Patron sistem 3 aksamdır olduğu gibi bu aksam da son barda sinyal veriyor... Geceye short...
Printable View
Patron sistem 3 aksamdır olduğu gibi bu aksam da son barda sinyal veriyor... Geceye short...
geceye 65.025 short..
Vay anasını saatler 1 saat geri alınmamış olsa sistem AL da kalacaktı geceye... Bakalım dow gece nasıl kapayacak...
DJ kapanış tahminim 78, vob açılış tahminim 025.....
revize etmek gerekirse DJ %1.5 eksi, vob açılış -900
oy oy oyyyy 300 puan eksi makas...
65050 den kısa devam..sistemde sat da..
eur / usd ye bakın siz... zıp zıp zıp..:..:
64325 den kısa kapandı...bu kadar yeter..[B]öyle gözüm korkmuşki[/B]..tam vur kaç oldum...
hamdolsun bugün toplam;1.000 puan oldu..yeter...
sanırsam bu kez voliyi vurduk :) I love Multipass..Sistemelrden diskinme sistemi sev yeşili koru :)
yoksa vurmadıkmı üwwww.....bizi eyle paranoyak yaptılarki, misal şimdi şu geldi aklıma..Aralık vade, hem 15 de hem 20 de, yakın vadeye göre 1 bar sonra sat vermiş...yani yakın vadeyi boyayıp, uzak vadede şortcumu avliicekler acaba..üwww:)
sistem ne derse o...artık kısmet
dow kötü ters-yüz oldu.. eur/usd de desteği kırdı.. bu iş tamamdır, ayu şenlikleri başlasın....lelele
astiiii eur/usd nin arkasından ağlama sakın...dng
[QUOTE=Astatin;159924]sanırsam bu kez voliyi vurduk :) I love Multipass..Sistemelrden diskinme sistemi sev yeşili koru :)
yoksa vurmadıkmı üwwww.....bizi eyle paranoyak yaptılarki, misal şimdi şu geldi aklıma..Aralık vade, hem 15 de hem 25 de, yakın vadeye göre 1 bar sonra sat vermiş...[COLOR="Red"]yani yakın vadeyi boyayıp, uzak vadede şortcumu avliicekler acaba..üwww:)[/COLOR]
sistem ne derse o...artık kısmet[/QUOTE]
eur/usd bu haldeyken hiçbir şey avlayamazlar da sen yinede yarından sonra aralık vadenin sinyallerine göre poz almaya başla.. ekim vade yanıltır artık...
[quote=jerfin;159927]dow kötü ters-yüz oldu.. eur/usd de desteği kırdı.. bu iş tamamdır, ayu şenlikleri başlasın....lelele
astiiii eur/usd nin arkasından ağlama sakın...dng[/quote]
sen sana dediğim takdiği yap... ben hiçbirşeyin ardından ağlamam..yeterki kazan :)
(Bana Mavi yi bulun)