-
[quote=jerfin;159928]eur/usd bu haldeyken hiçbir şey avlayamazlar da sen yinede yarından sonra aralık vadenin sinyallerine göre poz almaya başla.. ekim vade yanıltır artık...[/quote]
hangi vadenin hangisini gandırdığı belli olmuyo çoğu zaman cerfocum...ama emredersin :) heil hitler :)
-
dünkü şortlar kapanışta long oldu..hehhe
-
çok fena depcekler..demedi demeyin..
-
[quote=QUEEN;159933]çok fena depcekler..demedi demeyin..[/quote]
ne depcek tavukmu depcek..6 aydır depiyo zaten kuin, bu akşamda depmesin..sende iyi alıştın sörfe ha...biz seni valeybolcu biliyoduk.kom.kom
-
sadece sistemdense ,histem ve diğer faktörlerle oynasam çok daha iyi olur kanaatindeyim...
tabiki sistemide göz önünde bulundurarak....ama mutlak tabiyete hiç gerek yok...
şimdi..63000 olursa longum..65 000 üzerinde kısayım..
-
[quote=abka;159935]sadece sistemdense ,histem ve diğer faktörlerle oynasam çok daha iyi olur kanaatindeyim...
tabiki sistemide göz önünde bulundurarak....ama mutlak tabiyete hiç gerek yok...
şimdi..63000 olursa longum..65 000 üzerinde kısayım..[/quote]
bahse varmısın..63000 olursa long olmayacağına bahse girerim:::
-
[QUOTE=Astatin;159936]bahse [B]varmısın..[/B]63000 olursa long olmayacağına bahse girerim:::[/QUOTE]yok ben kutuma gideceğim..:::
malum 500 bin direnci kırıldı..:)
-
-
Sn. Larossıan başınız sağolsun...
-
bugün de dow un çöktüğü gündür
kapanış tahminin 9700
-
ben şimdi uzun süredir bu inişi bekledim desem saat 17.00 de shorttum ama stopum da yakındı desem ve 17.10 da TTNET veri akışı kesilince ve bende pc daha iyi çalışşın diye makineyi kapatıp açtığımda piyasa hem benim stopu çalıştırmış hem de soluğu 700 lerde almıştı anlayıp dinleyene kadar 300 leri gördü ben şimdi bu TTNET'in ta .....a.q xxxxxxxxxxxxxxxx...... mı desem ne desem. Millet yörüngeyi tutturuyor da biz bi veri akışını sağlaya mıyoruz ben başımı TTNET e ...............
-
64700 den kol kesip 64350 ve 64400 den gene uzun ettim, halt ettim.