ASTATİN keyifler gıcır herhalde...iyi keyifler...........
Printable View
ASTATİN keyifler gıcır herhalde...iyi keyifler...........
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72384]Arada çok doğru yorum verdim de. senin gözlerini Short bürümüş anlaşılan...
Yarın açılıışta bi -500 yapalım belki de o bile olmaz. sonra yukarı dönelim de o zaman görürsün..[/QUOTE]
Eyvaahhhh desene artı aççass:eek: sonra göççes:..:
[quote=BORSACIOZGUR;72391]işte korktuğumuz+ [U]beklediğiniz[/U] gibi olmadı.
8150 den yataya girdi aşağı kırmadı...yarın öbür gün. Obama beklentisi de var. DOW 8200
biz kapanırken de 8236 idi.. Şimdi nolucak ?
7800 olacak diyorlardı.
Şimdi düşünüyorum onlar mı spekülatör acaba ? bu bir oyun mu.[/quote]
dostum VOB da short/long/flat seçenekleri var yani bu durumda 3'ün 1'i durumunda olman normal, ancak tüm mesajlarını topiği okuyanları etkileyecek tarzda inadına long yönünde yazman mantıksız.
Yön konusunda fikrini yazarsın ama bu 1, hadi 2 yada Tursun gibi 3 kere yazarsın biter...
Bollinger, bana göre RSI ile beraber değerlendirilmesi gereken bir gösterge defalarca alt bandı bırak, bandın dışına geçip tekrar içine girip düşüş yada tersine üst band ile yükselişe devam ettiğini gördüm.
Obama' ya umut bağlama sonuçta o da Bush gibi amerikalı.
VOB kumarhane işletmeleri Anonim Şirketi şeklinde yazılmış yazınız bana göre hoş değil di.
Daha bi dolu mesajın var.
Ben yön şurası burası diyemiyorum. Ama burada yazdıklarına göre de hiç bir zaman da alım satım işlemi yapmadım. Grafikler AL derse alırım SAT derse satarım.
8150 4 aylık desteği aşağı kıracak çok önemli bi haber yok demiştim.
Tamam veriler çok kötü biliyoruz ama belki obama dan 1-2 hafta sonra..
Önce yukarı yaparak o beklentiyi gerçekleştirmeleri lazım.
[QUOTE=bonnie;72399]
Ben yön şurası burası diyemiyorum. A[U]ma burada yazdıklarına göre de hiç bir zaman da alım satım işlemi yapmadım.[/U] Grafikler AL derse alırım SAT derse satarım.[/QUOTE]
Kim yapın diyor ki.
[U]Sadece ben de herkesin yaptığı gibi kendi grafiklerimi yorumluyorum..[/U]
Ama bir önyargı var.
[quote=borsacıozgur;72400]8150 4 aylık desteği aşağı kıracak çok önemli bi haber yok demiştim.
Tamam veriler çok kötü biliyoruz ama belki obama dan 1-2 hafta sonra..
önce yukarı yaparak o beklentiyi gerçekleştirmeleri lazım.[/quote]
:..: :..: :..:
5.5.2 nin a çıkışı ve b düşüşü bitmiştir , 5.5.2.c çıkışı olacaktır. 5.5.2.c çıkışı olmadan 5.5.3 düşüşü başlamayacaktır , teknik olarak.
hadi biz fiyatladık da bu dow düşüşünü, acaba çekik gözlüler fiyatladılar mı:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72401]Kim yapın diyor ki. Deli msiniz.
[U]Sadece ben de herkesin yaptığı gibi kendi grafiklerimi yorumluyorum..[/U]
Ama bir önyargı var.[/QUOTE]
Dün benim 175 puanımı yedin walla.. Sana sordum öğlende aşağı gidicez demek istiyosun dimi.. karar verme aşamasındayım diye... cevap vermedin bana:( Tam o sıralarda burdan shortlar para eder diyordun..
Evet desen.. 32.700 den longlicaktım.. Senin yüzünden 875-900 longladım:D
[QUOTE=saganak;72403]5.5.2 nin a çıkışı ve b düşüşü bitmiştir , 5.5.2.c çıkışı olacaktır. 5.5.2.c çıkışı olmadan 5.5.3 düşüşü başlamayacaktır , teknik olarak.[/QUOTE]
Spekülatörsün sen. Öyle kesin eminmiş gibi felan yazma...:):):)
Bak senin bu yukarıda yazdığını ben yazsam şimdi. Ohooo. SUÇ muç neler derlerdi.. Al işte :)
[QUOTE=jerfin;72404]hadi biz fiyatladık da bu dow düşüşünü, acaba çekik gözlüler fiyatladılar mı:)[/QUOTE]
Yok:eek: Onlarında KEDİ si var:eek:
Bakın olan bence şudur, yarın sabaha dow futur artı olur, bizde bahsettiğim gibi tekrar 34550 üzerine yukarı gideriz.
