selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
Printable View
selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
32900 den %20 uzun
eeee hadi garann yapma böyle naazzzz
ters köşe olması için verinin biraz iyi gelip yukarı topuklamamız gerek
bir short sinyalini bile sonuna kadar götüremedik.trenden erken indim.33000 flat.
sistem short devam diyor.
[QUOTE=Ardasu;72234]bir short sinyalini bile sonuna kadar götüremedik.trenden erken indim.33000 flat.
sistem short devam diyor.[/QUOTE]
olsun kar cebe yakışır.
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;72216]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8200 altındaki her kapanş bu tanıma uyar..
CC: Bay SAZAN[/QUOTE]
sn astatın önce pes ettim ama söylemedim tebrik ederim sizi flatlamıstım 600 den de kısaldım (sistem geregi)
gördünmü aynı yöndeyiz bedduanız kabul olur umarım
[QUOTE=selçuklu;72210]33,775 kısa devam .. 5-15-30-60- günlük satta .....boks. .boks. .boks.[/QUOTE]
32,900 flatt .
[quote=hexen;72229] belli kitle halen arka yaslandı short tutyor...[/quote]
Tam beni tarif etmişsin
ABD perakende satış verisi kötü geldi: Beklenti % 1,2 düşüş fakat gelen veri % 2,7 düşüş
en azılı ayu benmişim demekki..:..: dünkü kısalarla bekliyorum hiç kıpırdamadım..
[QUOTE=bonnie;72238]Tam beni tarif etmişsin[/QUOTE]
Bende yorumları okuyor ama neden yazmıyor diyordum. Size hoşgeldiniz deme imkanı bulamamıştım! HOŞGELDİNİZ SN.BONNİE +..brv
925 kısaldım tekrardan .. zor gün .. hızlı işlem şart ..
[quote=jerfin;72240]en azılı ayu benmişim demekki..:..: dünkü kısalarla bekliyorum hiç kıpırdamadım..[/quote]
azılı değil..istikrarlısın..:) azılı demek için piramit yapmış olman ve full kaldıraç olman lazım...GRRROOOAAARRRRRRR
[QUOTE=Astatin;72243]azılı değil..istikrarlısın..:) azılı demek için piramit yapmış olman ve full kaldıraç olman lazım[/QUOTE]
benim en fullüm 1/2 dir.. bu kuralı asla bozmam.. ama diğer yarısı ile dolardayım.. yani yine full oluyorum dimi:..:
veriyle beraber 20 uzunu 40shortladım piyasa emrinden 900 aldıklarımı 33215 ortalama ile satmış inanamadım kurumuda aradım ilk kez boyle bir şansım tuttu ahahah
piyasa -2,55 evimizdeki aletler yüzde 0,00 :)
kanımca 32.800 den long yaptım..elimdeki öncü veriler buraya kadar diyor..
garanti bnk sının bir bildiği var..pastada alıcılar hızla arttı..
bugün en iyi satıcı olmasından kaynaklımıdır nedir,Sanko alım satım ekranı çok zor açılıyor.O açılana kadar 200 puan oynuyor.Sizde de aynısı var mı?Sorum beli aracı kurumda işlem yapan arkadaşlara.
saatlik kapanış 32925 altında olursa 31700 e gider mi acaba?
Nortel de aramizdan ayrilmis:(
[quote=Ardasu;72250]saatlik kapanış 32925 altında olursa 31700 e gider mi acaba?[/quote]
2 gün önce bulduğum rakamlar yazdığınıza benziyor;
31675 ile daha aşağıda 27675
spotta 5 dakikalıklarda hafif güçlenme belirtileri var gibi
sp destek 850, 815, 740.
Sn Astatin kısa oranınızı ögrenebilirmiyim?
