[quote=selçuklu;160538]yok patron stoplandı poz .. poz falan kalmadı a* .. heehe ::::::[/quote]
Hayırlısı olsun abi. Kurtulmuşsun kelepçelerinden. Yarın bi temiz pataklarsın Pala'yı. :..:
Printable View
[quote=selçuklu;160538]yok patron stoplandı poz .. poz falan kalmadı a* .. heehe ::::::[/quote]
Hayırlısı olsun abi. Kurtulmuşsun kelepçelerinden. Yarın bi temiz pataklarsın Pala'yı. :..:
selçuklu şunu soylemeden edemeıyeceğım ıyıkı varsın
bazen kazalar oluyor
yarın fdow 9900 üstünde olursa ben short fikrimi bir süre rafa kaldırırım..
[QUOTE=Strategist;160543]Hayırlısı olsun abi. Kurtulmuşsun kelepçelerinden. Yarın bi temiz pataklarsın Pala'yı. :..:[/QUOTE]
he patron .. yarın benim günüm .. palayı pataklayacam . .heehe :D
eyvallah okansak patron .. Allah razı olsun .. :o:o
[QUOTE=selçuklu;160539]bu arada cümleten iyi akşamlar ... iyi bayramlar .. heehe:D[/QUOTE]
hoşgeldin patron... bu avatar şans getirmedi sana..
[QUOTE=jerfin;160547]hoşgeldin patron... bu avatar şans getirmedi sana..[/QUOTE]
bencede patron sopayı bıraktım elimden .. paladan sopa yemeye başladım .. ahanda değiştirdim avatarı ... heehe:D
[QUOTE=selçuklu;160549]bencede patron sopayı bıraktım elimden .. paladan sopa yemeye başladım .. ahanda değiştirdim avatarı ... heehe:D[/QUOTE]
hah şöyle..+. yakışıyor bu avatar sana patron.. ağzında puro, elinde sopa tam patron oluyorsun böyle..:D
benim minik haydutum nasıl..
[QUOTE=jerfin;160550]hah şöyle..+. yakışıyor bu avatar sana patron.. ağzında puro, elinde sopa tam patron oluyorsun böyle..:D
benim minik haydutum nasıl..[/QUOTE]
iyiymiş ...bakışları palaya benziyor ...benim bebe ayılarla arkadaş olsun ... sevdim o köpeği .. heheheh :D:D
bu da benim biricik aşkım patron:)
[quote=jerfin;160552]bu da benim biricik aşkım patron:)[/quote]
Kehanetlerde bildirilen, büyüyünce insanlığı Pala'dan kurtaracak seçilmiş kişi o mu yoksa? :..: :::
[QUOTE=jerfin;160552]bu da benim biricik aşkım patron:)[/QUOTE]
anoeyy bu benim oğlan yuaw.... Büşra senmisin gız.... bunca senedir aynı yerdeymişik ::: ülem be :::
usd/try de 1.480 lerde
bır kedı gordum sankı peeh