-
[QUOTE=elstock;160736]Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..[/QUOTE]
Astatin bütün yükseliş boyunca short kovaladı zaten :) Sistem sinyallerinin sadece SAT kısmına uyan bir trader... :) Elbet bir yerden yakalayacaktı... Şaka bir yana 2 haftadır distribution deyip duruyordu kendisi... Ben de teprik ediyorum..
-
[QUOTE=elstock;160736]Abi iste dedigim gibi,marifet hareketin dagıtmamı yoksa gercek mi oldugunu seans acılısında bulmak,gerci bas bas bagırıyordu 2 haftadır distribution diye..Astatin bunu ilk yakalayandır,onuda cok tebrik ederim..[/QUOTE]
hakket asti nerde yawf.. bu kadar özlemle bekledikten sonra kaçar mı bu şelale seansı... yoksam asti TR ye döndü de bu şelale onun ayak sesleri mi..:::
-
[QUOTE=jerfin;160739]hakket asti nerde yawf.. bu kadar özlemle bekledikten sonra kaçar mı bu şelale seansı... yoksam asti TR ye döndü de bu şelale onun ayak sesleri mi..:::[/QUOTE]
Valla adam aylardır böyle şelale bekliyordu.. Tam yurt dışına çıktı şelale başladı... Artık şans mı şanssızlık mı ne diyelim bilemiyorum...
-
48.400 ün de altına indik hayırlı uğurlu olsun...
-
[quote=Strategist;160737]Bugün DOW amca 10.000'i tekrar geçemezse, hele FDOW'dan anlaşıldığı gibi negatif gap ile açıp aşağı harekete devam ederse, dün burada yazdığım dalga sayımım güçlenir. Bu, dünkü çıkışın 4. dalga olduğunu ve bugün 9500 hedefli 5. dalga başlayacağını teyid eder. Bizde de ordular ilk hedefiniz 58.000'dir ileri.... :..:[/quote]
Abi bugün 61000 altı zaten dedigini teyit eder,3000 puanın su satıs ortamında lafı olmaz gibi..
-
[quote=enorton;160741]Valla adam aylardır böyle şelale bekliyordu.. Tam yurt dışına çıktı şelale başladı... Artık şans mı şanssızlık mı ne diyelim bilemiyorum...[/quote]
Abi eleman zaten full shortta..cuma kapamadı pozisyonlarını..
-
Bu gün çok fena olacak, yeni stobum 61750(aralık vade)
-
[quote=elstock;160742]Abi bugün 61000 altı zaten dedigini teyit eder,3000 puanın su satıs ortamında lafı olmaz gibi..[/quote]
58.000 hedefim bugün için değil zaten. O biraz abartılı olur. :)
-
[quote=Strategist;160745]58.000 hedefim bugün için değil zaten. O biraz abartılı olur. :)[/quote]
Yok abi anladım zaten,bende aralık vade icinde 58000 ve altını hedefliyorumda o yuzden yazdım..:)
-
[quote=security;160744]Bu gün çok fena olacak, yeni stobum 61750(aralık vade)[/quote]
60875 ilk oynaş yeri ağam daha önce oradan maliyetlenmiş,(05.10.09 Aralık vade)
-
Fiyat böyle bir şelalede bile bi yukarı bi aşağı gidiyor ya, yıllardır bu işin içindeyim, ben de bunu anlamam.
Ya bu şelalenin ortasında hangi tip insan long giriyor da bu fiyat çıkıyor, mantığı nedir, illa dip avlayacam diye zıbarmaktan korkmuyorlar mı, çözemedim. :..:
-
Ben ekranı kapatıyorum, PES 2010 Master Lig e devam ediyorum :) Size bol kazanç...
YYSD :)