-
[quote=parderi;160199]Bak gene yanlış anladın. Tabi epeydir uzak kaldığın için konuya fransız kalman normal. Palalarla birbirlerini öldürmüyorlarki. Öyle bir ustalıkla savuruyorlarki
cebe,cüzdana,kasaya yani nerden kan.. pardon para kokusu alırsa orayı parçalayıp anında parayı hacı ediyorlar. Bizde işte yere saçılan falan olursa onları topluyoruz. Ama fazla eğilirsek bizim ceptekilerde gidiyor.:rolleyes:[/quote]
İzledıgım kadarıyla herkeşş py en yakınıyor, en cok parayı kapan onlar, madem bu bılınıyor oyleyse sız de ky olarak kendı aranızda kendı vobunuzu nıye kurmuyorsunuz, ky mantıgını anlamıs değilim, ustelık ne manıpulasyon olur ne baska bırsey.
-
[QUOTE=tuareg;160194]ben daha cok hazıran 2009 ıle nısan 2007 kontratlarına yatırım dusunuyorum, ıkıncı elı nerde bulunur sızın elınızde varsa fiyatı onemlı değil hepsını alırım. Valla.[/QUOTE]
nisan 2007 yok vallah.. olsa dükkan senin..:..: ama haziran 2009 long kontrat var az biraz.. tanesi 1.000 tl ye olur, o da senin hatrın için inan.(ee zamanında 500 tl idi diyeceksin ama karaborsaya düştü biliyorsun).. kaç tane istiyorsun recocum..:::
-
Ralık vadenin günlük dahil satta olması vesilesi ile uzlaşma karlarının yarısı piramite..keops kefren
-
[quote=jerfin;160203]nisan 2007 yok vallah.. olsa dükkan senin..:..: ama haziran 2009 long kontrat var az biraz.. tanesi 1.000 tl ye olur, o da senin hatrın için inan.(ee zamanında 500 tl idi diyeceksin ama karaborsaya düştü biliyorsun).. kaç tane istiyorsun recocum..:::[/quote]
100 lot baslangıc ıcın ıyı bence, tıcarette sorun yasamazsak daha yuklu partı sıparıslerım olabılır, odemelerı japon yenı olarak kabul edermısınız.
-
aralık vadenin bugünkü kapanış tahminim 58000..vadesonu kapanış tahmnim 8000... :)
don cansın içinse 8000 bugün...vadesonu ne olacağı ise umrumda değil...
revize tahminlerim aralık vade bugün 63300..dj 8828
-
Yeterı kadar dıkkat dağıtabıldımse ne mutlu, sızı vobunuzla basbasa bırakayım, pıyasa terse doner bırden neme lazım, ıyıyken kotu olmayalım.
Herkeşe bol kazanclar.
-
[QUOTE=tuareg;160206]100 lot baslangıc ıcın ıyı bence, tıcarette sorun yasamazsak daha yuklu partı sıparıslerım olabılır, odemelerı japon yenı olarak kabul edermısınız.[/QUOTE]
niye japon yeni ?.. japon cemaat üyesi mi buldun yoksam..:..:.dng
-
[QUOTE=tuareg;160202]İzledıgım kadarıyla herkeşş py en yakınıyor, en cok parayı kapan onlar, madem bu bılınıyor oyleyse sız de ky olarak kendı aranızda kendı vobunuzu nıye kurmuyorsunuz, ky mantıgını anlamıs değilim, ustelık ne manıpulasyon olur ne baska bırsey.[/QUOTE]
Olmaz öyle şey biz kendi aramızda kuramayız. Bi kere Pala düzeni sağlıyor.
Paramızı aldığında, ağanın eli tutulmaz deyip saygıda kusur etmiyoruz. Ayrıca paladan başka silah kullanmakda yasak. Bize kalırsa silah çeşidinin sonu gelmez
bıçak, kasatura,döner bıçağı ne bilim Asti çaktırmadan jilet bile kullanır.
Onun için canımız ağaya gurban.
-
dowdaki tepkiye verdiğimiz tepki çok zayıf..anti fraktalik bir baskı hissediyorum
-
[quote=Astatin;160213]dowdaki tepkiye verdiğimiz tepki çok zayıf..anti fraktalik bir baskı hissediyorum[/quote]
5 dk. sonra tüketici güven endeksi açıklanacak. Bu ortamda pozitif gelmez herhalde... Şöyle sağlam bir negatif değer gelirse benim short'lar çok iş yapar....
-
manyadı piyasa ::::::::: normalde t+1 vade boyle olurdu simdi ortalık yıkılmıs durumda.. uleeee nasıl kacırdım bugunku fırsatı ekim vadede... neyse aralıktan 1000 pointse yakın kar var bugunluk yeter de artar..
-