yafrim benim ne güzel düşüyor....zero işlem şort devam..bu arada fark ettimki, "süper bir NU yakaladım ve kısa yaptım" dediğim mesajımda, tarihi zirvenin 50 puan altından kısa açmışım..teprik ediyorum kendimi...selçuklu patron nerde üwwww...
Printable View
yafrim benim ne güzel düşüyor....zero işlem şort devam..bu arada fark ettimki, "süper bir NU yakaladım ve kısa yaptım" dediğim mesajımda, tarihi zirvenin 50 puan altından kısa açmışım..teprik ediyorum kendimi...selçuklu patron nerde üwwww...
[QUOTE=Astatin;160377]günaydın..vermişsiniz küsküyü..teprik ederim sizi...[/QUOTE]
Bu ayın film önerileri ;
"return of the bears"
"THE AGA : Bir bedevinin günlüğü"
"Aralıkta Aşk Başkadır"
uzlaşma karlarının yarısıyle şort piramitede devam..
[quote=boz ayı;160364]boz ayı günün düşüğü olarak 62.600 beklemektedir....
şorta devam ....[/quote]
62.650....şort-kover......
[quote=Astatin;160386]yafrim benim ne güzel düşüyor....zero işlem şort devam..bu arada fark ettimki, "süper bir NU yakaladım ve kısa yaptım" dediğim mesajımda, tarihi zirvenin 50 puan altından kısa açmışım..teprik ediyorum kendimi...selçuklu patron nerde üwwww...[/quote]
NU'lar çalıştı da PU da verip duruyor, onların hiçbiri çalışmıyor. Bu artık tepeyi gördüğümüzün göstergesi olabilir...
[quote=boz ayı;160389]62.650....şort-kover......[/quote]
tebrikler boz ayım.brv
bugünkü vob kapanış tahminim 61xxx
vob seansı bugün kaçta kapanıyor
[QUOTE=Astatin;160393]vob seansı bugün kaçta kapanıyor[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/haberler/vob-28-ekim-yarim-gunluk-resmi-tatil[/url]
[quote=astatin;160393]vob seansı bugün kaçta kapanıyor[/quote]
12.35... Yysd :D
Bu ne güzel şelaledir yaw. Gözüm gönlüm açıldı... :..:
Spot daha şimdien -%2,8
Az sonra kapanacak olmasa bugün resmen kara çarşamba olacakmış....
Ben de Aralık vadeye geçtim buarada... Aslında cuma geçmeyi planlıyordum ama duramadım yine...