-
VOB 15 dk.
Şu an itibariyle en muhtemel oluşum bir triangle.
a-b dalgası bitmiş, c dalgası gelişen, d ve e dalgası gelişecek. (Dikkat edilirse a dalgası ve c dalgasının şu ana kadarki gelişimi impulsive değil)
(Not : a dibi altına iniş triangle senaryosunu geçersiz kılar.)
[IMG]http://i52.tinypic.com/10ddw82.png[/IMG]
-
DOMATES VE MARUL SON 6 YILIN ZIRVESINE CIKTI. MATRIKS.
DOMATES long. Marul Flat. :..:
-
sazan abi,
eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi? 5.dalgada VOB 98.000/100.000 yapabilir mi? ne dersin?
ya da 5 th wave failure olur mu? olma ihtimali nedir?
teşekkürler,
-
[quote=TÜRKOĞLU;301159]sazan abi,
eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi? 5.dalgada VOB 98.000/100.000 yapabilir mi? ne dersin?
teşekkürler,[/quote]
Sevgili Türkoğlu,
Triangle d dalgası tamamlanmadan hedef vermek zor.
Lüteraturdeki adı "Post triangle thrust"'ı hesaplamak için b-d ve a-c trendline'larına (daha dogrusu açılarını bilmeye) ihtiyaç var. Bittiğinde hedef hesaplamasını göstermeye çalışırım.
[U]Bu arada triangle senaryosunda d için iyi hedef bölgesi 90 olarak duruyor. (Yalnız direk gitmemeli, önce 89.5-89-7 aralığı sonra yükselişin %50-61'ini geri alan bir düşüş ve sonrasında 90'a ulaşma dogru senaryo olur)[/U]
Diğer soruna da cevap evet. [quote]eğer bu bir ÜÇGEN ise ki öyle görünüyor.muhtemelen bir 4. dalga diyeceğiz değil mi?[/quote] Şöyleki, Triangle'lar sadece B ve 4. dalgalarda görülür. (Esasında görüldükleri 1-2 yer daha var ama önemli bilgi, bir önceki cümlede söylediğim.)
-
[quote=TÜRKOĞLU;301159]sazan abi,
teşekkürler,[/quote]
Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana
-
[quote=Astatin;301165]Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana[/quote]
öğreniyoruz tamam mı? kıskanma...sor sende öğren :..:
-
[quote=Astatin;301165]Ula kuruttunuz adamı..eti yüzgeçi solungacı leyin telef oldu...bi gılçığı kaldı onu da kedi avatarlı memügeyt sıyırıyi...hehehehe...
Bu arada PAMBIH, açtın yine şom ağzını VOB the strongest oldu yine..piii sana[/quote]
He Asdadinim,
Çok zorluyorlar beni. :o:o:o
Yoraldım. .uyk
-
[quote=sazan;301170]He Asdadinim,
Çok zorluyorlar beni. :o:o:o
Yoraldım. .uyk[/quote]
Dövimmi alayını:::
Patron Sazan Classic in durumu nedor? üühühü..MSQ maalesef 325 den ala geçti..ühüühühüh...
-
[quote=Astatin;301171]Dövimmi alayını:::
Patron Sazan Classic in durumu nedor? üühühü..MSQ maalesef 325 den ala geçti..ühüühühüh...[/quote]
Sazan Classic : :..:
[IMG]http://i52.tinypic.com/t0j97t.png[/IMG]
-
[quote=sazan;301173]Sazan Classic : :..:
[IMG]http://i52.tinypic.com/t0j97t.png[/IMG][/quote]
way.brv.brv.brv
teprik ederim..4 aylık overall ı ne oldu patron bunun..%55 den büyükse kendimi intaar edecem de...üühühühühühü
-
[quote=Astatin;301174]way.brv.brv.brv
teprik ederim..4 aylık overall ı ne oldu patron bunun..%55 den büyükse kendimi intaar edecem de...üühühühühühü[/quote]
O Kadar uzun boylu değil.
%50 küsür. Getiri grafiğini önce koymuştum, sonra sildim. Şaşırmayın.
-
sazan abi bu asdadin çok yoruyor seni ...sistemlerini sorup duruyor ...geçende resimleri araklamıştı dopikten ... tamam iyi adam falanda .. ayıp denen bişey var yani .... haksızmıyım abi .. :D:D:D