ben çıkıyorum geceye long .. hayırlısı olsun .. ralli :o
Printable View
ben çıkıyorum geceye long .. hayırlısı olsun .. ralli :o
cümleten iyi akşamlar ..
DJ in şekli şemalı MAVİ nin çizdiği ELMAS fantazisini mi tamamlıyor nedir. :)
Bana MAVİ yi bulun:)
dow grafta bi ed olabilir bence .. 4 bitti 5 başladı sanki .. ..
son tango olacak gibi .. short squeeze ... hadi çıktım Allaha ısmarladık .. anca giderim ..hhhe :D
Sn larossian
Başınız sağ olsun
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin..
ahaad 150 de 15 dklıkda sat çıkıyo..kesinleşmedi ama full şort..
Başın sağolsun Larossian, Allah sabır versin.
[QUOTE=enorton;159654]Artık kapitalizmin en büyük silahı [B]korku[/B] malesef... Bu konuyla ilgili olarak [B]Michael Moore un Bowling for Columbine (Benim cici silahım)[/B] belgeselini tavsiye ederim... Nasıl korku toplumu yaratıldığını çok güzel anlatıyor...Şunu iyi görmemiz lazım ABD iki sektörün sırtında büyüyor... 1. silah 2. ilaç... İkisi de birbiryle etkili...
Bir diğer sektör olan sinema da bu ikisine hizmet ediyor... Abd sinemasının son 20 yılını inceleyin sürekli korku pompalar... Önce ruslar, sonra çinliler, şimdi de islam... Ve bunun sonucunda dünya sürekli savaşıyor... Önce silah sektörü sonra da yaralılar için ilaç falan vs derken ilaç sektörü kazanıyor...
Şuanda domuz gribinden yaşanan paniği daha önce çok gördük... En son kuş gribinde gördük... Sonucu ise kümes hayvancığı bitirildi... Yine büyük sermaye kazandı...
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12772453.asp?yazarid=249&gid=61[/url][/QUOTE]
İndirmek isteyenler için...
[url]http://crypt-it.com/s/VP26HT[/url]
15 dklık sistem eğer günün en yükseğine yakın yerelerden sat verrise genelde ertesi gün eksi gap oluyor ama..bakalım bu seferde tutacakmı...no way..bana MAVİ yi bulun
20 dklık da sat kesinleşti...gecey ful şort..no tereddüt no way
eur/usd şimdiden kazandırmaya başladı....lelele
[quote=thracian;159849]Basiniz Sagolsun abi...[/quote]
Larossian abicim cok üzüldüm basınız sagolsun,ısıklar icinde yatsın abicim,bende babamı kaybetmistim 8 ay önce cok iyi bilirim su an yasadıklarınızı,evde oturup halının üzerindeki motifleri ciziyordum gözucumla,anlatılmaz bir durum..Mekanı cennet olsun..