-
[QUOTE=Astatin;159934]ne depcek tavukmu depcek..6 aydır depiyo zaten kuin, bu akşamda depmesin..sende iyi alıştın sörfe ha...biz seni valeybolcu biliyoduk.kom.kom[/QUOTE]
gı burda şörfçü oldum gı:p..iyimiş böle..heeh..tırsmıyomuyum.. evet tırsıyorm..:D
fxcii bi kanal analizi rica etsem..graliçen kurban olsun hadi gı..
larossa ne olduuüüü okuyamadım..
-
son gelen satışlar benimdi:)
ve sovalye fonu jübilesini yapar
son maliyet 59.550 idi üzerine ortalama 5000 puan karla flatım.
beklesem en az 5000 puan daha kar yapabilirdim aşağı yada yukarı farketmez en az 5000 daha var bence ama artık tatile ihtiyacım var. bu hareketler trendci bezdirme ama olsun uğraşamam şimdi bunlarla. bu yıl inanılmaz derecede verimli geçti zaten
bu arada larossian abi başın sağolsun...
-
sn. Larossian, başınız sağolsun.
yaşadığınız acı, ne kadar boş şeylere üzüldüğümüzün kanıtıdır.
-
ayı piyasası hayırlı olsun :)
-
[QUOTE=clark;159951]ayı piyasası hayırlı olsun :)[/QUOTE]
yarın başlasaydı..:..:p
-
[QUOTE=ordi;159941]ben şimdi uzun süredir bu inişi bekledim desem saat 17.00 de shorttum ama stopum da yakındı desem ve 17.10 da TTNET veri akışı kesilince ve bende pc daha iyi çalışşın diye makineyi kapatıp açtığımda piyasa hem benim stopu çalıştırmış hem de soluğu 700 lerde almıştı anlayıp dinleyene kadar 300 leri gördü ben şimdi bu TTNET'in ta .....a.q xxxxxxxxxxxxxxxx...... mı desem ne desem. Millet yörüngeyi tutturuyor da biz bi veri akışını sağlaya mıyoruz ben başımı TTNET e ...............[/QUOTE]
Geçmiş olsun...
Ekran başındaysan stop girmeye gerek yok bence...
-
[QUOTE=clark;159951]ayı piyasası hayırlı olsun :)[/QUOTE]
Abi hoşgeldin... Aman biz yine temkini elden bırakmayalım :)
-
[QUOTE=QUEEN;159952]yarın başlasaydı..:..:p[/QUOTE]
yarın da fırsat için geç sayılmaz 60.000 üzeri her rakam fırsattır
-
-
benim bu sistem sat verdiğine göre büyük ihtimal kocaoğlan da sat vermiştir..
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i216680_vob-26.10.bmp[/IMG]
-
bu dow toplar gızlar..benim tanıdığım dowsa toplar..dolarda 150yi göstermişler..satışı yemiş..way..
-
[QUOTE=enorton;159954]Abi hoşgeldin... Aman biz yine temkini elden bırakmayalım :)[/QUOTE]
korkmaya gerek yok korkunun ecele faydası yok :) tabi yinede sistemin ne derse o :)