Ağamı 150 de beklerim.
Printable View
Ağamı 150 de beklerim.
fxsim dana sana doğru geliyor, yakala onu,
of of of offf..bu ne bicim kusku abiler yaa..
[QUOTE=elstock;160692]of of of offf..bu ne bicim kusku abiler yaa..[/QUOTE]
Fdax hala bizim cuma kapanış değerimize inmedi ama biz cuma kapanışının 600 puan altına sarktık... Negatif ayrışıyoruz :)
62800'den öylesine iş olsun diye short açmıştım, tırtık yapmaya bile fırsat bulamadım. Bir işlemde bu kadar kara alışkın değilim ben, tansiyonum düştü tutun beni... :..:
Yaw ne haberi geldi bilen var mı? Dış piyasalarda bişey yok...
Sabah %3,85 artı olan Garanti Bank %1,68 eksi olmuş... Bovu aratmıyoruz valla... Şimdi bi de yukarı topuklarsa al sana kollu makine :)
garan ı dağıttılar...
yok yaf bu aga benım gıbı ky lerı kandırıyo uc bes karı da elinden alıyo :S paso terslik.. gül gibi 65225 shortları kaptırdık agaya üvvvv böle şans olurmu
aralıkta
yeni stop 62750 olarak
shrt ye devam, bunadan öncekiler
65000 ekim, 63550 ekim, demekki ağa cepten yemeye başladı,
[quote=enorton;160695]Sabah %3,85 artı olan Garanti Bank %1,68 eksi olmuş... Bovu aratmıyoruz valla... Şimdi bi de yukarı topuklarsa al sana kollu makine :)[/quote]
Enortonum her yukarıda gomuyorlar,dow heralde görecek 9300 leri bu gidisle..o diilde sabah cok pis distribution olmus..
[QUOTE=elstock;160699]Enortonum her yukarıda gomuyorlar,dow heralde görecek 9300 leri bu gidisle..o diilde sabah cok pis distribution olmus..[/QUOTE]
Abi olay geçtikten sonra anlıyoruz olanı biteni :) Şimdi %5 yukarda olsak, sabah mis gibi alım fırsatı verdiler almadık diyecektik :)
buna açılış tuzağı derler....
spotu 2 dak.. için alarak başladılar..para girişi gözüktü...aslında kendi mallarını
çizdiler.....sonra gelenlere bastılar.....