Ekim uzunlar 63200 kapatıldı. 63250 den biraz kısaldım.
Printable View
Ekim uzunlar 63200 kapatıldı. 63250 den biraz kısaldım.
[quote=abdullah yıldız;160600]sert volatiliteli günlerin sonunda genelde 2kontrat da olsa ters yönde pozisyon almayı tercih ediyorum carşambadan aldım ikitane[/quote]
Hm ok az kontrat sayısı az ise normal, Ama kontrat sayısı cok olsa idi düşüncenizi almak isterdim neden öyle yaptığınız ile ilgili. Değişik bakış açıları herzaman önem vermişimdir :) çarşamba günü o belirsizlik içinde günün en düşüğünden yüksek kontratla vade sonuna sadece 1 seans kalmışken o vadede uzun pozisyon almak bana kumardan başka bişeyi çağrıştırmadıda o yüzden sordum...
**tabi bunu yeni pozisyon açmak için düşünüyorum.. yani 2000 puan üstü kar ile kısa pozisyon taşıyanların deneyebilecği bir hareket olabilirdi...
[QUOTE=ordi;160601]Ekim vade için destek direnç verecek arkadaşlar var mı?[/QUOTE]
Kabaca 63650 üst 62150 destek.
Yalnız 63275 de zorlanıyor. Geçermi bilemem.
açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...
Kar üstünde oturmak bana göre değil. İllaki geri vermem gerek.
63350 biraz daha şort.
Sazan 275'den shortlar. (SW)
[QUOTE=jerfin;160607]açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...[/QUOTE]
ne ara nasıl yakaladın yaf benım kurum la ınt sıtesı emrı gondermek tam zulum hıc gerektıgı zaman gıtmez bu kot emır :) bekletir durur. :))
Teknik inceleyen arkadaşların dikkatine;
Bugüne mahsus olmak üzere vix 30 değil x 30 'un yönünü kestirmeye çalışın.
63275 cortingale :::
[QUOTE=jerfin;160607]açılışta 62.900 den aralık vade longladım bende...[/QUOTE]
Tebrikler Jerfin...
Sistemler ne durumda arkadaslar?
Benim 20 dklik al verdi, ancak 60 dklik hala satta. Benim 60 dklik cok mu yavas acaba?:)
[quote=parderi;160611]Teknik inceleyen arkadaşların dikkatine;
Bugüne mahsus olmak üzere vix 30 değil x 30 'un yönünü kestirmeye çalışın.[/quote]
çok iddalı olacak ama dov düşen kanalını kırdı yeniden 10200 yöneldi fibo teknigine göre 5kasım çok önemli olacak burası önemli tarihlerin çakıştıgı bir gün şelale büyük olasılıkla 5 kasımda başlaması lazım ama o zamana kadar biz tekrar 66000 bölgesine bir tur yaparız gibi geliyor