-
[quote=jerfin;160450]eee iki gün önce ayu şenliklerinin kurdelasını kestik clark ile..:..: ama bu bana yapılmaz ki bu kadar da tepkisiz düşülmez ki.üüü. kaldım cıscıbıl pozisyonsuz ortada..:..:
seans tam gün olsaymış 62.000 i de kırarmış bunlar kesin..[/quote]
iki gün geç olmuş :) açılış kokteyli cuma kapanıştaydı.lelele.lelele.kom.kom
-
arkadaşlar metastock formatınıdaki imkb100 günlük grafiğini nasıl "csv" formatına ÇEVİRİRİM
-
[quote=kaanyatirim;160452]arkadaşlar metastock formatınıdaki imkb100 günlük grafiğini nasıl "csv" formatına ÇEVİRİRİM[/quote]
Metastock verisini paketle birlikte gelen "The Downloader" programıyla aç, orada excel formatına çevirme özelliği var.
-
hula dax %4 mü düşecek ne
-
lüüttfü, 54 deve yetmeyecek paraları taşımaya..bayramda sağdan soldan bi 54 deve daha getir :))))) lüttfü develer nerde....
-
[quote=Astatin;160013][IMG]http://i36.tinypic.com/2mounfp.jpg[/IMG]
ahada aralık vade günlük ziestem..amma gün kapanışında kesinleşir sinyal..[/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.leleleNO WAY..BURASI SAMİYEN BURDAN ÇIKIŞ YOK..demek geldi içimden :) Türkiye yi özledim yawww :(
-
[quote=jerfin;160449]allahtan eur/usd leri kapatmamışım.. yoksa çok üzülürdüm bugün piyasayı izlemediğime..üüü[/quote]
Merak etme, benim tanıdığım Pala bize bu kadar kolay para yedirmez. Ya paralar sahtedir, ya da seri numaraları falan kayıtlıdır, biri gelir bizi bulur. Hayatta yanımıza bırakmaz Pala bugünkü vurgunu.. :)))
-
[quote=Astatin;160456]hula dax %4 mü düşecek ne[/quote]
Sabahtan beri şunu anlamadım, gündüz FDOW -%0,5'ti, şimdi de DOW -%0,5.
Bu şelalenin suyu bu sefer Amerika'dan gelmiyor gibi. Avrupa'da ne oldu da bugün küskü bayramı ilan edildi?
-
[quote=Strategist;160460]Sabahtan beri şunu anlamadım, gündüz FDOW -%0,5'ti, şimdi de DOW -%0,5.
Bu şelalenin suyu bu sefer Amerika'dan gelmiyor gibi. Avrupa'da ne oldu da bugün küskü bayramı ilan edildi?[/quote]
Aşkolsun..çok kırdın beni....o kadr yazdım foruma...Cuma akşamındna beri Almanyadayım ben:D:D:D:D iş için Almanyaya gidiyorum dedimya..iş buydu işte...
-
Bu da şu an Almanyada düşüş şerefine düzenlediğimiz partiden görüntülerim...alman gacıları ile... hit rekoru kırmaısnı bekliyorum forumda :) ben daddy cool...:)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=JgrFx9cVel8&feature=related[/URL]
-
İyi akşamlar.
Aralık vadeye geçmeye fırsat kalır inşallah.Bu ne hız böyle :::
-
[quote=Astatin;160461]Aşkolsun..çok kırdın beni....o kadr yazdım foruma...Cuma akşamındna beri Almanyadayım ben:D:D:D:D iş için Almanyaya gidiyorum dedimya..iş buydu işte...[/quote]
Yeni avatardan şüphelenmeliydim zaten.... :..: