Buarada fdax çarşamba bizim kapanış seviyemize geldi ama biz 1100 puan aşağıdayız çarşambaya göre...
Printable View
Buarada fdax çarşamba bizim kapanış seviyemize geldi ama biz 1100 puan aşağıdayız çarşambaya göre...
[quote=jerfin;160740]48.400 ün de altına indik hayırlı uğurlu olsun...[/quote]
jerfin patron kısaydın sen tutmuyonmu
valla şincik oturdum ekrana sabahtan beri bi şirket devri vardı onunla uğraşıyom fxci baba nereye kadar düşer bi yazıversen sevinirim valla
aralık vade longum .. ekimle işim bitti ... hayırlı olsun ...
[QUOTE=tırtıl;160751]jerfin patron kısaydın sen tutmuyonmu
valla şincik oturdum ekrana sabahtan beri bi şirket devri vardı onunla uğraşıyom fxci baba nereye kadar düşer bi yazıversen sevinirim valla[/QUOTE]
bayram tatiline flat girmiştim ben.. sabah açılışta longladım, sonra 500 puan kar verdi çıkmadım açgözlülük ettim..:..: baktım satışlar geliyor sabah longladığım yerden shorta döndüm tırtıl.. şu anda 62.900 maliyetle aralık shortum yani...
[QUOTE=clark;160145]Hoşbulduk sürekli takip edemesemde aklım param ve sıhhatim yerinde olduğu sürece ben arada gider gelirim cuma günü 29 ekimden sonra 60.000 temel atma töreni düzenleyecez ayı kardeşler davetli :)[/QUOTE]
64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak
alım çılınlığı bekliyorum ..hehe :o
[QUOTE=clark;160754]64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak[/QUOTE]
ne töreni clark.. tören başlamadı mı daha..:confused:
[quote=jerfin;160753]bayram tatiline flat girmiştim ben.. sabah açılışta longladım, sonra 500 puan kar verdi çıkmadım açgözlülük ettim..:..: baktım satışlar geliyor sabah longladığım yerden shorta döndüm tırtıl.. şu anda 62.900 maliyetle aralık shortum yani...[/quote]
ee iyi o zaman yaww çekelim halayı ehuehuheu.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=jerfin;160756]ne töreni clark.. tören başlamadı mı daha..:confused:[/QUOTE]
temeli attılk tören yeni başlıyor :)
[QUOTE=selçuklu;160755]alım çılınlığı bekliyorum ..hehe :o[/QUOTE]
Bende shortları kapatıp uzun denemesi yaptım aralıkta hayırlısı.dng
[quote=clark;160758]temeli attılk tören yeni başlıyor :)[/quote]
Hala spot'la + makas var. VOB spotu arkasına alıp düşmeye başlarsa harbiden görürüz o zaman töreni...
yok yok bugun elımı attıgım yer terse gıdıyo fazla ugrasmayayım aganın kazıgı yettı zaten 61500 shortları 61600 den kapattım ne halı varsa gorsun sinir etti zaten bugun.. agız tadıyla shortlarımız
yaf daha bunu yazmadan gerı ındırdı.. allahından bul emi :))