Vay anasını kutlamaları izlemeye gittik geldik dow uçmuş... Sabaha iyi bir gap var anlaşılan... Uzak doğu da kaçgündür düşüyordu onlar da iyi tepki verir artık... Napalım karlar gider en fazla sağlık olsunç....
Printable View
Vay anasını kutlamaları izlemeye gittik geldik dow uçmuş... Sabaha iyi bir gap var anlaşılan... Uzak doğu da kaçgündür düşüyordu onlar da iyi tepki verir artık... Napalım karlar gider en fazla sağlık olsunç....
Dün %4,5 düşen bov da %5,5 artıyor... Bu ne volatilite arkadaş...
[QUOTE=selçuklu;160539]bu arada cümleten iyi akşamlar ... iyi bayramlar .. heehe:D[/QUOTE]
hoşgeldin patron..
9950'deyiz. Dananin kuyrugunun kopacagi yer burasi. Eger 9970'in ustune cikarsak benim EW sayimi cope gider. Yoksa nası tutturdum diye burda havamdan geçilmez, demedi demeyin... :)))
[IMG]http://i36.tinypic.com/nwx20y.jpg[/IMG]
[QUOTE=sovalye;160560][IMG]http://i36.tinypic.com/nwx20y.jpg[/IMG][/QUOTE]
Abi hala buralardasın galiba, ama sana attığım maile cevap yazmadın hala :(
[QUOTE=Strategist;160559]9950'deyiz. Dananin kuyrugunun kopacagi yer burasi. Eger 9970'in ustune cikarsak benim EW sayimi cope gider. Yoksa nası tutturdum diye burda havamdan geçilmez, demedi demeyin... :)))[/QUOTE]
Valla ne yalan söyleyeyim ben dowdan hiç böyle bir tepki beklemiyordum... Sonuçta işi bozan veri oldu... Veri gelene kadar dax eksideydi mesela... Bugün kapalı olmamız çok kötü oldu... Açık olsak kesin son 2 saatte sistemler Al verirdi ve yarın gap yemezdik... Neyse sisteme devam... Kurtlar vadisi başlasa artık... Buarada boğazda gösteri muhteşemdi... Topkafayı teprik ediyorum... :)
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213203[/url]
[quote=enorton;160562]Valla ne yalan söyleyeyim ben dowdan hiç böyle bir tepki beklemiyordum... Sonuçta işi bozan veri oldu... Veri gelene kadar dax eksideydi mesela... [/quote]
Veriyi önceden bildikleri için mal toplamak amacıyla düşürmüş de olabilirler piyasayı. KY çarpmak için her türlü numarayı yapar bunlar...
[quote=enorton;160561]Abi hala buralardasın galiba, ama sana attığım maile cevap yazmadın hala :([/quote]
pozisyon yok şartlarımı önceden planda belirtmiştim. istediğim zaman şortlatsalardı volatilite olmayacaktı şelale düşüşü olacaktı. ama geçiktirdikleri ve birazda yorulduğum için 64500 civarında flate geçtim...
e mailime hiç bakmadım..
bakınca yanıtlarım;)
[quote=enorton;160431]Uyarın için teşekkürler ama demirden korksak trene binmezdik... :) Ben 3500 puan bile gap yedim zamanında... Ama en büyük karlar da bu zamanlarda gelir.. Ben bu riski alırım, zaten sistem SAT ta... Cuma sabahı nasıl açılacağımızı sadece Allah bilir...[/quote]
Tamamen trade şeklidir.Saygı duyarım,sizi de tebrik ederim 3500 yiyerek izleyecek kadar sinirleriniz sağlam olduğu için.Lakin şahsen o 3500 puan dan da ekmek yenebilir diye düşünüyorum,önemli olan para kazanmaktır.Düşündüğünün doğru çıkması değil.
Tabi bunlar benim tercihim ,trade çeşitlerinde farklılıklar olabilir.Ama ben SADECE GÖRDÜĞÜMÜ TRADE EDERİM.
saygılar
[QUOTE=ATHLON;160565]Tamamen trade şeklidir.Saygı duyarım,sizi de tebrik ederim 3500 yiyerek izleyecek kadar sinirleriniz sağlam olduğu için.Lakin şahsen o 3500 puan dan da ekmek yenebilir diye düşünüyorum,önemli olan para kazanmaktır.Düşündüğünün doğru çıkması değil.
Tabi bunlar benim tercihim ,trade çeşitlerinde farklılıklar olabilir.Ama ben SADECE GÖRDÜĞÜMÜ TRADE EDERİM.
saygılar[/QUOTE]
1999 depreminde borsada değildim sadece onun dışında tüm felaketlerde terste kaldım... :) Mesela anayasa fırlatma, 11 eylül, akp kapatma davası... Onun dışında short girdiğim geçen yıl eylul ayında bir akşam paulson açıklama yapmıştı ve ertesi sabah bizim vob tavan yapmıştı... O zaman da tersteydim :) Ama hala buradayım... Teo gibi çok zengin de değilim yani cepten para da harcamadım buraya... Bazen kazanıyoruz bazen kaybediyoruz... Bunlar da adrenalin oluyor... :) Sovalye abinin dediği gibi "gece yatağa donsuz girerim malsız girmem" :) Flat kalmayalı çok çok uzun zaman oldu... Geceye flat girip olası pozitif gapı kaçıracağıma para kaybetmeyi tercih ederim... Bu da benim trade anlayışım...
[quote=ATHLON;160565]Tamamen trade şeklidir.Saygı duyarım,sizi de tebrik ederim 3500 yiyerek izleyecek kadar sinirleriniz sağlam olduğu için.Lakin şahsen o 3500 puan dan da ekmek yenebilir diye düşünüyorum,önemli olan para kazanmaktır.Düşündüğünün doğru çıkması değil.
saygılar[/quote]
3-5 sözleşmeyle trade eden biri için pozisyonunu her akşam kapamak kolay olabilir. 60-70 sözleşmeyi her akşam kapayıp her sabah tekrar açmak o kadar kolay değildir. Bu işte gap almak da var, gap yemek de var. Her geceye flat gireceğim diye ısrar eden biri kolay kolay portföyünü büyütemez.