eskiler bugün piyasada oluşan formasyona ters-yüz adını verir...
ve çok korkarlardı.....yeni yükseklik ve dip......en ürkünç formasyonlardan biridir..
ve argo adıda efsane olmuştur....şemsiye formasyonu....bilenler bilir...
Printable View
eskiler bugün piyasada oluşan formasyona ters-yüz adını verir...
ve çok korkarlardı.....yeni yükseklik ve dip......en ürkünç formasyonlardan biridir..
ve argo adıda efsane olmuştur....şemsiye formasyonu....bilenler bilir...
[QUOTE=boz ayı;160718][I]ağa ekim vadeyle işini bitirdi.....yerin dibine kadar yolu var der....[/I]
[I]bu vadede şorta bile geçti....[/I]
[I]şimdi sıra makas silahında........[/I]
[I]ağa aralık vadede....[B]ağa çıplak.......[/B].[/I][/QUOTE]
Faşo ağa :D
ekim vade uzlaşma tahminim 57775 . hayırlı uğurlu olsun ..
[QUOTE=enorton;160700]Abi olay geçtikten sonra anlıyoruz olanı biteni :) [B]Şimdi %5 yukarda olsak, sabah mis gibi alım fırsatı verdiler almadık diyecektik [/B]:)[/QUOTE]
Mis gibi satış fırsatı vermişler...
[QUOTE=jerfin;160716]sabırla shortta bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum... sabah long açtığım yerden ancak shorta geçebildim ben..:)[/QUOTE]
benım gıbı tepede malını kaptıranlar aglasın dursun sımdı.. üvvvv günün kaybedeni ..
[QUOTE=selçuklu;160728]ekim vade uzlaşma tahminim 57775 . hayırlı uğurlu olsun ..[/QUOTE]
Biraz da öbür vadeye bırak patron...
Tırtıkçı zihniyet yüzünden flat'a geçmiştim, 825'den bi daha full short girdim. Ağa acayip mal dağıtıyor bugün.
Bu arada boz ayı abi, ne dersen tutuyor. Saygıyla tebrik ederim.
Özlemiştik böyle günleri... Çarşambanın 1000 puan altına geldik... Dün akşam burada yarın -1000 yaparız desek deli derlerdi heralde... ( Ben de deli derdim) :)
[b]***duyuru*** matrıks verı termınalı’ndekı bazı sembol degısıklıklerı [/b]
2 kasım pazartesı gununden ıtıbaren, matrıks verı termınalı’nde bazı
sembol degısıklıklerı olacaktır. Uygulamada olacak semboller asagıda
belırtılmıstır.
Fdjı djıa ındex future (gecıkmelı)
fdjır djıa ındex future (real tıme, anlık)
fspx s&p 500 future (gecıkmelı)
fspxr s&p 500 future (real tıme, anlık)
fdax dax future (gecıkmelı)
fdaxr dax future (real tıme, anlık)
dax dax performance ındex (gecıkmelı)
daxr dax performance ındex (real tıme, anlık)
-matrıks-
flat ..kave içelim ..
[quote=enorton;160729]Mis gibi satış fırsatı vermişler...[/quote]
Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..
Bugün DOW amca 10.000'i tekrar geçemezse, hele FDOW'dan anlaşıldığı gibi negatif gap ile açıp aşağı harekete devam ederse, dün burada yazdığım dalga sayımım güçlenir. Bu, dünkü çıkışın 4. dalga olduğunu ve bugün 9500 hedefli 5. dalga başlayacağını teyid eder. Bizde de ordular ilk hedefiniz 58.000'dir ileri.... :..: