[IMG]http://i38.tinypic.com/2cz2atf.jpg[/IMG]
Printable View
[IMG]http://i38.tinypic.com/2cz2atf.jpg[/IMG]
[QUOTE=Strategist;160553]Kehanetlerde bildirilen, büyüyünce insanlığı Pala'dan kurtaracak seçilmiş kişi o mu yoksa? :..: :::[/QUOTE]
:..::..::..::..:
[QUOTE=fXci;160554]anoeyy bu benim oğlan yuaw.... Büşra senmisin gız.... bunca senedir aynı yerdeymişik ::: ülem be :::[/QUOTE]
vay canına... dünya ne kadar da küçük..:eek: yada net alemi ne kadar küçük..:..: kimse kimseyi tanımayınca, yada tanımadığını sanınca:..: forumda yıllarca yazıştığın kişi kapı komşun bile çıkabiliyor..:D:D
dow'un bu kapanışına rağmen hala açılışta shortlamayı düşünüyor musun efiksim..:))) ben vazcaydım gibiyim de..:D dow bu ateşle yarın 10.000 üstüne atar tekrar..:confused:
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213229[/url]
Yorumsuz...
[QUOTE=jerfin;160583]dow'un bu kapanışına rağmen hala açılışta shortlamayı düşünüyor musun efiksim..:))) ben vazcaydım gibiyim de..:D dow bu ateşle yarın 10.000 üstüne atar tekrar..:confused:[/QUOTE]
açılışta cortlaycam demedimki gı ::: 62000 e lönk yazdıydım vob 62075 den dondu 62000 lonklerim gelseydi bayrama lönk gircektim dedim..... :::
ahanda ozamanki yazdıgım yazı :::
[QUOTE=fXci;160428]güzel bı gundu teşkurler PELAM 62000 yeresıne gelseydı tatıle long gırcektım 75 pıvan kaldıydı emırlerıme :::
SAVOL PELAM[/QUOTE]
Şinci yarın vadenin son gunu....
yani benim hergunku dinamikler çalışmaz gayri..... ... PELA yarın benim pıçakımdan korkmaz... zırhlı olur ....
çarşambadan 62000 maliyetli longları cuma yükseginden kapamayı planlıyordum...
emme longlarım gelmedi ve o şansı kacırdım.... yarın zor bi gun olcak eger seans içinde garanti kazanc noktaları gorursem işlem yaparım.... yokhsam sıfır işlemle gunu kapar haftasonu girerim gayri
gızlar bu ne...üwwww...uçak düşmüş manş üzerinde üww.... pala verdiği karların büyük kısmını geri çağırmış **.....üwwwww..:::
selçuklu patron hoş geldin..sen bu avatarı hiç değiştirme patron:..:
cerfo, hasta etme adamı:..::..: tepkinin ne olduğunu ha eurusd de öğrenmişin ha vob da:::
ben kaçar...bol kazançlar
selçuklu patron hoş geldin, küsküleri hazır tut, hatta ek sipariş ver, yakında küskü bayramına şimdiden hazırlık yapalım,
63550 yani bir önceki günün en düşüğü stobumdur, ek cöört falan eskidendi onlar, bu stop daha önce 65000 deydi, şimdi 63550 bu ne demek ağanın işi zor demek, ne demek ağa daha önce 65000 de beni stoplatırken şimdi 63500 e razı olmak durumunda, yani cepten yemeye başladı demek, isterse fezaya gitsin o zamanda 5 dk lıklarla çıtırlara iki yöndede devam, ama gönül şöyle bir şelale istiyor, somonlara tokat atmak istiyor, yarın çok dalgalı bir gün olacak, şimdiden belli, ağamın aslında kısalarla işi yok, donlarına kadar zaten aldı, onun gözü uzunlarda, para onlarda birikti, ağam bunu düşünüyor, rüyalarına giriyor, nasıl etsemde yakalasam diyor, ağa bu yaparmı yapar,
şimdi ne yaptı kısalara parayı tatdırdı, ama bekleyin dedi, ne yaptı uzuncuları korkuttu, salladı, hafıza yaptırdı, kısaya hazırladı onları, ürküttü,bu ne demek, ortam çok karışık demek, sürü hazır demek, süngü tak demek,
Bundan sonra ne yapabilir;
nefes aldırabilir, her iki tarafada unutun diyecek yok öyle bir şey diyecek ve uyutacak, ne yapabilir; bir shrt ye koşacak, bir lönke, herkeze tattıracak, tadamıyanlarda sistem histem uğraşacak, tühh dedittirecek,yani unutturacak, manyak yapacak,
ne yapabilir, diğer feodal beylere saldıracak buraya kadarmış diyecek, zaten tabela şirketiydi diyecek, baştan söylediydik diyecek, herkez başının çaresine baksın diyecek, basacak düğmeye,
şartlar varmı var, doldur boşalt nereye kadar,
[B]Günaydın,
[U]30 Ekim Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER Perakende Satışlar (a/a) (Eyl) 09:00 %1,0 -%1,5 Yüksek
EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Eki) 12:00 -%0,1 -%0,3 Yüksek
EUR İşsizlik Oranı (Eyl) 12:00 %9,7 %9,6 Yüksek [/U]
[B] USD Kişisel Gelir (Eyl) 14:30 %0,1 %0,2 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (Eyl) 14:30 -%0,5 %1,3 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (y/y) (Eyl) 14:30 -%0,5 -%0,5 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamları (Çekirdek) (a/a) (Eyl) 14:30 %0,2 %0,1 Yüksek
USD İstihdam Maliyet Endeksi (Q3) 14:30 %0,4 %0,4 Yüksek
USD Chicago PMI İmalat Endeksi (Eki) 15:45 48,1 46,1 Yüksek
USD Michigan Güven Endeksi (Eki) 16:00 70 69,4 Yüksek
USD NAPM-Milwaukee Endeksi (Eki) 16:00 58 Düşük
USD Geithner'ın Konuşması 17:30 Yüksek[/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Chevron (CVX) 1.47$ (Açılış Öncesi)
Alcatel-Lucent (ALU) -0.05$ (Zaman belli değil)
Sony Corporation (SNE) -0.37$ (Zaman belli değil)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, Kasım Ayı Borçlanma Planı (17:00)
Eylül Ayı Dış Ticaret Dengesi($) (17:00)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Günaydın ve bol keyifli günler ;)