-
[quote=parderi;160623]
Onun için kansız bir gün olacak burası.:)[/quote]
Kurt puslu havayı, tırtıkçı yatay piyasayı sever parderi. Sabahtan beri işlem manyağı ettim piyasayı. 50 puan, 75 puan, ne görürsem basıyorum düğmeye. Az sonra aracı kurumdan çiçek gönderecekler... :..:
-
aralık vade ile spot arasındaki makas sıfırlandı..
-
[QUOTE=Strategist;160628]Kurt puslu havayı, tırtıkçı yatay piyasayı sever parderi. Sabahtan beri işlem manyağı ettim piyasayı. 50 puan, 75 puan, ne görürsem basıyorum düğmeye. Az sonra aracı kurumdan çiçek gönderecekler... :..:[/QUOTE]
Aman adamım çiçeği aldıktan sonra başka kimseye kapıyı açma ha.
Zira Palada bişey gönderecektir sana :..:
-
Günaydın arkadaşlar, yav ben uyurken neler olmuş be, herkese bol kazançlar.......
longsanızda, shortsanızda soyun ağayı, manayak yapın onu,
-
[quote=parderi;160630]Aman adamım çiçeği aldıktan sonra başka kimseye kapıyı açma ha.
Zira Palada bişey gönderecektir sana :..:[/quote]
Az önce bi paket gönderdi Pala. Henüz açmadım ama içinden tik tak tik tak saat sesi gibi bişey geliyo... Nedir acab.... ---- BAAAAMM ---- :::
-
150-125 flat oldum .. izleyelim bakalım palayı .. .boks.
-
Dow'un dünkü çıkışı sapıkça bi şeydi.
Ülen biz en büyük bayramımızı kutladık vobda sizin kadar coşmadık. Size noluyoki.
Akşama fikrim değişirmi bilemem ama bu seviyeler kapanırsak şimdiki düşüncemle aralıkta 1/3 kesin kısa.
-
[QUOTE=Strategist;160632]Az önce bi paket gönderdi Pala. Henüz açmadım ama içinden tik tak tik tak saat sesi gibi bişey geliyo... Nedir acab.... ---- BAAAAMM ---- :::[/QUOTE]
Yok günahını alma ağamın o medeni adamdır.
Benim beklediğim kaktüsten mamul iskemle gibi bir şey.:)
-
boz ayı aralık vadeye 63.600 den ilave şort pozisyon açar....
bu ilave çarşamba 62.650 kapanan pozisyon kadardır....
-
Sazan sıkılır ve 275 shortları 025'de kapar.
-
[QUOTE=selçuklu;160626]ekim vade uzlaşma tahminim 66775 hayırlı uğurlu olsun ..[/QUOTE]
Arkadaşlar hayırlı işler
Patron Hoşgeldin özlettin kendini
-
63200 önemli bir sayı,önemi nereden gelmekte, HAZİRAN, EYLÜL, ve EKİM,
ne olmuş ağa buraları yükselen tepe yapmış, ve bazen destek olarak kullanmış,
yani atar damarı oradan geçiyor, kirli işlerini, buralarda yapmış, canları buralarda yakmış, cinayetleri burada işlemiş, bu gün için bunun aralık vade değeri 63200 ve ağa oralarda dolanıyor,
GRAF: çizgi, aralık,günlük