-
[QUOTE=fikrisent;160297]Arkedeşler... Boşuna beddua filan etmeyin bu dow 10 bine yakın kapar bu geceyi... |Benim şirketin bilanço açiklenecek de|[/QUOTE]
zor gibi..dün beline vurdular...kalkamıyo zavallı..longum ama kol kesemediğimden..valla umudum yok:)..bi baktım ..dj uçuyo..bize ver allah ver..bu gibi durumlarda..düşmesi lazım..62500 gördüm..
-
Sovalye abi herkese teşekkür ediyorsun longları süper bir kara devrettiğin için mutlusun tabi... Paraları saymaktan yorum yapmaya fırsat bulamıyorsun sanırım :)
-
dow dış kulvardan atağa geçti..fikrisent..kaçta bilanço..
-
[QUOTE=QUEEN;160306]dow dış kulvardan atağa geçti..fikrisent..kaçta bilanço..[/QUOTE]
Abla dowun takati kalmamış... Dedim yerini yadırgadı diye... Ama baya yorgunluk var, kaçgündür yükseliyor tabi... Biraz dinlenmesi lazım...
Bilançolar da gelmeye başladı... İmf den başka beklenti kalmadı... O da bir hallolsa da tam rahatlasak...
-
[quote=enorton;160300]Sovalye abi herkese teşekkür ediyorsun longları süper bir kara devrettiğin için mutlusun tabi... Paraları saymaktan yorum yapmaya fırsat bulamıyorsun sanırım :)[/quote]
valla bende uygun yerden alıp Şövalye gibi uzun soluklu tutup oynayabilsem ekran bağımlısı oldum topicteki arkadaşların dediği gibi helaya gidemiyok yaw::: Şövalyeyi ve Sazanı kendime örnek almak isterem gayri:..:
-
Akbank karını %50 artırdığına göre çalışanlarına da %50 den zam yapmaz artık... Eşek değil ya :D
-
[QUOTE=ordi;160308]valla bende uygun yerden alıp Şövalye gibi uzun soluklu tutup oynayabilsem ekran bağımlısı oldum topicteki arkadaşların dediği gibi helaya gidemiyok yaw::: Şövalyeyi ve Sazanı kendime örnek almak isterem gayri:..:[/QUOTE]
Karar ver Şovalye mi Sazan mı :) İkisi çok farklı tarz trader... Ortak noktaları ise disiplin... Şovalyenin de kaybedeceği ya da kazanamayacağı günler gelecek :::
-
[quote=QUEEN;160306]dow dış kulvardan atağa geçti..fikrisent..kaçta bilanço..[/quote]
Sabaha saklıyorum hele bir dow kapansın 09.14de patlatacam bilaçoyu...
Ama voborsacılara kıyak... beklenenden daha az zarar açıklayacam...:::
-
Enorton kardeş, örnek olarak ikisinden de %50 şer alsam ihya olurum ama bana göre sabırlı ve inançlı hareket emeleri çok çok önemli. Ben tarz olarak ikisini benzettim ama ben daha toy olduğum için yanlış değerlenmiş olabilirim. Bu arada bugün kazandığına sevindim geçen haftadan sonra umarım moralin daha iyidir.
-
tepe yöneticiler hariç çalışanlarına en az maaşı veren banka akbank diye biliyorum belki de karlılığını böyle arttırdığı için kendini çalışanların seyisi görüyordur:)
-
yok gız..bu dow coşacak..bak bi herşey dönmeye başladı.... rüyamda ayı gördüm...ne anlama deliyor acaba..hhhe
-
[QUOTE=ordi;160312]Enorton kardeş, örnek olarak ikisinden de %50 şer alsam ihya olurum ama bana göre sabırlı ve inançlı hareket emeleri çok çok önemli. Ben tarz olarak ikisini benzettim ama ben daha toy olduğum için yanlış değerlenmiş olabilirim. Bu arada bugün kazandığına sevindim geçen haftadan sonra umarım moralin daha iyidir.[/QUOTE]
Evet dün bugün kardayız çok şükür... İnşallah böyle devam eder... Günlük kar zarar önemli değil aslında, totalde kazanmak önemli... Ama üst üste zararlı günler olunca insanın morali bozuluyor...