Astatin Daha avrupa birliğİne girecezZZzZ nE 89 u realizeydi deminki :)
Printable View
Astatin Daha avrupa birliğİne girecezZZzZ nE 89 u realizeydi deminki :)
RuNNİnGG
B.U.Y PİYASA FİYATIYLA ..... DOLAR
B.U.Y. DOLAR
B.U.Y. ALL... DOLLARSS
[quote=seagate;421420]RuNNİnGG
B.U.Y PİYASA FİYATIYLA .....
B.U.Y.
B.U.Y. ALL...[/quote]
yaktın bizi memü.dng
[QUOTE=Astatin;421421]yaktın bizi memü.dng[/QUOTE]
dolar olarak değiştirdim haci ahahahah
afettim seni hadi iyisin :D:D
.brv.brv.brv.brv
e ranmamış bu daa..ula iki görüşmeye gittim hala bafi hala bafi...
73300 tarihi zirve patron :D daa nereye ranıyok :D selçuklu gelmeden olmazzz
hacılar portfoy full flat...100 lerden..az bakalım bakalım..
[quote=ATHLON;421427]hacılar portfoy full flat...100 lerden..az bakalım bakalım..[/quote]
randır bizi pATHLONg.....üwğ
hacı para girişi bu denli saalam ve bariz bi direnc ıcun yeterlı deil(91300)...ha ya buraya kadar kı altında 80 000 hedefler...(^ form),ya da geçerse feci gececek...
yükselirse bir anda kusacak longları...hızlı olur...uwwwwwwww
filat too..zero sum game son poz
ver tabana o zaman hacı
[quote=Astatin;421440]ver tabana o zaman hacı[/quote]
hatta kalmasın dışarda
on the way I think...
vehbiiii....sümbül vehbi..sen mi geldin leemmm
kolbastıya başladı...geliyo bir şey....
petrol çıkmamış galiba kuyulardan + dan eksiye verdiler enerjiyi :) -5 oldu pehh
-7 oldu pehhh
endeksede etikisi var pehh
akçakocaaaa...nereyesünn..??
MB DIS BORCLANMA ILE KREDILERDE HIZLI ARTIS RISKINE KARSI MEKANIZMA HAZIRLIYOR
------------
alışlarım vardı vermediler doları aşşalara :) günün dibindede gapatmadık mutluyum üwww
------------
dolar ?
[quote=gnome;421309]yalnız şunu da hesaba katmak lazım . Dünkü düşüş (a), bugünkü 90.575 e çıkış b nin (a) sı , 90.150 ye düşüş b nin ( b ) si ve şu anda da b nin (c) si oluşuyor olabilir . Dikkatli olmak lazım .
90.800-850 ye kadar bu tehlike maalesef var . En garanti alım yeri 91.000 üstü .[/quote]
en iyi alım yeri 91.000 üstü gözüküyordu . önemli bir dirençti ve geçilirse alım olması normaldi . Ama pala da bunu görüyor ve tuzakları tam böyle yerlere kuruyor . şikayet etmek yola devam :)
lakin böyle önemli bir direnç geçilmişken , hatta ve hatta çarşamba günü 89.600-700 lerden çöküş görüntüsü ve tuzağıyla hızla yukarı fırlayınca alım iştahı daha bir kabarıyor. Niye çünkü düşseydi düşerdi demek tuzakmış o zaman çıkacak deyip longluyorsun . çıktıda ama 91.000 geçilince uçmadı :(
bütün öğleden sonrayı o bölgede geçirdi , derdi ne ? 91.300 lerden 90.800 lere düşüp longçuyu stoplattı , short açtırdı ; tekrar 91.300 e çıktı bu sefer shortçuyu stoplatıp long açtırdı . Millete bol bol komisyon ödetiyor şerro . Bence bu komisyonlardan o da komisyon alıyor :)
lakin 91.075 den shortum diye pozisyonel konuşmuyorum kesinlikle , fakat büyük bir tuzak oluşmuş olabilir 91.000 üstünde .
Son iki satır bayağı kafiyeli oldu be :)
[quote=gnome;421301]grafik te obo oluşumu da var . Ayrıca çok güzel ve özenle yapılmış . Sağ ve sol omuz tamamen simetrik mesafeler aynı . Iki tepenin yüksekliği aynı ve sağ tepenin dibi sol tepenin altında . Bu işçiliğe hayran olmamak elde değil. Eğer düşüş olursa yapısı gereği çok sert olacaktır ; ama yükselirse o da sert olacaktır .
Neyse unutmamamız gereken bu obo yu gözümün içine sokarak bizi yanıltıyor olabilir . 90.600 üstüne çıkıldığında niyeti belli olacaktır .[/quote]
eee ne oldu şimdi .
Sert düşebilir dedik , düştü ama spike barın dibinde 89.650 de durdu . Yükselirse sert gider dedik . O da gitti obo nun tepesini az geçti durdu . Maalesef böyle vob da böyle klasik bariz formasyonlar pek çalışmıyor . Sadece pala tarafından bize karşı tuzak olarak kullanılıyor .
günaydın goçlar, yiğitler ve yiğideler...
lö hümanite lö egalite lö sutupide lö dar alanda paslayante şeklinde bir gün olması muh-temel...hörmetler
Hacılar,
Aranızda hiç Windows Phone işletim sistemli smartphone kullanan oldu mu? Veya WP iyidir rezildir vb bilgisi olan duyan filan...internetteki değerlendirme sitelerinde pek çok "rakip firmanın paralı uşakları", "aslında bi ..kimden anlamayan marka fanları" yorumları olduğundan çok fikir edinilemiyor, bir de daha yeni çıktı bu işletim sistemi malum..
