Cümleten Günaydın,
[B]@Larossian[/B] patron, başın saolsun, rahmetlinin mekanı cennet olsun.. üüü üüü üüü
[B]@Selçuklu [/B]patron, histem her zaman yemez, sisteme devam et bence.. :( :( :(
Bol kazançlar herkese..
Printable View
Cümleten Günaydın,
[B]@Larossian[/B] patron, başın saolsun, rahmetlinin mekanı cennet olsun.. üüü üüü üüü
[B]@Selçuklu [/B]patron, histem her zaman yemez, sisteme devam et bence.. :( :( :(
Bol kazançlar herkese..
günaydn patronlar,
karışmış yine Türkiye...haber sitelerinden bakıyorum şidi, irtica ile mücadelr belgesi mevzusu yüzünden ortam gerilmiş galiba...nedir ortam ateşlimi?
(ateşli olmasın üww...zararı memlekete oluyor...bize dj in düşüşü yeterdi üwww)
[QUOTE=Astatin;160004]günaydn patronlar,
karışmış yine Türkiye...haber sitelerinden bakıyorum şidi, irtica ile mücadelr belgesi mevzusu yüzünden ortam gerilmiş galiba...nedir ortam ateşlimi?
(ateşli olmasın üww...zararı memlekete oluyor...bize dj in düşüşü yeterdi üwww)[/QUOTE]
Olay şudur bence, pkk açılımı sonrası millet sokaklara dökülünce hokümet kan kaybetmeye başlayınca gündem değiştirme çabaları... Başarılı da oldular yani...
Günaydınlar...
Dün kapanışı beklemeden ekran başından kalkmıştım, namussuz Pala yokluğumu fırsat bilerek vermiş küsküyü.. Bugün intikamım ağır olacak... İlk fırsatta full long girmeye niyetliyim.
bu arada, aralık vade günlük sistem de st vermeye başladı..bakalım gün kapanışı ne olcak...yalnız bir htırlatma, önceki vadedede ekim vade, 3-4 gün önce sat vermişti ve peşinden 5000 puan kütürdemişti...yani uzak vade bilir...eğe ryakın vadenin sonu geldiyse
Sazan SW portföydeki shortların yarısını 64.1 seviyesinde kapar.
yaf bunlar tam kefere cıkmıs ya bu nasıl bi eksi makas sevdası kac aydır kapısıyodu namertler makas +1000 lerdeydi.. .dng shortcuyuz diye dayak yiyoduk paso simdi short girmeye fırsat yok :))
allahtan 65225 lerden aralık vadede shortum var biraz yoksa treni kacırcakmısız..
selçuklu sahalara dönsün (ama sistemiyle) kampanyası..oy:1
Arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mounfp.jpg[/IMG]
ahada aralık vade günlük ziestem..amma gün kapanışında kesinleşir sinyal..
Sn Stratejist,
W olmadı değil mi ? Ama bir yüz puan daha götürebilselerdi stop ederdim.
Sazan'ın toplantı günü.
Tüm gün sazan kaçar.