aman allahım ne yapıyorum ben 61900 lönk oldum 62600 den vermek için.... hızla düşen pıçavımı tuttum acep noluyor yuaw::: istopum yakın hemen kacarım gayrı :::
Printable View
aman allahım ne yapıyorum ben 61900 lönk oldum 62600 den vermek için.... hızla düşen pıçavımı tuttum acep noluyor yuaw::: istopum yakın hemen kacarım gayrı :::
875-950 arası full uzun olmuşum şimdi farkettim.
aralık vade şortları çok kıymetlidir.......
şorttan indirme ve şort biriktirme yapilacaktır...
her seferinde sert hareket alıcıyı tahrik eder.....
bunun adıda piyasaya alıcıyı çağırmaktır....
boz ayı aralık şortlara yapışmıştır...ayrılmaz....
biz ayrılamayız onun şarkısıdır......
çok alsat yaptım .. son poz .. 950 uzun .. veriyede uzun girecem gibi .. 35ild hehe :D
APS ye de dikkat iki vade toplamı 220000
yani 56000 lardayken e yaklaşıyor,(270000)
düşüş devam ederse APS deki artış ayı piyasasına geçtiğimiz
demektir,
örtü var gizlenme var, bir tarafta ekim bir tarafta aralık var,
şenlik var........
ilk ciddi mal dağıtımı bu hafta yapıldı......
ikinci parti 59.xxx lerde yapılacak bence....
ağanın niyeti bozuktur.....
62125 ten tekrar short actım yukselıcez bırazdan terslıgım bugun tam ustumde...
[QUOTE=parderi;160606]Kabaca 63650 üst 62150 destek.
Yalnız 63275 de zorlanıyor. Geçermi bilemem.[/QUOTE]
Saat 10.48 mesajım.
Bu görüşe göre 62150 altı bence kelepir olur. Aldıklarıma pişman değilim. Bunların elbet bi alıcısı olacak. Şans kapıyı bi kere çalarmış. (Sanki bu gün çaldı gibi his var içimde)
adam şimdi seyrettiriyor, algılatıyor, bakın diyor burası son kale, 61975 (aralık),
burayı yıkarsam 59000-56000 yeni yerim diyor, daha önceki yazımızda demiştikki
ağa yüz dutkunumu, yoksam beden dutkunumu diye, o zaman 65000 di, demiştikki yüz dutkunu ise löönk beden, dutkunu ise shrt olacak diye, ağam sanki beden dutkunu....,
arkadaşlar ekim vade 61900 maliyetli longum emme uyarımı da yapem bari
birazdan 62175 aşılamazsa şelalenin eli kulağında:::
Arkadaşlar PES 10 Master Lig yapan var mı? Çok acayip olmuş... Antreman nerden yapılıyor bulamadım... Ayrıca oyuncuları kendi bölgesinde oynatmazsan acayip yavaşlıyorlar, bu da saçma olmuş...
[quote=fXci;160711]arkadaşlar ekim vade 61900 maliyetli longum emme uyarımı da yapem bari
birazdan 62175 aşılamazsa şelalenin eli kulağında:::[/quote]
Bu şelalenin suyu nereden ağam? [COLOR=Red]Garanti [/COLOR]bi haber düştü piyasaya ama bizim haberimiz yok... :..: