EFG longlamaya devam ediyor...
Printable View
[QUOTE=mbm;25186]tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....
her peryotta alda olunca tırsmıyorum değil
bakalım ne olacak....
normalde teknik olarak bir düzeltme gelmesi gerekir burdan..
şuan 15 ve 30 dakikalıklar bugünkü yükselişi onaylamadı..uyumsuzlar
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)[/QUOTE]
doğru söze ne denir. Sonuçta büyük para yön veriyor. Fiyatları değil, psikolojileri trade ediyoruz. Herkez kısa ise ters yöne gidebilir.
[QUOTE=mbm;25186]tek endişem herkes bu kadar yükseliş yeter diye bir düzeltme beklerken alıp çıkmaları...
ters psikolojiye oynamaları.....
her peryotta alda olunca tırsmıyorum değil
bakalım ne olacak....
normalde teknik olarak bir düzeltme gelmesi gerekir burdan..
şuan 15 ve 30 dakikalıklar bugünkü yükselişi onaylamadı..uyumsuzlar
ama py daha iyisini bilir.... kapatılmayacagını bildiği gibi.... :)[/QUOTE]
doğru söze ne denir. Sonuçta büyük para yön veriyor. Fiyatları değil, psikolojileri trade ediyoruz. Herkez kısa ise ters yöne gidebilir.
[QUOTE=vobbook;25187]Herkese merhaba,
Uzun zamandır topiğe bakmıyordum, vakit ayıramadım. Dava sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben karar öncesi pozisyonsuzdum, sonucu beklemek istedim.
Karar öncesi başlayan trend hareketi ve gücü bir kez daha gösterdi ki, paranın yönünü takip eden kazanıyor. Para akıllıdır.
Alıyorlarsa vardır bir bildikleri,satıyorlarsa vardır bildikleri demek lazım. Kararlar, veriler, haberler hepsi boş , yönü takip eden kazanır.
Bu arada Fikirler-Sistemler topiğini açıp geliştiren hdioxyde ve teo'ya teşekkürler, çok güzel bilgiler var.
bir merhaba demek istedim, fazla vakit ayıramayacağım eskisi gibi , bol kazançlar herkese...[/QUOTE]
sevgili murat...
ben bu çıkışta en son 46700 den beri uzundum.. öncekileri söylemiyorum..
dün karar açıklanacagını söylenene kadar....
orda sorun yok....teknik günlükler dahil hep aldaydı.. ve teknik bir yükseliş oldu...
[B]yalnız son saniye bile karardan bu kadar nasıl emin olabildiler...[/B]
karar açıklanacagı gün bile yüzde 6 arttılar...son saniye bile silip süpürdüler...
tesadüfdür belki........vatan gazatesindekide tesadüftür...
diyecek başka bir şey yok zaten... haklısın....
[QUOTE=vobbook;25187]Herkese merhaba,
Uzun zamandır topiğe bakmıyordum, vakit ayıramadım. Dava sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ben karar öncesi pozisyonsuzdum, sonucu beklemek istedim.
Karar öncesi başlayan trend hareketi ve gücü bir kez daha gösterdi ki, paranın yönünü takip eden kazanıyor. Para akıllıdır.
Alıyorlarsa vardır bir bildikleri,satıyorlarsa vardır bildikleri demek lazım. Kararlar, veriler, haberler hepsi boş , yönü takip eden kazanır.
Bu arada Fikirler-Sistemler topiğini açıp geliştiren hdioxyde ve teo'ya teşekkürler, çok güzel bilgiler var.
bir merhaba demek istedim, fazla vakit ayıramayacağım eskisi gibi , bol kazançlar herkese...[/QUOTE]
sevgili murat...
orda sorun yok....teknik günlükler dahil hep aldaydı.. ve teknik bir yükseliş oldu...
karar açıklanacagı gün bile yüzde 6 arttılar...son saniye bile silip süpürdüler...
diyecek başka bir şey yok zaten... haklısın....
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img292.imageshack.us/img292/9606/18ki9.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
54,350 ile üçgen yukarı kırıldı
gçsteriyor 5 dkklıklar.....
yanlız sayılar çok yakın....
150 ile 350 rasında dolaşıyor..........
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img292.imageshack.us/img292/9606/18ki9.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
54,350 ile üçgen yukarı kırıldı
gçsteriyor 5 dkklıklar.....
yanlız sayılar çok yakın....
150 ile 350 rasında dolaşıyor..........
[QUOTE=mbm;25197]sevgili murat...
diyecek başka bir şey yok zaten... haklısın....[/QUOTE]
Tesadüf değil özellikle cemaat çoktandır söylüyordu da ben inanmıyordum ama dün sabahtan beri burada 6ya 5 rakamı konuşulmaya başlandı. Rakamı bile bildiler. yaşasın bağımsız hukuk(!)
[QUOTE=mbm;25197]sevgili murat...
diyecek başka bir şey yok zaten... haklısın....[/QUOTE]
Tesadüf değil özellikle cemaat çoktandır söylüyordu da ben inanmıyordum ama dün sabahtan beri burada 6ya 5 rakamı konuşulmaya başlandı. Rakamı bile bildiler. yaşasın bağımsız hukuk(!)
Slm Arkadaslar
Slm Arkadaslar