-
[QUOTE=sovalye;159949]son gelen satışlar benimdi:)
ve sovalye fonu jübilesini yapar
son maliyet 59.550 idi üzerine ortalama 5000 puan karla flatım.
beklesem en az 5000 puan daha kar yapabilirdim aşağı yada yukarı farketmez en az 5000 daha var bence ama artık tatile ihtiyacım var. bu hareketler trendci bezdirme ama olsun uğraşamam şimdi bunlarla. bu yıl inanılmaz derecede verimli geçti zaten
bu arada larossian abi başın sağolsun...[/QUOTE]
Abi sen de PY olarak bir açıklama gönder borsaya... Şu kadar satış tarafımdan yapılmıştır, tatile çıkıyorum korkmayın diye... :)
-
[QUOTE=clark;159951]ayı piyasası hayırlı olsun :)[/QUOTE]
ayu piyasasının açılış kurdelesini kesmek için seni bekliyorduk clark..:::
hoşgeldin, özlettin kendini..
-
[quote=enorton;159953]Geçmiş olsun...
Ekran başındaysan stop girmeye gerek yok bence...[/quote]
Enorton kardeşim TEŞEKKÜR ederim. Ekranın başında da olsam stop yazarım ama takip ederim prensip gereği. Neyse olan oldu yitirdiğim zamana ve emeğe yanıyorum ve dj gördükçe bi o kadar da kalaylıyorum TTNET'in ben ta a.................
en azından sen yarın için 6. ters hareketi görmeyeceksin umarım geçen haftadan kaybettiklerini ay bitmeden alırsın kardeş.
-
uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü
-
ayrıca fraktalında küskününde baskınında projeksyonunda .......**** .. :o
-
[QUOTE=selçuklu;159965]uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü[/QUOTE]
gecenin en karanlık zamanı güneş doğmadan önceki zamanmışş;)bende direkten döndüm patron..iyiki dönmüşüm..klimalar çıktı..franki mutfak bakıyorum..:rolleyes:
-
[QUOTE=fXci;159875]kapanışı bilmemem emme jerpfin 65100 den longları kapatıp[B] sındıkı gelmesınde 65100 ılk etap cortlarımı aldım[/B] stopum yakın emme 2. etap yerım var stoptan once cort ucun..
emme bana ılk etap cortlarda yeter gayrı .... hedefim eger olursa 64500 yeresi[/QUOTE]
Cortlarım duruyor gayri dışarı cıktıydım istopumu koyup
-
[QUOTE=ordi;159964]Enorton kardeşim TEŞEKKÜR ederim. Ekranın başında da olsam stop yazarım ama takip ederim prensip gereği. Neyse olan oldu yitirdiğim zamana ve emeğe yanıyorum ve dj gördükçe bi o kadar da kalaylıyorum TTNET'in ben ta a.................
en azından sen yarın için 6. ters hareketi görmeyeceksin umarım geçen haftadan kaybettiklerini ay bitmeden alırsın kardeş.[/QUOTE]
Bu sabah doğru yöndeydik çok şükür ama ilginçtir 1 hafta içinde 3 kere son barda sinyal verdi sistem.. Sıkışmanın sonucu olsa gerek...
-
Haberturk te domuz gribi aşısı tartışılıyor...