Amaaa, dow 7500-7600 yolculuğuna çıkmıştır ilgilenenlere duyurulur.
Bu durumda, bizim yukarı yapmamızın hiçbir önemi olmayacaktır, uzun düşünmek biraz ters dediğim gibi, yukarlara gidersek, bilinki kısa fırsatı verecek bizimkisi, yok yarın düşmeye devam edersekde, 31000 seviyeleri destek haberiniz olsun, tutarmı orasıda ayrı konu artık, ama muhtemel senaryom işleyecek ve tekrar bir kısa fırsatı verecek, uzuncuların son fırsatları olabilir, zaten bu haftada kısaya geçemeyen bu işi bıraksın derim ben, psikolojininde bu kadarı demek lazım değilmi, saygılar.
[quote=mordak;72397]ASTATİN keyifler gıcır herhalde...iyi keyifler...........[/quote]
eyvallah dostum..dj biraz daha eksi olaydı daha şık olacaktı ama :)
[QUOTE=catedral;72405]Dün benim 175 puanımı yedin walla.. Sana sordum öğlende aşağı gidicez demek istiyosun dimi.. karar verme aşamasındayım diye... cevap vermedin bana:( Tam o sıralarda burdan shortlar para eder diyordun..
Evet desen.. 32.700 den longlicaktım.. Senin yüzünden 875-900 longladım:D[/QUOTE]
Şakacı.:)
Görmemişimdir ondan cevap vermedim ksr bakma..
Tamam ben ben şimdi yarn ogleden sonra ve cuma yön yukarı olabilir diyorum.
Sen benim dediğimin tam tersini yapabilirsin..
Bakalım nollcek : )
catedral pis geyik yapacağımızın istihbaratı alınmış..çift moderatör var bu akşam..baksana
bilmem dikkatinizi birsey cektimi jp morgan gercekten zor durumda ve en onemlisi cıtıbank Price4.530Change-1.370 % Change-23.220
eger bloomberg de bu data dogruysa yarın ne yapsa olmazz kara persembe olurr.haa eger olumlu bır acıklama veya 2 tarb fonu ıle ılgılı bır haber gezmesse.cekik gozlulerın bu gece ne kapatacagını hayal bılee edemem....yarın olaaaa hayrolaa
al sat tavsıyesıı degıldırr her koyun kendıı bacagından asılır
[quote=BORSACIOZGUR;72406]Spekülatörsün sen. Öyle kesin eminmiş gibi felan yazma...:):):)
Bak senin bu yukarıda yazdığını ben yazsam şimdi. Ohooo. SUÇ muç neler derlerdi.. Al işte :)[/quote]
Bir şey yazacaksanız teknik olarak yazın , Yazdıgım EW ye göre teknik bir görüştür.
F ndx dağıldı simdiden - 0 60 :..:
[QUOTE=Astatin;72409]eyvallah dostum..dj biraz daha eksi olaydı daha şık olacaktı ama :)[/QUOTE]
gelir yarına geriye sen sıkma tatlı canını....gelmezsede py verir hakkını...
[quote=serkanyurttas;72414]f ndx dağıldı simdiden - 0 60 :..:[/quote]
- 1,20
[QUOTE=Astatin;72411]catedral pis geyik yapacağımızın istihbaratı alınmış..çift moderatör var bu akşam..baksana[/QUOTE]
Hiiiiiii:eek: ben yatiimm o zaman erkenden.. mapusa düşmiim:..:
[QUOTE=catedral;72417]Hiiiiiii:eek: ben yatiimm o zaman erkenden.. mapusa düşmiim:..:[/QUOTE]
gel gellll kediyi kutlamamız lazım:..:
dji nin geçmişi
bollingeri, indikatörü falan hikaye kalmış
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/dji1930.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;72418]gel gellll kediyi kutlamamız lazım:..:[/QUOTE]
kutlama nerde?
