cümleten günaydın bol kazançlar ..
Printable View
cümleten günaydın bol kazançlar ..
Herkese günaydın arkadaşlar.
Bugün vadenin son günü olduğu için kanımca emirlerin açılıştan hemen sonra ve kapanışa yakın girilmesi taraftarıyım.Bu şekilde minimum 500 puan yakalanabilir diye düşünüyorum.Son günde sistem grafik pek dinlenmiyor lakin...
[QUOTE=enorton;160425]Fdax değeri 5540 bakalım cuma sabahı biz açılırken nasıl olacak... Herkese iyi tatiller... Herkesin Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun...[/QUOTE]
Herkese günaydın Fdax 5595... Bkalım biz kaçtan açacağız?
Günaydin arkadaslar
günaydın..63000 aralık uzunlarla uzun devam..3-5 gün bekleyeceğim..
kanımca yeni tepe olacak..dow da hedef 10200 üzeri..[B]sonra en baba küskü...[/B]
62100 maliyetli longları 4kasıma kadar taşımayı düşünüyorum
[quote=abdullah yıldız;160597]62100 maliyetli longları 4kasıma kadar taşımayı düşünüyorum[/quote]
Bu maliyeti ne zaman yaptınız? Çarşamba günü mü?
4 çeyrek sonra abd rekor büyümüş..durgunluk bitti..yani 10-15 içinde ayı piyasası bekliyorum... nede olsa beklenti bittiiii.kısa yapıp 1-2 ay vobdan uzaklaşabilirim..
[quote=Barney;160598]Bu maliyeti ne zaman yaptınız? Çarşamba günü mü?[/quote]
sert volatiliteli günlerin sonunda genelde 2kontrat da olsa ters yönde pozisyon almayı tercih ediyorum carşambadan aldım ikitane
Ekim vade için destek direnç verecek arkadaşlar var mı?
ühüü 63000 e emir gondrılır emır daha gondrılemeden tıkanır.. emır kutucugu ha gıttı ha gıdecek dıye beklerken fıyat ucup gider tekrar gonderılır ve 850 poınts zararlada olsa kapatılır :)) saglık olsun .. 3 gunde 3000 getirdi biraz da götürsün :))
yaf bu emirlerde sırf zarar uzayacagı zaman bole yapıyo.. ben daha hıc satıstan sonra kar edecegı varsa gecıken emir görmedim :))
Günaydın arkadaşlar.
Şansınız açık olsun.