gece daha birşey yazacak halim yok, sadece şunu söyleyip çıkayım, Dow bugünlük tepe yapmış gibi duruyor, ekside bile kapatabilir, geceye long girmek riskli olur. Herkese iyi akşamlar dilerim...
.uyk
on the way...no other way üwwww
[QUOTE=jerfin;159862]kapanışı kaçtan yaparlar sizce[/QUOTE]
kapanışı bilmemem emme jerpfin 65100 den longları kapatıp[B] sındıkı gelmesınde 65100 ılk etap cortlarımı aldım[/B] stopum yakın emme 2. etap yerım var stoptan once cort ucun..
emme bana ılk etap cortlarda yeter gayrı .... hedefim eger olursa 64500 yeresi
geceye kısa girmeyi düşünüyorum efiksim..
baskı belli, küskü belli, USD/YTL belli, ful şort belli, hedef belli,
NO WAY, KÜSKÜ ON THE WAY
matrixde aktif faizin kodu var mı..bakalım yön değiştrimiş mi