-
[QUOTE=boz ayı;160822]boz ayının aralık şortları ile aşkı alev alevdir....
uzlaşmaya kadar....
aşk böyle bir şey..........[/QUOTE]
üvvvvv aganın oyununa geldık kapattık aralık gül gibi 65225 sortları piuvvvvv ben ne edem kafamı nerelere vuram ::::::::::::
coluga cocuga bırakacaktık halbuse burs parası yapacaklardı uahauhauha
-
sistem 5 daklıktı..7 ay opt edilip(175 işlemlik) ayda 25 trade... 8 ay uygula şeklindeydi...
[B]200 e yakın tradeden geçmiş opt. oldukca iyi piyasa eğilimini gösteriyor..[/B] en azından gösterdi..
-
cuma akşam 5 ta 60.000 olacak dedimya 5:10 geçe gerçekleşti zamansal 10 dk hata oluşmuş sistemte degiştirmek lazım
-
[quote=abka;160834]gercekten canım çok sıkkınüüü..sistemde ekimde 9.000 kar varken..bende 2.500 var...hele bu son gün hareketinden 500 puan zararla paylandım..sisteme tabiyeti kaybedince;harekete bakakaldım..üüüüüü[/quote]
Abkacım saglık olsun,2000 puan da güzel puan,aralık vadede kazanırsın abi kafanı bozma,para dedigin sey gelir gider..cok iyi bir meziyetin var mesela..disiplin..disiplin oldugu sürece 10 puan bile alsan potansiyelin var demektir..
-
herkese iyi akşamlar ve tatiller..
-
yAV o kadar shrt olmuşuzki kazaynan son dakka bi tane daha çaktık, ellerime mukayet olamadım, shrt reflex si kazanmışız,aracıyada çalışmadık güzel oldu, ağaya da yavaş deedik o da annamadı danalaaştı, ağa oldu dana, yukarıya stop koyarak hafta sonu 1/2 shrtye devam,
-
Conilerin endeksleri de domates tarlasına döndü....
Tamam short girenler kazanıyor, bugün kazanamayanlar da haftaya short girer kazanır ama gidişat iyi değil. Bu düşüşler yeni bir krizin ilk habercileri. EW sayımım şu an girmiş olduğumuz primer dalganın XU030'u 18.000'lere kadar indireceğini söylüyor. 5. dalga ise 10.000'lere kadar indirmeli. Taş taş üzerinde kalmaz... Umarım bu EW olayı harbiden safsatadır da toparlarız...
Long'dan para kazanmayı her zaman short'dan kazanmaya tercih ederim. Borsada düşen her bir puan vatanımda birilerinin hayatını daha zor hale getiriyor demektir.
-
son yarım saat .. ekim kısaydım . uzlaştım .. aralıkta kapanışa yakın uzun açtım ... haftasonuna uzunu girdim .. dow artı 250 kapatır tahminim .. heheh:D
cümleten iyi akşamlar iyi haftasonları ..
-
Gün boyu tırtıkladıklarımı, Pala iki defa zarar kes yaptırarak hepsini geri aldı.
Neyseki sabahki gapı kurtardık. Bunada şükür.
Herkese iyi tatiller.
-
[QUOTE=parderi;160844]Gün boyu tırtıkladıklarımı, Pala iki defa zarar kes yaptırarak hepsini geri aldı.
Neyseki sabahki gapı kurtardık. Bunada şükür.
Herkese iyi tatiller.[/QUOTE]
aynen sabah kı gapı kurtardık 200 puan zarar yazdık hareket etmesek 2400 puan alcaktık... saglık olsun.. bıdahakı sefere artık...
-
[QUOTE=abka;160840]herkese iyi akşamlar ve tatiller..[/QUOTE]
iyi tatıller abı sıkma canını
-
[QUOTE=Kennym;160845]aynen sabah kı gapı kurtardık 200 puan zarar yazdık hareket etmesek 2400 puan alcaktık... saglık olsun.. bıdahakı sefere artık...[/QUOTE]
Kennym strateji belirlemek lazım... Sistemci mi olacaksın, trend trader mı yoksa tırtıkçı mı?? Herkes bazı dönemlerde kaybeder, bazı dönemlerde kazanır... Mesela son 2 güne kadar zarardaydım... Bu süreçte tırtıklayanlar kazandı... Ama iki günde 4700 puan aldım... Bak 65200 maliyetin vardı... 60200 kapandı... 5000 puan alacaktın... Neyse sağlık olsun piyasa burada br yere kaçmıyor... Önemli olan kaybetmemek... Gap da yemek var, margine düşmek de... Önemli olan yok olmamak, batmamak...