[quote=enorton;160099]
Önemli olan piyasaları anlamak değil para kazanmaktır....[/quote]
İmzanız yeni dikkatimi cekti %100 katılıyorum... +.
Printable View
[quote=enorton;160099]
Önemli olan piyasaları anlamak değil para kazanmaktır....[/quote]
İmzanız yeni dikkatimi cekti %100 katılıyorum... +.
[quote=security;160100]usd dollar yakın takip, son balonları şişiriyorlar, dolar hareketi yeni olduğundan fitch balonu hakkında ipucu verir bence, 65 üstü ağamın altı benim[/quote]
65 ve üstüne pozisyon taşımam, ağa bensiz nereye gidecek, ben olmadan birbirlerinimi.............önce ky yi doyurup uykuya yatırmaları lazım sonra,.....
19.10.2009 akşamı dax 5850 vob 64000
27.10.2009 dax 5650 vob 64400
Adamlar bir haftada 200 puan düştü biz 400 puan yukardayız... Çok güçlüyüz çoookkk... Düşüş için birşeyler eksik :)
Bu FITCH geyiği iyi oldu aslında, FITCH e rağmen olası aşağı sarkmalar casus belli der, bu manada kuzunun dediği %8 anlam kazanır,
Arkadaşlar herkese taziye mesajları için.çok teşekkür ederim.
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/27/1682.jpg[/img][/url]
Görüldüğü gibi henüz sat sinyali oluşmamış.Üstteki çizgidede herhangi bir değişiklik yok.Herkese bol kazançlar.
[B]Resmi Tatil Sebebiyle Yapılan Değişiklikler [/B]
28 Ekim 2009 tarihinde yarım günlük resmi tatil sebebiyle Borsamızda seans ve takas
saatleri farklı uygulanacaktır.
Aşağıdaki tabloda 28 Ekim 2009 tarihinde uygulanacak olan günlük iş akışı yer
almaktadır:
09:15 : Seans başlangıcı
12:35 : Seans sonu
12:45 : Uzlaşma fiyatlarının ve teminat
tamamlama çağrılarının ilanı
(T Günü-27.10.2009) 17:45 –
(T+1 Günü-28.10.2009) 11:00
: Takas süresi
11:00 : I. Temerrüt başlangıcı
EFT kapanış saati : II. Temerrüt başlangıcı
11:40 : Nakit çekme son saati
11:40 : Nemalandırma
12:20 : Teminat yatırma son saati
29 Ekim 2009 tarihinde resmi tatil sebebiyle Borsamızda işlem yapılmayacaktır.
28 Ekim 2009 Çarşamba günü gerçekleşen işlemlerin takasının tamamlanması 30 Ekim
2009 Cuma günü yapılacaktır.
Üyelerimizin ve yatırımcıların dikkatine sunulur.
[quote=enorton;160085]Bence hukuki temeli olsa bile Türkiyede bunu uygulayabilecek altyapısı olan şirket yok... Daha doğrusu borsamız vob bile sürekli kesilip kapanıp duruyor... Ekran başında olmamıza rağmen onlarca defa verilerin donduğuna, emirlerin gitmediğine şahit olmuşuzdur... Bir de ekran başında olmadığınızı düşünün... Zatn hiçbir veri sağlayıcı şirket ve aracı kurum kolay kolay bu sorumluluğun altına girmezler...[/quote]
sadece durum veri akışı olsa bu çağda elektrikler kesiliyor tümden bişey göremiyorum ekranda. Yıl 1974 Bursa organize sanayi bölgesine makine satan Alaman bi şirket sürekli makinalar bozuluyor diye şikayet almışlar gelmişler bakmaya demişlerki sorun elektirik kesintisi ve biz makinayı tasarlarken bu olasılığı düşünmemişiz.:..: Bak şimdi elin gavuruna ulan elektirik kesilmez mi yuh sana.dng
[quote=sazan;160093]Ana sistemin neden alda kaldığı anlaşıldı. Sazan SW portföydeki shortların kalan yarısını 375'den kapar.[/quote]
Sazan abi, benim W formasyonu bugün de çalıştı gördün mü.... :))) :..:
[QUOTE=ordi;160111]sadece durum veri akışı olsa bu çağda elektrikler kesiliyor tümden bişey göremiyorum ekranda. Yıl 1974 Bursa organize sanayi bölgesine makine satan Alaman bi şirket sürekli makinalar bozuluyor diye şikayet almışlar gelmişler bakmaya demişlerki sorun elektirik kesintisi ve biz makinayı tasarlarken bu olasılığı düşünmemişiz.:..: Bak şimdi elin gavuruna ulan elektirik kesilmez mi yuh sana.dng[/QUOTE]
UPS, Laptop, Usb modem bunlar olmadan olmaz :)
Her vadede olduğu gibi Efg gene ekim vadede malı götürdü.
dünden 58000 maliyetli uzunlarından bu gün ort. 64160 fiattan 8500 ad. sattı ve elinde kalan 20.000 uzunun maliyetini 56000 a düşürdü.
Paraya bakın beher kontrattan 8000 puan 20000 kontrat 16 milyon. hani eski paramız vardıya 16 trilyon. Bu para benim kurumlarımın, benim bankalarımın, benim yerli fonlarımın ve gariban yatırımcımın parası yani zararı ,helalmı edersiniz harammı ?
Yani adamlar çözmüş artık bizi. İstediğin kadar sistem de graf. de ind. de hepsi hava bu dediklerimizden onda yokmu alası var bide + dan o sistemin başına dünya çapında bir uzman oturtmuştur. Bizim sistem graf. sinyallerini piyasamı üretiyor. Kocaman hayır. Görünmeyen elleri hem bizi hemde sistemlerimizi yönetiyor. Bu kadar basit.
FITCH operasyonun bir parçası, ama sakın ha ekonomi borsa ayağının değil, 29 Ekimden sonrakinin, domuz gribi ile birlikte, arkadaş olmuşlar,.....
Diğer manada diğer manada emerginglere kayan-hemde fena kaydılar (ABD faizlerinin sıfıra yakın olması ve faiz artırım ihtimalini uzun vadeye taşıması nedeniyle) Global Banker(alıntı kuzu) için, Türkiye önemli bir ülke, burada
olacak sarsıntı zincirleme reaksiyon gösterebilir, diğer ülkelerde bir direniş havası başladı zaten, daha fazla sömürülmek istemiyorlar........................................