-
[quote=sazan;160014]Sn Stratejist,
W olmadı değil mi ? Ama bir yüz puan daha götürebilselerdi stop ederdim.[/quote]
Bence oldu abi. Ben onu yazdığımda 64.700'dü. Sonra 65.100'e kadar çıktı. 400 puan benim gibi tırtıkçı için az değil. :..:
Ancak her zamanki gibi büyük düşüşü en erken tahmin eden sistem SW çıktı. Saygılarımı sunarım... :)))
-
[quote=Demirci;158922]Değerli arkadaşlar yine ekranlar domates tarlası...ve ben yine görüşümü sizerle paylaşmak istiyorum....bobi (ve tabi ki spotta) görüldüğü üzere kötü yola düşmüş alman kızı veya perişan mavi gözlü ingiliz kızını heç takmıyor.....
Halen kuralımız geçerli : "her kırmızı alım fırsatı".....
[B]aşağıda 64.000 kırılmadığı sürece bu geçerli....kırılırsa fikrim değişir...[/B]
Ama bobinin hedefi yukarı [B]65475[/B] olan bir önceki zirveyi denemek ve orayı geçerek [B]67.000[/B] civarına erişmek.....
Birde diğer bir konu ben burda sadece fikirlerimi aktarıyorum....kimseye alın yada satın demiyorum.....ama görüyorumki benim işlemlerim merak ediliyor.... pozum flat....
Herkese bol kazançlar....[/quote]
[quote=Demirci;159980]Yine ortalık domates tarlasına döndü ne yapsak acaba ????[/quote]
[quote=küçük_k;159992]kuzu yine malı götürdü...
demirci.. her kırmızı alım fırsatıdır diyordun.. zabah alıma başlayalım mı?[/quote]
Sayın küçük_k; bence önemli bir desteğe yaklaştık.....yukarda belirttiğim [B]64.000 ni çok önemsiyorum[/B]....ve oradayız şuan......
peki ne yapacağız ???
Naçizane tahminim bu destek tutacaktır.....yani "her kırmızı alım fırsatı" kuralı devam edecektir.....peki tersi olamaz mı ? tabiki şuan tersinin olması konusundaki en NAZİK noktadayız.....[B]eğer SAATLİK olarak 64.000 altında 1 ve daha fazla kapanış yaşarsak artık kuralımız değişir....[/B]
ne olur kural... [B]"her yeşil satış fırsatı".......dng[/B]
izlemeye devam edelim...
Hayat böyle arkadaşlar; pozisyonumuza veya görüşlerimze aşık olmuyoruz.... ne gerekiyorsa onu yapıyoruz....
bol kazançlar....
-
[QUOTE=sazan;160009]Sazan SW portföydeki shortların yarısını 64.1 seviyesinde kapar.[/QUOTE]
Sn sazan ana sistem sat verdi mi ?
-
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2667[/URL]
-
[quote=hilm;160018]Sn sazan ana sistem sat verdi mi ?[/quote]
Hayır, Ana sistem Long durumunu sürdürüyor.
-
[QUOTE=Astatin;160011]selçuklu sahalara dönsün (ama sistemiyle) kampanyası..oy:1[/QUOTE]
Piyasa ile inatlaşmak olmaz, kaybedenlerin bir süre ara vermeleri uygundur.
Yazım sn sellçukluya değildir...
Sürekli para kaybederek hem paramızı hemde sağlığımızı kaybetmeyelim...
İllaki işlem yapmak yerine kazamdıran bir yöntem bulana kadar sanal işlem yapmak en iyisidir...
-
[quote=hilm;160021]Piyasa ile inatlaşmak olmaz, kaybedenlerin bir süre ara vermeleri uygundur.
Yazım sn sellçukluya değildir...
Sürekli para kaybederek hem paramızı hemde sağlığımızı kaybetmeyelim...
İllaki işlem yapmak yerine [COLOR=red]kazamdıran bir yöntem[/COLOR] bulana kadar sanal işlem yapmak en iyisidir...[/quote]
bende sistemiyle dönsün dedim zati:)))
-
-
ahada garanti günlük sistem..dün sat vermiş...iyykkk
[IMG]http://i33.tinypic.com/5vmx39.jpg[/IMG]
-
günaydın..dün gece..64050-100 long açtım.
-
kısa devam... trendin başlamış olma ihtimalinden dolayı histemleri rafa kaldırıyoruz şimdilik..:)
-
bu arada günlükde akbnk ve sahol ayın 16 sından bu yana satta..işc şu an geçic,i sat veriyor...ereğli, tüpraş ise halen alda...
ya ağaların en az bir 5000 daha yukarı yapma gücü var..yada ayu piyasası başındayız..