[quote=men;72254]Sn Astatin kısa oranınızı ögrenebilirmiyim?[/quote]
33425 ortalama ile piramitli kısaydım...bir ksımını az önce 850 den kapadım... 4/5 kısayım
[QUOTE=bonnie;72252]2 gün önce bulduğum rakamlar yazdığınıza benziyor;
31675 ile daha aşağıda 27675
spotta 5 dakikalıklarda hafif güçlenme belirtileri var gibi[/QUOTE]
31700 dediğim yer 31925 altındaki fibo değeridir..brv
istatistik yakaladım çalıntı he he bloombergden.
options expiration haftaları.
son 6 hafta 5 kere yükseliş.
son 12 hafta 9 kere yükseliş.
bu ay ters çalışıyor çünkü önceki haftasında yükselişi yaptı.
düşüş haftasına denk geldimi şimdi içinde olduğumuz gibi sert düşüş.
sevgiler.
garan direnmeyi bıraktı:..:.lelele.lelele
ayularin bal festivali baslamistir.:)
diğer tarafta bi arkadaş sormuş;
"üstadlar,
acaba imkb nin yurddışı borsalara göre daha az etkilenmesini neye bağlarsınız"
[quote=bonnie;72260]diğer tarafta bi arkadaş sormuş;
"üstadlar,
acaba imkb nin yurddışı borsalara göre daha az etkilenmesini neye bağlarsınız"[/quote]
yanıt: shorta bağlarız
32600 sakat yer altında facia tepersede güzel teper
geçen hafta HR 38000 lerde rusya nedeniyle %30 prim daha yapabiliriz dedi. 5000 puan düştük.
dönüşler için neden ve tekrarları yakalamaya devam. ne kadar haberler sonucu ortaya çıkarıyor yada önceden öğrenmeler gibi görünsede aslında öyle değil. herşey tarihle ilgili.
şimdi amerika faiz işi bitti. sıra avrupada.
hiçbir avrupa faiz indirimi gününde neredeyse artı görülmedi. yanlız avrupa kapanınca amerikanın o gün için bazen artıya döndüğü görüldü.
enteresan ama bu ayki faiz indirimi ingiltere bir hafta önce ve avrupa yarın. yani 1 hafta.
yani gün değil bir pencere.
pencere içinde ise önceki istatistiğe dayanarak düşüş. yani her zaman aynı şey.
sevgiler.
telekominikasyon hisseleri...dikkat!
kac gun once 33400 asayasında 3000 point dusme potans oldudu
amma positive uyumsuz yuzden spot 100 25200 yeresinn üstesinde kaldı icun vob positive uyumsuz yukarya tepme sebep oldudu
o dikat yeresi artık nere ?
spot 100 eyer 25200 asayası olur vob o potans terkar devre girer
32300 asayasında 29400 yeresine kadar potans
amma
sindi halen short olan beli kitle tedirginde cunki spot 100 25200 yeresi ustesinde yukarya gitmeden korkyolar
amma nekadar kormak varsada vob 33500 üstesi olmasa eyer shorts stop etmez bekler onlar
[QUOTE=furkan;72262]32600 sakat yer altında facia tepersede güzel teper[/QUOTE]
Ben de katılıyorum. 32,600 aşağı kırılırsa 31,000 e kadar hiçbi destek yok.
Ama yukarı için iki bomba haber var. Bi yandan da Obama gelir gelmez 2-3 gün içinde paket açıklayacak.
Bi yandan da IMF beklentisi devam ediyor.
Şimdi bu VOB da kar edenlerden vergi alınıyo.
Peki zarar edenlere niye destek olunmuyo :9
[B]Dün bende herkes gibi kısalmıştım. kar bıraktı.. bugün uzadım amma velakin erken uzamışız olsun..32,825 takviye yaptım biraz napıyım..
Dow future şu anda 8246 larda.
[U]Dow olsun açılır açılmaz 8200 lere düşeceğine inanmıyorum.[/U]
Amme velakin geldi oldu da düştü. Biraz tepki verir.. Biz de bu arada son yarım saat biraz toparlayabiliriz..[/B]
citi bilanco aciklama tarihini ayin 16'sina almis:(