-
[quote=VOBiX;159971]Valla atlasanız da olur Limitsiz 10MBpsyi 49TLye veriyor.
Telekomda 1MBps bu fiyata. Hatta 8 Mbpsye kadar diyor ama 15GB dpwnloadı aşınca yarım MBpsye iniyor.
[URL]http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx[/URL][/quote]
bugün TTNET'in azizliğine uğratım topicte yazdım zaten fraktalik olmasın ama ben TTNET'i NET Bİ ŞEKİLDE TAAAAAAAA..........
-
İlgilenen arkadaşlar
Hız
Kotalı/LimtsizÜcretİndirim10Mbps5GB[I]KOTALI[/I]29TL9.99 TLx1 Ay10MbpsLimitsiz49TL9.99 TLx2 Ay20Mbps10GB[I]KOTALI[/I]39TL9.99 TLx1 Ay20MbpsLimitsiz69TL9.99 TLx2 Ay100Mbps20GB[I]KOTALI[/I]69TL9.99 TLx1 Ay100MbpsLimitsiz129TL9.99 TLx2 Ay
[LIST][*]Kampanya son başvuru tarihi 31 Aralık 2009'dur[*]*Her eve Süper Paket kampanyası ve Superonline Fiber İnternet hizmeti, fiber optik altyapının bulunduğu bölgelerde geçerlidir. 29 TL'lik fiyat; 10 Mbps 5 GB kotalı Superonline Fiber İnternet'i kapsayan SüperPaket fiyatıdır. Fiber İnternet kotalı erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB'dir. Telefon görüşmeleri Superonline her yöne sabit tarifesi üzerinden, SuperPlay kullanımı kullanılan içeriğe göre ayrıca ücretlendirilir.[*]** SüperPaket kapsamında Fiber İnternet için 12 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Aboneliğin 12 aydan önce sonlandırması durumunda abonelik süresince kullandığınız ücretsiz ve/veya indirimli servisler faturaya yansıtılır. Kampanya kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Superonline mülkiyetindedir. Hizmetin sonlandırılması halinde modem Superonline Teknik Servisi'ne çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/ arızalı teslim edilmesi durumunda; Superonline modem ücretini kullanıcıya fatura eder.[*]*9,99 TL; kotalı paketler için ilk 1 ay, limitsiz paketler için ilk 2 ay geçerli olan tutardır.[*]Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.[*]10 Mbps için internete yükleme(upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps'dir.[/LIST][URL]http://www.superonline.net/[/URL]
-
[QUOTE=Larossıan;159790][URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/26/2023.jpg[/img][/url]
Ege üniversitesine kontrole götürdüğüm ablamı malesef orada geçirdiği kalp krizi sonucu cumartesi günü kaybettim çok üzgünüm.üüü[/QUOTE]
ne desek acı hafiflemez, başına gelen bilir ancak, hepimizin gerçek sonu(sonda denmez ya başlangıç aslında) Allah mekanını cennet etsin...
-
Yine ortalık domates tarlasına döndü ne yapsak acaba ????
-
Sn Larossian,
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
-
Larossian abi başınız sağolsun,allah sabır versin..
-
[quote=Demirci;159980]Yine ortalık domates tarlasına döndü ne yapsak acaba ????[/quote]
kuzu yine malı götürdü...
demirci.. her kırmızı alım fırsatıdır diyordun.. zabah alıma başlayalım mı?
-
[quote=selçuklu;159965]uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüü
-
Sayın Larossian;
Topraktan geldik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprakda Vereceğiz, Acınızı Yürekten Paylaşıyorum, Dualarımı Kalpten Ediyorum, başınız Sağolsun.....Mekanı Cennet olsun....
-
[quote=fXci;159968]Cortlarım duruyor gayri dışarı cıktıydım istopumu koyup[/quote]
teprik ederim seni de efiksçi.. ekranı brakıp gitme cesaretinizi de takdir ediorum..eyiki stoplamamışsın..süper talih olmuş.lelele
-
[QUOTE=selçuklu;159965]uzunlar patladı .. geceyede uzun kaldım .. yarın vob artı açmazsa .. .. vobu bırakıyorum artık ... ağır geldi vob ... yatıırm fonu devlet tahviline falan geçerim .... moral sıfır ....
dow 11.000 kapanırsa ... yarında vob tavandan açılırsa .... o zaman moralim düzelir ... artık palaya kalmış .. beni sahalarda görmek istiyorsa şartlarım bunlar ... yoksa ben oynamayacam artık *q ... üüü[/QUOTE]
Patron bu mesajı görenlerin çoğu da gerçek sanıyor... Sen bu kadar hafif rüzgarlarda gemini karaya çeker misin, nice fırtınalar gördün de yılmadın...
-
[B]Günaydın,
[U]27 Ekim Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
EUR M3 Para Arzı (3a/3a) (Eyl) 11:00 %2,50 %3,00 Orta
[U]GBP CBI Perakende Ticaret Endeksi (Eki) 13:00 Yüksek[/U]
[B] USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Ağu) 15:00 144,23 Orta
USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeksi (y/y) (Ağu) 15:00 -11,80% -13,30% Yüksek
USD Tüketici Güveni (Eki) 16:00 54 53,1 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Eki) 16:00 14 Yüksek
USD Hazine-Geithner'in Konuşması 18:00 Yüksek
USD 2 yıllık tahvil ihracı sonuçları 19:00 Orta
USD API U.S. Ham petrol stokları 22:30 Orta [/B]
USD ABC Tüketici Güveni (25 Eki) 23:00 -50 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Visa Inc. (V) 0.72 $ (Açılış öncesi)
United States Steel Corp. (X) -2.87$ (Zaman belli değil)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Enflasyon Raporu (3. çeyrek) 10:00
Ağustos aylık sanayi üretim endeksi verisi 10:00
3 çeyrek turizm geliri verisi 10:00
TCMB Eylül resmi rezerv verileri 17:00
[B]Bol Kazançlar..[/B]