[QUOTE=QUEEN;160314]yok gız..bu dow coşacak..bak bi herşey dönmeye başladı.... rüyamda ayı gördüm...ne anlama deliyor acaba..hhhe[/QUOTE]
evet ya dow 9850 yi destek yaptı yukarı döndü :(
Printable View
[QUOTE=QUEEN;160314]yok gız..bu dow coşacak..bak bi herşey dönmeye başladı.... rüyamda ayı gördüm...ne anlama deliyor acaba..hhhe[/QUOTE]
evet ya dow 9850 yi destek yaptı yukarı döndü :(
[quote=enorton;160319]evet ya dow 9850 yi destek yaptı yukarı döndü :([/quote]
gündüz seans içinde arkadaşın biri dov grafigi göndermişti oradada marttan itibaren gelen trendin destek yeri 9850 civarıydı sanırım bu destek çalıştıgına göre dov 10200 bölgesine bizde 66 civarına bir tur daha yaparız gibi geliyor
[QUOTE=abdullah yıldız;160320]gündüz seans içinde arkadaşın biri dov grafigi göndermişti oradada marttan itibaren gelen trendin destek yeri 9850 civarıydı sanırım bu destek çalıştıgına göre dov 10200 bölgesine bizde 66 civarına bir tur daha yaparız gibi geliyor[/QUOTE]
HR de 9850 ye dikkat çekmiş... Bakalım tutacak mı? Bizim piyasa da tam kritik noktada tatile giriyor...
[URL="http://img25.imageshack.us/i/gnlkkk.jpg/"][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/6761/gnlkkk.jpg[/IMG][/URL]
[quote=enorton;160322]HR de 9850 ye dikkat çekmiş... Bakalım tutacak mı? Bizim piyasa da tam kritik noktada tatile giriyor...[/quote]
Önemli değil, Cuma günü - ya da + 3000 puan gap'le açılır. Pala'ya sorun değil tabi, olan terste kalan küçük yatırımcıya olur...
son yarım saate bıraktı..kader anı gibi..tamammı .. devamıı..
dow 9.950 altında kaldıkça shortlar avantajlı.. bayrama pozda girmek ise tam yazı-tura olacak..
XU100 grafında dikkatimi çeken benzerlikleri kare içine aldım..vobda 62.000 aşağı geçilmedikçe shortlarla arkamıza yaslanamayacağız sanırım.. ben bu benzerliğin çalışacağını sanmıyorum, ama yine de temkini elden bırakmamak lazım.. yurtdışı da böyle kritik yerlerde iken tatile pozisyonda girmek yürek isteyecek...
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i218349_xu100-27.10.bmp[/IMG]
[B]Günaydın,
[U]28 Ekim Çarşamba [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
GER İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Eyl) 9:00 -%0,7 %1,3 Düşük
[B]USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (23 Eki) 13:00 -%13,7 Düşük
USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Eyl) 14:30 %1,0 -%2,4 Yüksek
USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık Hariç) (Eyl) 14:30 %0,7 %0,0 Yüksek
USD Yeni Konut Satışları (a/a) (Eyl) 16:00 %2,6 %0,7 Yüksek
USD Yeni Konut Satışları (Eyl) 16:00 440K 429K Yüksek[/B]
USD DOE U.S. Ham Petrol Stokları 16:30 --- 1312K Orta[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
ArcelorMittal (MT) -0.07$ (Açılış öncesi)
Goodyear Tire & Rubber (GT) 0.4$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, toplam 54 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=excali;160345][B]Günaydın,
[U]28 Ekim Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
[/U][/B][/quote]
Her sabah bunları topluca yayınlaman çok işime yarıyor Excali. Copy paste ile alıp gün boyu bakıyorum. Teşekkür butonuna bastım ama yetmedi, bir de yazayım dedim. .lelele
[quote=Strategist;160346]Her sabah bunları topluca yayınlaman çok işime yarıyor Excali. Copy paste ile alıp gün boyu bakıyorum. Teşekkür butonuna bastım ama yetmedi, bir de yazayım dedim. .lelele[/quote]
Müsait oldukça paylaşmaya gayret ediyorum. Çok teşekkür ederim..brv
Bunu unutmuşum ama:;)
[B]Bugün VOBJEKTİF BAKANLARIN Kapanış saati: [COLOR=red]12:35.boks.[/COLOR][/B]
Günaydın herkese...
Kritik zamanlar...
Dolarda 1.50 üzeri Brent Oilda 77.2 c altı bence shortculara yarar...
Dolardaki alçalan takozdan çıkış gayretlerinin yetersiz kalarak takoz desteğine her geri yönelim korkarım takozun patlama şiddetini arttıracak... Değil mi?