Aman Kuzuya görünmemek lazım.
Printable View
Aman Kuzuya görünmemek lazım.
derin darbe ABBYS
[QUOTE=jani;158782]TAM O ANLATTIGIM ŞEY OLUYOR....acaip götürecegiz...ekimi 59 000 le kapamazsa namerdim...bugün 10 kontrat iddiaya girdim usaglarla....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;158565]ekim kapanış...agustos kapanıstan olmalı...59 000....buda benimki...
benimki tutarsa...hepinizden 10 ar kontrat alırım...kiminki tutarsa ona 10 kontrat veririm...adaletim tamdır usaglar....[/QUOTE]
yukardakı yazılar 65000 lerdeykene
[B][SIZE="4"]kuzu bu boru deell[/SIZE][/B] :::
Vallahi öle kuzu bu boru değil ağanın bir numaralı oyucusu ehehehe
Hiç elleşmiyecem artık sürü oldum, koyun oldum.......
tüm dalga kuralcılar ve ew,eloitciler [B]nakavt oldu...demek sitediğim en kötü sistem ew den kanımca daha iyidir..[/B]
[QUOTE=enorton;160749]Ben ekranı kapatıyorum, PES 2010 Master Lig e devam ediyorum :) Size bol kazanç...
YYSD :)[/QUOTE]
Ben geldim, 1300 puan daha düşmüşüz :D
YYSD :D
Vur.boks. deyince öldürüyoruz ya .dng
[quote=abka;160816]tüm dalga kuralcılar ve ew,eloitciler [B]nakavt oldu...demek sitediğim en kötü sistem ew den kanımca daha iyidir..[/B][/quote]
Hoooop gardaş. Dünden beri yazıyorum burada son çıkış 4. dalgadır, bundan sonra 5. dalga düşüşü gelmelidir, hedefi 58.000'dir diye.
EW Formula 1 arabası gibidir, doğru sayarsan hız rekoru kırarsın, amatörce sayarsan iflas edersin....
Makas 1000 puan olmuyor ama
[QUOTE=clark;159951]ayı piyasası hayırlı olsun :)[/QUOTE]
[QUOTE=clark;159955]yarın da fırsat için geç sayılmaz 60.000 üzeri her rakam fırsattır[/QUOTE]
[QUOTE=clark;160754]64800 maliyetle kısaya devam ,tören 17 de başlayacak[/QUOTE]
tören bitti bana müsade herkese bol kazançlar
boz ayının aralık şortları ile aşkı alev alevdir....
uzlaşmaya kadar....
aşk böyle bir şey..........