-
kısaları fulledim... yarım pozisyondu geceden....
yurtdışı aşagı gözüküyor... yukarı biraz çekseler bile döner aşagı kanımca...
gerçek gündeme döndüğümüze göre vadeli ve spot bundan sonra tekniğe daha çok uyar umarım...
şuan bütün peryotlarda aldayız..
ama yeni uzun riskli kanımca...
geceden uzun olanlar sistemler sat verene kadar bekleyebilir..
yalnız ben bu saatten sonra kısaya oynarım.. ve sistemin bana dönmesini beklerim...
tavsiye etmem.......
günlüklede feci boşluklar oldu.. ve göstergeler tavanı vurdu...
vadelide 50-51000 e doğru bir realizasyon olsa fena olmaz aslında.....
-
kısaları fulledim... yarım pozisyondu geceden....
yurtdışı aşagı gözüküyor... yukarı biraz çekseler bile döner aşagı kanımca...
gerçek gündeme döndüğümüze göre vadeli ve spot bundan sonra tekniğe daha çok uyar umarım...
şuan bütün peryotlarda aldayız..
ama yeni uzun riskli kanımca...
geceden uzun olanlar sistemler sat verene kadar bekleyebilir..
yalnız ben bu saatten sonra kısaya oynarım.. ve sistemin bana dönmesini beklerim...
tavsiye etmem.......
günlüklede feci boşluklar oldu.. ve göstergeler tavanı vurdu...
vadelide 50-51000 e doğru bir realizasyon olsa fena olmaz aslında.....
-
Daralan üçgen oluştu 5 dkk lıklarda
aşşagı kırması muhtemelen
-
Daralan üçgen oluştu 5 dkk lıklarda
aşşagı kırması muhtemelen
-
Ben de uzunları kapatıp full shortladım. Artık yurt dışı ile daha bağımlı olacağız, yani realiteye döneceğiz. Şu 15 günde çok para kaybetmeme rağmen kendi adıma çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.
-
Ben de uzunları kapatıp full shortladım. Artık yurt dışı ile daha bağımlı olacağız, yani realiteye döneceğiz. Şu 15 günde çok para kaybetmeme rağmen kendi adıma çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.
-
tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....
her peryotta alda olunca tırsmıyorum değil
bakalım ne olacak....
normalde teknik olarak bir düzeltme gelmesi gerekir burdan..
şuan 15 ve 30 dakikalıklar bugünkü yükselişi onaylamadı..uyumsuzlar
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)
-
tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....
her peryotta alda olunca tırsmıyorum değil
bakalım ne olacak....
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)
-
Herkese merhaba,
Uzun zamandır topiğe bakmıyordum, vakit ayıramadım. Dava sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben karar öncesi pozisyonsuzdum, sonucu beklemek istedim.
Karar öncesi başlayan trend hareketi ve gücü bir kez daha gösterdi ki, paranın yönünü takip eden kazanıyor. Para akıllıdır.
Alıyorlarsa vardır bir bildikleri,satıyorlarsa vardır bildikleri demek lazım. Kararlar, veriler, haberler hepsi boş , yönü takip eden kazanır.
Bu arada Fikirler-Sistemler topiğini açıp geliştiren hdioxyde ve teo'ya teşekkürler, çok güzel bilgiler var.
bir merhaba demek istedim, fazla vakit ayıramayacağım eskisi gibi , bol kazançlar herkese...
-
Herkese merhaba,
Uzun zamandır topiğe bakmıyordum, vakit ayıramadım. Dava sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben karar öncesi pozisyonsuzdum, sonucu beklemek istedim.
Karar öncesi başlayan trend hareketi ve gücü bir kez daha gösterdi ki, paranın yönünü takip eden kazanıyor. Para akıllıdır.
Alıyorlarsa vardır bir bildikleri,satıyorlarsa vardır bildikleri demek lazım. Kararlar, veriler, haberler hepsi boş , yönü takip eden kazanır.
Bu arada Fikirler-Sistemler topiğini açıp geliştiren hdioxyde ve teo'ya teşekkürler, çok güzel bilgiler var.
bir merhaba demek istedim, fazla vakit ayıramayacağım eskisi gibi , bol kazançlar herkese...
-
[QUOTE=mbm;25186][B]tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....[/B]
bakalım ne olacak....
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)[/QUOTE]
evet ilk aklıma gelen benimde o.
[B]Amma çıkışı kimseye yar etmemek içün önceden yapıp karardan sonra long acana mama yok der belki ?[/B]
-
[QUOTE=mbm;25186][B]tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....[/B]
bakalım ne olacak....
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)[/QUOTE]
evet ilk aklıma gelen benimde o.
[B]Amma çıkışı kimseye yar etmemek içün önceden yapıp karardan sonra long acana mama yok der belki ?[/B]