-
[QUOTE=jerfin;160527]olsun efiksim.. yarın iyi yerden short açalım diye dow bizim için show yapıyor bak..:::
sen grafları konuşturmakta bir numarasın...brv.brv[/QUOTE]
Savol jerfom...Senin erkeş versiyonunum gayri yuada sen benim dişi versiyonumsun .kom :::
barim yeri gelmişkene bilmeyen arhadaşlara tavsiyelerde bulunam.....
Graf ne derse desin..... grafın dediinin yarısını hayata gecircen...... Bu benim altın kuralımdır gayrı....
mesela örnek verem .....
graf 62000 den 62900 tepik atcak deyorsa 62000den bınıp 62450...500 yeresınden ınecen cunkum %60 tam hedefe gitme %40 da hedefe vurmadan yarı yoldan geri dönme ihtimalı olur hep......
garanti para kazanmanın şartı budur ::: fazlasında gozun olmaycak gayri....
-
[IMG]http://i35.tinypic.com/den495.jpg[/IMG]
dünkü günlük dow grafiği
bugün de [B]kırmızı yeşili[/B] 4. defa öpmeden yukarı kaldırdılar. bakalım kapanış ne olacak...
-
grafa göre dow 9900 ü geçemeyecek..
-
[quote=jerfin;160531]grafa göre dow 9900 ü geçemeyecek..[/quote]
Tepeden son dibe Fibonacci seviyelerini çizersek %50 geri alım seviyesi 9940 civarına geliyor. Ben biraz daha geçip 9950'lere gelir diyorum. Bu akşam mı olur, yarın akşam mı onu bilemem. Oradan 5. dalganın başlamasını bekliyorum...
-
sevgili stratejist, 5. dalga boyu beklentiniz nedir?
-
[quote=formula9;160533]sevgili stratejist, 5. dalga boyu beklentiniz nedir?[/quote]
Önümüzdeki 1-2 hafta içinde 9500'e kadar düşerse hiç şaşırmam. Oradan tekrar tepki gelmesi lazım.
-
hepimiz dow'da çöküş beklerken dow kalkıp 10.500 e gidiyormuş..:..:
-
19.26 ıtıbarıyle petrol ve parıteler dow'a suprız kapanabılırsın dıyor
mılletı ıyı urkuttuler
palayı tebrık edıyorum
-
selçuklu uzlaşacağım dıyordum yarın senın gunun
-
[QUOTE=okansak;160537]selçuklu uzlaşacağım dıyordum yarın senın gunun[/QUOTE]
yok patron stoplandı poz .. poz falan kalmadı a* .. heehe ::::::
-
bu arada cümleten iyi akşamlar ... iyi bayramlar .. heehe:D
-
[quote=jerfin;160535]hepimiz dow'da çöküş beklerken dow kalkıp 10.500 e gidiyormuş..:..:[/quote]
Olabilir tabi ama önüne gelen short'lar oradan... Şu an yaşanan çıkış bile boğaların ne kadar zayıfladığını gösteriyor. Ekonomin krizden sonra ilk kez beklentinin çok üstünde büyüme sinyali vermiş, işsizlik verileri beklenenden çok daha iyi gelmiş, senin borsan 4 saatte sadece %1,6 çıkıyor... Biraz daha çıkmasını bekliyorlar ondan sonra bu Dow'u mahallenin bakkalı bile short'layacak. :..: