kocaoğlan ne durumda bilen var mı..
Printable View
kocaoğlan ne durumda bilen var mı..
ralli olur gol olur tahminim .. ralli ...boks.
Uzun taşımak çok sıkıntılı ben kısalarıma geri döndüm.
icine ettiler piyasanın alan satan yok kendı kendıne takılıyo aga kademelerde 50 ser lotla .. bıdaha da kımse gelmez :D piyasaya..
bu arada 2 aylık goz kararı trade sonuclarımı acıklıyorum 7500 points yarısı komısyon bugun sabit dursam 9500 olucakmıs.. demekkı ekran fılan gorsem , en azından ındıkatorlerden faydalansam bıseyler yapıcam az cok.. tamam agayı soymaya devam edebılırız zevklı bı oyun bu ::::::::::::
tekrar merhaba genç arkadaşlarım....
yapılan işin tek bir anlamı vardır...
piyasaya alıcı çağırmak ve şorttan indirmek....
yurt dışı iyi iken böylesi sert satış yiyen piyasa iflah olmaz...
maliyet düşürecem diye ilave long yapmak zararı büyütebilir...
aralık şortları çok kıymetlidir..çokk....
[B]ŞORTLARIM VE BEN BİZ AYRILAMAYIZ.......[/B]..
[quote=Kennym;160777]icine ettiler piyasanın alan satan yok kendı kendıne takılıyo aga kademelerde 50 ser lotla .. bıdaha da kımse gelmez :D piyasaya..
bu arada 2 aylık goz kararı trade sonuclarımı acıklıyorum 7500 points yarısı komısyon bugun sabit dursam 9500 olucakmıs.. demekkı ekran fılan gorsem , en azından ındıkatorlerden faydalansam bıseyler yapıcam az cok.. tamam agayı soymaya devam edebılırız zevklı bı oyun bu ::::::::::::[/quote]
suyu ne kadar çok yararsan o kadar çok su yutarsın, bence senin konumunda iyi, keyfine bak...........
ağa ekimin peşine düştü, buradan günü kapamak niyetinde,
[quote=security;160780]ağa ekimin peşine düştü, buradan günü kapamak niyetinde,[/quote]
yazmamı bekliyormuş,
ha gayret 59.000 e birşey kalmadı....:::
asti nerdesiiinnnnnn.lelele.lelele
[B]kuzu [/B]abey yanı [B]jani [/B]uzlasma 59000 olcak demisti :::
Vay anasını sayın seyirciler, uzun süredir böyle bir piyasa görmemiştim, short devam...
boz ayı sade kahvesinde bir yudum çeker....
savaş alanına göz gezdirir....
durum vahimdir....
ağa elini çabuk tutmaktadır....
ekimden sonra aralık vadeyide basmaya başlamıştır...
[B]ağa çok çabuk uyandı...[/B]
long olanlar çok dikkatli olunuz....