günaydın arkadaşlar,rast gele..
Printable View
günaydın arkadaşlar,rast gele..
eeeeh gene basladılar bole pıyasa mı olur yaf tek barda dıbıne ındır yavas yavas cıkart sonra tek barda gene bas..
piyasa iyice fırıldak hale geldi..
tamamen sistemcilerin üstüne kurgulanmış bir piyasa var sanki 2 haftadır..
paranoyak ettiler :)
selçuklu patron haksız değil ama yinede patron sahaya 3 lü çektir foruma diyorum..
Vade sonuna cok az kalmasina ragmen pozisyon gecişleri olmamasida biraz ilginc , ani bir hareketle mi gecişler baslayacak acaba
[quote=jerfin;160026]kısa devam... trendin başlamış olma ihtimalinden dolayı histemleri rafa kaldırıyoruz şimdilik..:)[/quote]
Histemi rafa kaldırırsam yaşayamam ben. Sistemler sat diyor, benim histemim sabahtan full long dedi, burada da yazdım. 10:15 itibari ile sonuç ortada... :..: Ben tabi bu ralliye fazla da güvenmiyorum, izleyen stop ile tampon tampona takipteyim.. :)))
[QUOTE=Kennym;160029]eeeeh gene basladılar bole pıyasa mı olur yaf tek barda dıbıne ındır yavas yavas cıkart sonra tek barda gene bas..[/QUOTE]
Aynen öyle hocam valla... .dng
350 den kısa....sert küskü olmalı..dow artıkın 10.000 altında kalacak düşüncesi güçlendi..
öncü olan akbnk zaten 12 gündür sat da..işc ve garanti bugün şimdilik sat da..dolar dün al verdi...
kanıca yön aşşağı..sistemde sat zaten..
[QUOTE=Strategist;160033]Histemi rafa kaldırırsam yaşayamam ben. Sistemler sat diyor, benim histemim sabahtan full long dedi, burada da yazdım. 10:15 itibari ile sonuç ortada... :..: Ben tabi bu ralliye fazla da güvenmiyorum, izleyen stop ile tampon tampona takipteyim.. :)))[/QUOTE]
Abi sistem geleceği bilemez ki? Yorum yapamaz, tahmin edemez... Dow daxa bakmaz, siyasi gerginlik, veri, vade sonu vs nedir anlamaz... Sadece geçmiş fiyata bakar... Benim gibi kendi başına trade edemeyenler için gerekli...
[quote=enorton;160036]Abi sistem geleceği bilemez ki? Yorum yapamaz, tahmin edemez... Dow daxa bakmaz, siyasi gerginlik, veri, vade sonu vs nedir anlamaz... Sadece geçmiş fiyata bakar... Benim gibi kendi başına trade edemeyenler için gerekli...[/quote]
En doğrusu sistem + histem galiba. Tercih yapmak zorunda değiliz, elimizde ne varsa kullanalım bu Pala namussuzuna karşı... :..:
Benim Long'lar stop ve 275'den short.
(Uzun vade yatırım tavsiyesi değildir, histemim sadece 100-150 puanlık tırtık amaçlı çalışmaktadır.)
64150 ustunde kalırsa vop dıkkat edın gayrı ..bu durum yukarı atagın habercısı olur ..
ilk hedefıde 64600 yeresı olur gayrı ...
emme 64150 altında korkmayın cortlar
[quote=fXci;160040]64150 ustunde kalırsa vop dıkkat edın gayrı ..bu durum yukarı atagın habercısı olur ..
ilk hedefıde 64600 yeresı olur gayrı ...
emme 64150 altında korkmayın cortlar[/quote]
Tamamen aynı fikirdeyim. 150'ye inerse benim favori W formasyonlarımdan birini çizerek fırlamasını beklerim.