Yok yok kendim için değil la, bir hediye mevzusu olacakta "kalın"" bir müşteriye...Yoksa ben Google cıyım androidciyim nexus cuyum..Strateji belli 650 TL ye ABD den Nexus 4 alınır, 6 ay sonra Xperia Nexus (5) çıktığında, Nexus 4 karla satılır Nexus 5 e geçilir :) Neyse misal aşağıdaki cihaz çok şık duruyor..wp için..tebrik ederim HTC yi..
[IMG]http://www.htc.com/managed-assets/smartphones/htc-wp-8x/w8_blue_small.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;421464]Hacılar,
Aranızda hiç Windows Phone işletim sistemli smartphone kullanan oldu mu? Veya WP iyidir rezildir vb bilgisi olan duyan filan...internetteki değerlendirme sitelerinde pek çok "rakip firmanın paralı uşakları", "aslında bi ..kimden anlamayan marka fanları" yorumları olduğundan çok fikir edinilemiyor, bir de daha yeni çıktı bu işletim sistemi malum..
Yok yok kendim için değil la, bir hediye mevzusu olacakta "kalın"" bir müşteriye...Yoksa ben Google cıyım androidciyim nexus cuyum..Strateji belli 650 TL ye ABD den Nexus 4 alınır, 6 ay sonra Xperia Nexus (5) çıktığında, Nexus 4 karla satılır Nexus 5 e geçilir :) Neyse misal aşağıdaki cihaz çok şık duruyor..wp için..tebrik ederim HTC yi..
[IMG]http://www.htc.com/managed-assets/smartphones/htc-wp-8x/w8_blue_small.jpg[/IMG][/quote]
Kullanıcı yorumları için donanımhaber forumlarına bakıyorum patron.yüzde 85 oranında gerçek kullanıcı deneyimleri var.Yani en azından ürün kötüyse yerin dibine sokuyorlar fanboy'lar dışında.Saygılar hürmetler :D
günaydın patronlar nedir durum üwww
[quote=Astatin;421463]günaydın goçlar, yiğitler ve yiğideler...
lö hümanite lö egalite lö sutupide lö dar alanda paslayante şeklinde bir gün olması muh-temel...hörmetler[/quote]
[quote=seagate;421471]günaydın patronlar nedir durum üwww[/quote]
bi ranalım bi graşalım ama boylar 500 puanı geçmesin:D randır bizi graştır bizi peşpeşe memügeyt:D
patroN Test eedelim indikatörü
Bura graŞır :D
şu anda yapacak birşey yok . Sistem long da duruyor . Ya flat kalıp 91.200 leri kırarsa long lamalı kişi ; ya da şu anda . Short kesinlikle yok tabii şu an içi . Ama 90.600 altına gittiği an graşır . . .
İndik test 2 ranar burası... kapanış 93500.. :)
[IMG]http://e1211.hizliresim.com/13/y/gf3dx.jpg[/IMG]
buz gibi üçgen bu yukarı ranar gibi astatin patron üwww
üste vurdu aşşaaa gelecek gene bakalım aşşamı yukarımı yukarı gibi ama
seLçuklu üstad nerde o bilirdi şimdi üwww
[quote=seagate;421478][IMG]http://e1211.hizliresim.com/13/y/gf3dx.jpg[/IMG]
seLçuklu üstad nerde o bilirdi şimdi üwww[/quote]
ama uzun vade....kom
Yeni palamen after shave hot .
Graştırıcı etkisiyle ferahlatır ve rahatlatır . Bakımlı ayuların tercihi
GrıLdı aşşa gGRAŞŞŞşşş deye fakemi selçuklu nerde üwww
flexy patron neyi uzun vade 5 dk ya üwww
işc akbank ekside üww
aylık kapanışş haftalık kapanış günüü
Düşüyor gibi dursada hala long şanslı . Ancak 90.500 altında shortun şansı artacak .
[quote=seagate;421478][IMG]http://e1211.hizliresim.com/13/y/gf3dx.jpg[/IMG]
seLçuklu üstad nerde o bilirdi şimdi üwww[/quote]
ivit...raning mi, ranamayıng mı triangle olduğunu anca selçuklu wan veya opsi wan derdi..üğğwww
dünkü lowa değsin bagalım astatin sever low highları
HAcılar;
Here is extreme point..Yani bütün iyimser kötümser haberlerim bombalandığı ve piyasanın sıkıştığı nokta...sanırsa kırılım sonrası çokk büyük hareket olacak.. Tanrı froumdaşları doğru safta eylesin. Gontratların günahlarını affetsin...Amin
[quote=seagate;421484]dünkü lowa değsin bagalım astatin sever low highları[/quote]
Genelde low ları severim ama prensip olarak ivit..L ve H lerin yenilenmesi heyecan adrenalin dimek...::: Yaw bu arada çook mesudum..son iki gün acaip barbun gelmiş..bugün tiril tiril kol gibi barbun u 12 TL ye veriyorlardı..ingredıbıl..2 kg kapadım..long liyv fişıs long liyv satırdey nayts..
A-ha..625 e vermişler...ANgaralı Durgut ev Yasemin den "ATakuleden at beni gülüm amman amman amman....1 çalıyoruz
:) üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww nerde hareket orda keyif
mesela bugün sakin işyeri voba bakmıyo olsam napacaktım :) vakit geçiyirrr üwww
DOLARa selam