-
[quote=Kanaatkar;160060]Ayrıca tum gelirimin ve geçimimin vobdan oldugunuda belirtmek isterim.[/quote]
Hocam sen profesyonel trader'sın o zaman. Benim gibi bir amatörün sayısız kademe üzerindesin... VOB kadar tehlikeli bir yatırım aracıyla geçimini sağlamak çok zor iş, her babayiğit cesaret edemez...
-
[quote=Kennym;160059]hocam ekim vadede uzlasıp parayı alıp gitcekler :) yeter demisler "sovule sovule bi hal olduk" diyede eklemiş aganında haysiyeti bi yere kadar dayanabilmiş :::[/quote]
Sabah 1500 kontrat civari aps değişimi varken [U]ozel emirlerle[/U] 14 bin poz kapandi gorülüyor araliğa gecişlerde 16 bin kusurlerde.
-
Son 11 5'dk'lık çubuktan 7'si doji oldu. Piyasa ancak bu kadar kararsız olabilirdi. Bir yöne doğru patlayacak ama bakalım...
-
[QUOTE=Kanaatkar;160066]Sabah 1500 kontrat civari aps değişimi varken [U]ozel emirlerle[/U] 14 bin poz kapandi gorülüyor araliğa gecişlerde 16 bin kusurlerde.[/QUOTE]
apsd değişimleri virmanlama sonrası acayipleşmeye başladıgını dusunuyorum. cok alakası bi şekilde devam ediyo.. belki ben yanlıs yorumluyorum ama gordugum kadarıyla alakasız ve sonradan takip ediyor işlemleri..
-
[quote=Strategist;160065] Hocam sen profesyonel trader'sın o zaman. Benim gibi bir amatörün sayısız kademe üzerindesin... [/quote]
Estağf.
Sadece uzun suredir ilgiliyim , bazen oylesi hatalar yapabiliyorumki vobda 1 aylik gecmişi olan bu hatayi yapmaz diyorum.
-
[quote=Kanaatkar;160071]
Sadece uzun suredir ilgiliyim , bazen oylesi hatalar yapabiliyorumki vobda 1 aylik gecmişi olan bu hatayi yapmaz diyorum.[/quote]
Sorma abi, aynı bela Eylül'den beri bende de baş gösterdi. O kadar çok tepeden long, o kadar çok dipten short açtım ki... Aracı kurumumdakiler canları sıkıldığında bakıp bakıp gülüyordur... :..:
-
[QUOTE=abka;160063]uzunlar kapandı..64100 den...günlük 400 puan..bana müsade..:)
keşke MS de 1 daklık periyot olsaydı...nasıl buluruz bunu..üüü[/QUOTE]
sendemı benım gıbı greyder treyder oldun akba abey ::: emme güzel deemi ... 400 pıvanı aldın cekildin kenara ... emme grafa bakacan gun sonuna kadar takıp etcen eyle her yerden pozisyona girmeycen en can alıcı noktada bascan pıçavı PELAYa ozaman 400+200+200... derken bı bakmısın gun sonu 1000 pıvan yapmıssın... emme graf sakatsa 400 pıvanın üstüne yatcan baska seylernen ugrascan gayri...
buda benim treyd tarzım
-
[quote=Kennym;160070]apsd değişimleri virmanlama sonrası acayipleşmeye başladıgını dusunuyorum. cok alakası bi şekilde devam ediyo.. belki ben yanlıs yorumluyorum ama gordugum kadarıyla alakasız ve sonradan takip ediyor işlemleri..[/quote]
Cok net bir sinyal malesef vermiyor ,normal zamanlarda pek dikkate almiyorum bende, kurumlar bir onceki vadeye kadar ozel emirlerle rahatca geciş yapabiliyordu en son vade geçişinde (8. ayda) satan bulamadiğindan normal piyasadan almak zorunda kalmişti.
-
[QUOTE=fXci;160073]sendemı benım gıbı greyder treyder oldun akba abey ::: emme güzel deemi ... 400 pıvanı aldın cekildin kenara ... emme grafa bakacan gun sonuna kadar takıp etcen eyle her yerden pozisyona girmeycen en can alıcı noktada bascan pıçavı PELAYa ozaman 400+200+200... derken bı bakmısın gun sonu 1000 pıvan yapmıssın... emme graf sakatsa 400 pıvanın üstüne yatcan baska seylernen ugrascan gayri...
buda benim treyd tarzım[/QUOTE]
bana 1 daklık periyot lazım...:(
valla en iyisi..paranı al çek git..
-
1 daklık periyot için matriks mi alacağım yani...of of...
bu ms neden 1 daklık koymaz ki.
-
[QUOTE=abka;160077]bana 1 daklık periyot lazım...:(
valla en iyisi..paranı al çek git..[/QUOTE]
van munut tavsiye etmem emme zistemin cokh guzelse bisey dıyemem tabi abka abeyim
-
cümleten kolay gelsin .. ekim vade .. zero işlem uzun devam .. uzlaşmaya gidiyorum .. hayırlı olsun ...