poz stop alamadımda ekranda yoktum .. full flat ..
Printable View
poz stop alamadımda ekranda yoktum .. full flat ..
ööff ulem kitaro, bu sistem-histem diyaloğu 2 ayda bir gündeme gelii..::::::ve genelde sen kızıştırıyon...ehuehuhe.. e ben de sazan kriterlerini tekrar edeyim...sisteminiz hakikaten steybıl mı yoksa iyi makyajlanmış bir travesti mi anlamanın yolu kolay..
1) FDJ de FDAX da XU30 da makul bir getirisi olacak (sistem preriyodu ile aynı periyotta)
2) GAR, ISC, XU30 gibi derin kağıtlarda günlüktede makul skorları olacak..
ama yine de çok iyi kamufle edilmiş olabilir..ehuheuehe:D
Bugün nedense ayuluk yapasım var.ama nedenini bilmiyorum.yağmurun kasveti beni de kötü mü düşündürüyor yoksa çöldeki bahhtsız bedevimiyim ben :D
Ama düşündüğüm olursa 72800 e kadar düşme riski var ve iyi bişe.
[quote=Astatin;267920]ööff ulem kitaro, bu sistem-histem diyaloğu 2 ayda bir gündeme gelii..::::::ve genelde sen kızıştırıyon...ehuehuhe.. e ben de sazan kriterlerini tekrar edeyim...sisteminiz hakikaten steybıl mı yoksa iyi makyajlanmış bir travesti mi anlamanın yolu kolay..
1) FDJ de FDAX da XU30 da makul bir getirisi olacak (sistem preriyodu ile aynı periyotta)
2) GAR, ISC, XU30 gibi derin kağıtlarda günlüktede makul skorları olacak..
ama yine de çok iyi kamufle edilmiş olabilir..ehuheuehe:D[/quote]
abi napiim zamanında çok dilim yandı amacım vobta yeni olan arkadaşlara histemede sistemede cumburlop dalmaması gerektiğini anlatmak. benim tek tavsiyem stop loss uygulamalarının gerektiğini söylemektir. diğer başka tavsiyem olamaz çünkü bu işin sırrı yok abi. doğrusuda yok. kimsenin gazına gelmesin yeni başlayan arkadaşlar.neyse ben yemeğe çıkıom kolay gelsin
[QUOTE=kitaro;267906]ya geçen hafta sizin gibi sistemcilerin gazına gelip yeni bi arkadaş bu sistemi alıp kullanmış olsaydı ne olacaktı iflas.[/QUOTE]
evet:)
STRem'de yeni sinyal bekleseydim halen bekliyodum :) Default STR de farklı olabilir.
[quote=hpy;267921][SIZE=4][COLOR=red]Bugün nedense ayuluk yapasım var[/COLOR][/SIZE].ama nedenini bilmiyorum.yağmurun kasveti beni de kötü mü düşündürüyor yoksa çöldeki bahhtsız bedevimiyim ben :D
Ama düşündüğüm olursa 72800 e kadar düşme riski var ve iyi bişe.[/quote]
giden piyasada kötü bir özellik abi. :cool:
[quote=trader38;267926]giden piyasada kötü bir özellik abi. :cool:[/quote]
bence de hocam.valla ben de mutu değilim bu durumdan ama düşüş görüyorum nedense.Stop yakın ama hedef büyük.
Pala bugun beni dinliyor,buralara dorduncu ugrayisiydi bu sefer asaga salmaz dedim ve salmadi,yeni zirvelere long olarak girecem insallah
longtain
[QUOTE=Tradeprof;267918]optimizasyon-asvoski dobrowksi adamı birgün beter ederovski[/QUOTE]
Allah razı olsun , lakin ben zaten uyamıyom saatlik sistemlere.. bu yuzden gunluk bir sistem uzerındne ıslem yapmaya bakıyorum bunu da yazıyorum gun basında zaten al sat sevıyelerı ve hedeflerı.. aksam kafam rahat sabah gonlum hoş...
ahanda kullanmaya calıstıgım gun ıcı trade sıstemı bu ;
toplantıdan anca çıkabildik.
GBP/USD'deki o barı doğru mu görüyorum ben? yuh develer yazıktır yaw patlamamış long stop kalmamıştır...