-
gördüğüm lüzum üzerine ABD ye ışınlattım kendimi...Aha bu kez ABD li gacılarla, DJ in çöküşü için hazırladığımız kutlamaların provaları da aşağıdaki linkde..biraz esmerleştim neden bilemiyorum...ama iyi dans ediyorum..şortculara sakin olmalarını tavsiye ediyorum..imza: daddy cool :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg[/URL]
-
[quote=jerfin;160509]ben o içindeki [COLOR=red]hergele[/COLOR] sese inanıyorum, inanmak istiyorum strategist.. çünkü shortlamam lazım..:..:[/quote]
[COLOR=red]Hergele[/COLOR]n iyi veriye ağam, hergelen kötü veriye kakam denseydi bu iş çok kolay olurdu:::::: yok eyle beleş şort..hepsi eksi kapayacak:..::..: ben yarın manş üzerinde uçarken vob çökecek inşallah... normandiya çıkarması başladı long vadilerine..ne tepkisi ne longu yemişim tepkiyi..tepkide neymiş
-
atı alan üsküdarı geçti, bu forumdaşlar yabana atılacak adamlar deyil, pela bile bizden korkar, onun için ani yakalaması lazım bizi, yoksa söğüşleyemez,ani nasıl yakalar ekimde yukarıdan uzlaşalım beklentisi yaratarak, bu beklentiye ters hareket iyi para bırakır palaya,ya ben çoktan aralık kontrata geçmişim, sen git evinde oyna pala, bunlar küçük olaylar...........Büyükte........ne var..........
1.Dünya genelinde 1.50 de zorlanan parite var,
2.Dünya genelinde Bono balonunun patlaması var,herkes tetikte,
3.Coniler ne zaman sıkışsalar petrole bulanıyorlar, bunu daha kaç kere satarlar,
4.Dünya genelinde isyan var, baş kaldırı var, sömürüye hayır var, aldığını paylaşmayan bir finans sistemi var,
5.Artık Global Banker, Global Traderle, spekle uğraşmak zorunda, dünya hassas, karnı burnunda,
6.Bu adamlar bu puanlara çok acale geldiler, telaşla geldiler, panik yaparak geldiler, krizde kaybettikleri 30 trl usd yi kısa sürede almak için geldiler, buyrun alın bakalım,....
yaben artık yukarıya oynamıyorum kardeşim, satamıyorsun bana, ..........................
önce beni mutlu edeceksin, karnımı doyuracaksın, sonra da belki uyutursan cebimdekini alırsın..............
Bu durum pela, pala durumları deyil, ortalık her an karışabilir, karnı burnunda,TCMB faizleri ile Piyasa arasında makas genişliyor, ve ben bunlara bakarak Dow için 9300-10600 derim, ama önce 9300,
10600 gelince iyimserlikten dünyayı bitirecek halleri yok,
Pariteye de, 1,56- 1.60 dedik, dowada 11500 dedik, ama bir haftada da yapacak halleri yok diyede ekledik,
Bu durumda siz Pela olsanı ne yapardınız, en fazla aldatırsınız..........................
Ama ben Pela olsam bu defa aldatmam, çünkü piyasaları inandırmadan kandıramazsınız...............
-
[quote=Larossıan;160515][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/29/4304.jpg[/IMG][/URL]
DJI 9830 KIRDI ÜZERİNE ÇIKMASI ZOR.
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/29/4315.jpg[/IMG][/URL]
DÜŞÜŞ İÇİN TEYİT GELDİ.[/quote]
Sn Larossıan,
Üstteki grafikteki kırmızı çizgiyi ve alttaki grafikteki sarı maor mavi ve özellikle yeşil çizgiyi biraz açıklayabilirseniz çok sevinirim...
Önceki sayfalarda bulamadım.
Teşekkürler
-
Benim sayımıma göre Dow'un bugün en azından 9950'lera kadar çıkması lazım (imza: içimdeki EW'ci hergele) :..:
-
[quote=minyas;160519]Sn Larossıan,
Üstteki grafikteki kırmızı çizgiyi ve alttaki grafikteki sarı maor mavi ve özellikle yeşil çizgiyi biraz açıklayabilirseniz çok sevinirim...
Önceki sayfalarda bulamadım.
Teşekkürler[/quote]
üstteki grafikteki djı haftalık destek çizgisiydi 9830 onu dün itibariyle kırdı üzerini tekrar deneyecektir ama kalması zor.
alttaki grafikteki mor çizgi yeşili kestimi sat sinyali olatrak algılanmalı.Tekrar alım için alttaki mavinin yeşili kesmesi lazım.
-
EURO USD 1.48.14 drenç oldu üstü zor.Fdow drenç 9780 üstü zor.
-
[quote=Astatin;160517][COLOR=red]Hergele[/COLOR]n iyi veriye ağam, hergelen kötü veriye kakam denseydi bu iş çok kolay olurdu:::::: yok eyle beleş şort..hepsi eksi kapayacak:..::..: ben yarın manş üzerinde uçarken vob çökecek inşallah... normandiya çıkarması başladı long vadilerine..ne tepkisi ne longu yemişim tepkiyi..tepkide neymiş[/quote]
Uçakta pala bıyıklı bir kabin memuru içecek falan verirse dikkali ol.... :..:
-
[QUOTE=Astatin;160517][COLOR=red]Hergele[/COLOR]n iyi veriye ağam, hergelen kötü veriye kakam denseydi bu iş çok kolay olurdu:::::: yok eyle beleş şort..hepsi eksi kapayacak:..::..: ben yarın manş üzerinde uçarken vob çökecek inşallah... normandiya çıkarması başladı long vadilerine..ne tepkisi ne longu yemişim tepkiyi..[COLOR="Red"]tepkide neymiş[/COLOR][/QUOTE]
o zaman tepkinin [COLOR="Red"]ne:..:[/COLOR] olduğu yarın sabah öğretirler sana..:::
-
[QUOTE=Strategist;160520]Benim sayımıma göre Dow'un bugün en azından 9950'lera kadar çıkması lazım ([COLOR="Red"]imza: içimdeki EW'ci hergele[/COLOR]) :..:[/QUOTE]
saygılar bizden'' içindeki EW'ci hergeleye''..:)))
-
[QUOTE=jerfin;160524]o zaman tepkinin [COLOR="Red"]ne:..:[/COLOR] olduğu yarın sabah öğretirler sana..:::[/QUOTE]
jerfin gı 62000 e emır yazdıydım lönkleyip cuma gunu 62900 tepkisi ıcın .....
62075 gordu benım emırlere degmedı gayrı ... :::
beyle olcaanı bılıyodum gayri eee graf eyle dıyor ben naapım :::
-
[QUOTE=fXci;160526]jerfin gı 62000 e emır yazdıydım lönkleyip cuma gunu 62900 tepkisi ıcın .....
62075 gordu benım emırlere degmedı gayrı ... :::
beyle olcaanı bılıyodum gayri eee graf eyle dıyor ben naapım :::[/QUOTE]
olsun efiksim.. yarın iyi yerden short açalım diye dow bizim için show yapıyor bak..:::
sen grafları konuşturmakta bir numarasın...brv.brv