-
[QUOTE=ordi;159816]SUPERONLINE FIBER INTERNETLI SUPER PAKET KAMPANYASINI BASLATTI KURULUSTAN KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA YER ALIYOR: FIBER INTERNETIN TURKIYE'DEKI ONCUSU YENILIKCI TELEKOM OPERATORU SUPERONLINE, TURKIYE'DE ILK DEFA FIBER INTERNET, SABIT TELEFON VE VIDEO HIZMETLERINI BIR ARADA VE TEK FATURADA SUNARAK BUYUK AVANTAJLAR SAGLAYAN "SUPER PAKET" KAMPANYASINI BASLATTI.SUPERONLINE SUPER PAKET KULLANANLAR, 100 MBPS'E VARAN HIZLARDA "FIBER INTERNET", SABIT UCRET ODEMEDEN EKONOMIK TELEFON HIZMETI "SUPERNUMARA" VE INTERNETTEN DILEDIKLERI FILMI VE CANLI LIG TV IZLEME HIZMETI SUPERPLAY'E AYDA 29 TL'DEN BASLAYAN FIYATLARLA SAHIP OLABILECEKLER. KAMPANYA 31 ARALIK 2009'A KADAR DEVAM EDECEK.SUPER PAKET'TE "FIBER INTERNET" BASLANGIC HIZI 10 MBPS, EN YUKSEK HIZ 100 MBPSSUPERONLINE FIBER INTERNET'TE HIZ, 10 MBPS'TEN BASLAYIP, TURKIYE'DE SADECE SUPERONLINE TARAFINDAN SUNULAN HIZ OLAN 100 MBPS'E KADAR ULASIYOR. TELEFON HATTINA IHTIYAC DUYULMAYAN VE SABIT UCRET ODENMEYEN "SUPERONLINE FIBER INTERNET" ICIN MODEM, KURULUM VE AKTIVASYONU DA SUPERONLINE TEMIN EDIYOR. "SUPERNUMARA" ILE SABIT TELEFON HIZMETLERINDE KONUSTUGUN KADAR ODEME DONEMI BASLIYORSUPERONLINE TARAFINDAN TAHSIS EDILEN "SUPERNUMARA" ILE SEHIR ICI, SEHIRLERARASI, ULUSLARARASI VE GSM GORUSMELERI, MEVCUT TELEFON CIHAZI UZERINDEN HERHANGI BIR SABIT UCRETI ODENMEDEN %50'YE VARAN INDIRIMLERLE GERCEKLESIYOR. TUM SUPERONLINE'LILARLA 2009 SONUNA KADAR SINIRSIZ VE UCRETSIZ KONUSMA IMKANI SUNAN UYGULAMADA, YINE 2009 SONUNA KADAR HER AY 100 DAKIKA UCRETSIZ GORUSME DE HEDIYE EDILIYOR. "SUPERPLAY" ILE INTERNETTEN CANLI LIG TV VE FILM KEYFISUPER PAKET KAMPANYASI KAPSAMINDA "SUPERPLAY" ILE ABONELER, LIG TV'DEN FUTBOL MACLARINI INTERNETTE CANLI SEYREDEBILIYOR. "FIBER INTERNET" VE ADSL ABONELERI, DUNYANIN EN COK SEYREDILEN FILMLERINI DVD KALITESINDE IZLEYEBILIYOR. SUPER PAKET'TE ILK FILM DE IZLEYICILERE HEDIYE EDILIYOR. SUPERONLINE'IN "SUPERPAKET" KAMPANYASI SAYESINDE TUKETICILER UC SERVIS ICIN DE TEK FATURA HIZMETINDEN YARARLANIYOR, AYRI AYRI GELEN FATURALARIN YUKUYLE UGRASMIYOR. "SUPER PAKET"TEN YARARLANMAK ISTEYENLERIN 444 222 0'I ARAMALARI YA DA [url]WWW.SUPERONLINE.NET[/url] ADRESINE BASVURMALARI YETERLI OLUYOR.-MATRIKS-ttnet ten bıkan arkadaşlar bu kampanyayı kaçırmayın derim[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;159820]Böyle şeylere bir hışımla atlamamak lazım çünküm sonra daha uygun olarak ttnet fiyatları düşürecek emme hızlar iyiymiş hakkatten[/QUOTE]
Valla atlasanız da olur Limitsiz 10MBpsyi 49TLye veriyor.
Telekomda 1MBps bu fiyata. Hatta 8 Mbpsye kadar diyor ama 15GB dpwnloadı aşınca yarım MBpsye iniyor.
[url]http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx[/url]
-
[quote=selçuklu;159965]uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü[/quote]
sen bu işin pirisin nereye üstad, sen ne devranlardan dönmüşsündür bugüne kadar bu da geçer kardeş sıkma canını desem de sıkılır insan mengene arasında kalmış gibi bilirim hem de çok çok iyi bilirim.uyk
-
[QUOTE=selçuklu;159965]uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü[/QUOTE]
sıkma canını be patron.. dow bu döner artı kapatır belli mi olur.. hem eksi makas var, yarın çok eksi açılmaz, hatta artı bile açabilir..