[QUOTE=catedral;72421]kutlama nerde?[/QUOTE]
biz nerde istersek orda:..:
yaf bu kediyi başımıza saran recep'in hiç sesi çıkmıyorrr
30 SPOT 34200 Ü GÖRDÜ 22 GÜNLÜK ORTALAMASI 34500 DÜ BUGÜN İMLEÇ YANLIS YERDE KALMIS DÜZELTTİM [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9682/eeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwtj5.jpg[/IMG]
[QUOTE=jerfin;72422]biz nerde istersek orda:..:
yaf bu kediyi başımıza saran recep'in hiç sesi çıkmıyorrr[/QUOTE]
Biri kedi mi dedi? Hani nerde nerdeee:)
[quote=bonnie;72419]dji nin geçmişi
[B]bollingeri,[/B] indikatörü falan hikaye kalmış[/quote]
diğerlerini bilmem ama BOLLINGER bugüne kadar gördüğüm en rezil indikatör.
alt bantta al üst bantta sat hikaye kesinlikle.yok orta bant destek-direnç v.s.peki fiyatlar bantları aşağı veya yukarı açmaya başlarsa???
bunu nerden bileceğiz ilk banda değdiğinde?
dediğim gibi benim bildiğim gördüğüm en rezil indikatör.
bakınca bazen evet bantlara çarpıp dönüşler oluyor ama kesinlikle buna güvenipte trade edilmez.
sevgili karınca bollingeri gördüm yazdım ha ltf sakın ola yanlış anlama.ben feci şekilde gıcık oluyorum bollingere.
Bolinger gibisi varmı yauuuv, ayıp ediyosunuzu bolingere, biraz ayarlayacan onu bak neler gösteriyo, diğer forumda bear_bull diye bi arkadaş var, bolinger ustası mubarek, acip formüller üretiyo bolingerden, onunda hastaları var yani:) saygılar.
[QUOTE=jerfin;72422]biz nerde istersek orda:..:
yaf bu kediyi başımıza saran recep'in hiç sesi çıkmıyorrr[/QUOTE]
helal ossun bize... Yılların OBO su KEDİ oldu ya.. Yakında millet obo ya kedi demeye başlarsa şaşırmicam:..:
F ndx 1 98 eksiyi gördü az evvel yine - 1 40 lara döndü dolar yen in hiç umrunda değil usd trl de 1 ,62 60
[QUOTE=rcp;72424]Biri kedi mi dedi? Hani nerde nerdeee:)[/QUOTE]
KEDİ nin hedefi İMKB 30 da 31.500.... İMKB 100 de 23.800..
Vadelide de 32.500 dü:eek: Hadi bakalım aradaki bu orantısızlık nası çözülecek?
Vadeli graf haşat bu durumda:eek:
[QUOTE=catedral;72429]helal ossun bize... Yılların OBO su KEDİ oldu ya.. Yakında millet obo ya kedi demeye başlarsa şaşırmicam:..:[/QUOTE]
Arkadaşlar, benim kedi ile fazla oynamayın lutfen, huysuzlanıyo, sağı solu tırmalıyo, ayrıcana medyatık de olmak ıstemez kendileri şahsen:)
[QUOTE=catedral;72429]helal ossun bize... Yılların OBO su KEDİ oldu ya.. Yakında millet obo ya kedi demeye başlarsa şaşırmicam:..:[/QUOTE]
TOBO ya ne diyosunuz o zaman? hav hav mı?.dng
şşş 3 üncü tekil
[QUOTE=catedral;72431]KEDİ nin hedefi İMKB 30 da 31.500.... İMKB 100 de 23.800..
Vadelide de 32.500 dü:eek: Hadi bakalım aradaki bu orantısızlık nası çözülecek?
Vadeli graf haşat bu durumda:eek:[/QUOTE]
Kedinin bircok versıyonu var, uyumuş kedi, sırt ustu yatmıs kedi, betona çakılıp da sıcrayan kedi, hengi versiyonundan soz edıyoruz misal?
[QUOTE=bull market;72433]TOBO ya ne diyosunuz o zaman? hav hav mı?.dng[/QUOTE]
sırt üstü yatmış kedi olur kendılerı:)
[QUOTE=rcp;72435]Kedinin bircok versıyonu var, uyumuş kedi, sırt ustu yatmıs kedi, betona çakılıp da sıcrayan kedi, hengi versiyonundan soz edıyoruz misal?[/QUOTE]
Vay be forumu günboyu takibetmeyince kopmuşuzda haberim yokmuş
Bu kedi ters köprü vaziyette olmalı:D:D
[QUOTE=bull market;72433]TOBO ya ne diyosunuz o zaman? hav hav mı?.dng[/QUOTE]
Yok onu şifrelemeye gerek yok.. TOBO var dedin mi bilen bilmeyen herkes görüyo onu..
Bunu görmek istemedikleri için şifrelediler:cool:
[QUOTE=saganak;72413]Bir şey yazacaksanız teknik olarak yazın , Yazdıgım EW ye göre teknik bir görüştür.[/QUOTE]
biz teknik de yazsak kimse o tarafına bakmıyo..
hemen saldırıyorlar :))