Fdax değeri 5540 bakalım cuma sabahı biz açılırken nasıl olacak... Herkese iyi tatiller... Herkesin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun...
Printable View
Fdax değeri 5540 bakalım cuma sabahı biz açılırken nasıl olacak... Herkese iyi tatiller... Herkesin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun...
62140 ort. ile 3/4 uzun.
Herkese iyi bayramlar.
son alışlarla aralık vade [B]ortalama 62900 [/B]oldu..kaldıraç 3 oldu..ben bu[B] longlarla [/B]beklerim.benim için max. kaldıraçtır..cuma sabahı gap bekliyorum..fdow 9780 iken kapandık..
güzel bı gundu teşkurler PELAM 62000 yeresıne gelseydı tatıle long gırcektım 75 pıvan kaldıydı emırlerıme :::
SAVOL PELAM
[quote=parderi;160424]Ekim vadede alıcı ve satıcılar dengelendi. Cuma günü düşerek açacağını sanmıyorum.
Hafiften long topluyorum, kısmete.[/quote]
Dow bir acayiplik yapmazsa Mavi abinin çizdiği destek çalışmalı. Flat kalmayacak olsaydım ben de long girerdim ama gözüm kesmedi....
bayrama aralık vade şortlarla devam.............
iyi bayramlar................
[QUOTE=ATHLON;160421]61.900-62.000 cook ama çoooookkkkk önemli.
bugün karlı olan kısa pozların kapatılması önerilir.
cuma günü bütün kazançların sabahtan verilmesi tehlikesi söz konusu.
en iyi para cepteki paradır arkadaşlar.
yeni kontratta ne olacağını bilmek büyücülük ,şans,etc ister.
haaa kumarbazlara lafım yok....
saygılar[/QUOTE]
Uyarın için teşekkürler ama demirden korksak trene binmezdik... :) Ben 3500 puan bile gap yedim zamanında... Ama en büyük karlar da bu zamanlarda gelir.. Ben bu riski alırım, zaten sistem SAT ta... Cuma sabahı nasıl açılacağımızı sadece Allah bilir...
[quote=Strategist;160349]Çok uyuz bir gün beklemekteyim. Tahminim %0.00 kapanır. :..:
[/quote]
Yukarıdaki mesajı sabah seans açılmadan yazmıştım. Ne kadar anlıyorum bu işten yaw... :..:
Bu tahmin yeteneğiyle nasıl iflas etmeyip bi de üstüne para kazanıyorum ben de anlamadım... :)))
evet çok isabetli bir tahmin olmuş %0 tahmini :) tebrikler :D
Gerçi zaten 2 olasılık vardı ya tutacak ya tutmayacaktı, o yüzden bir dahakine kesin tutar :D
Aslında bende bugünün dow'un kapalı oldugu zamanlardaki gibi uyuz bir seans olmasını bekliyordum ama tepkisi bile olmayan bir düşüş oldu...
[quote=cırcır;160288]sistemlerin kazanacağı zaman gelmiş sanki
tepki kaçsın biz kovalayalım yok öyle yağma[/quote]
evet sonuç ortada en baba sistemciler bile tepki peşinde koşmaya başladı .dng.dngyataya girince sistemlere sarılmak yok ama ha :::
son 3 günün resmi
[IMG]http://i36.tinypic.com/i24rxx.gif[/IMG]